32 sayfa konuşur insan bi mesaj atmazmı biz burdayız diyee yaffffben de geçmişi okurken gördümm koştumm geldimm bana varmı yer:26::26:
32 sayfa konuşur insan bi mesaj atmazmı biz burdayız diyee yaffffben de geçmişi okurken gördümm koştumm geldimm bana varmı yer:26::26:
canım ne yapalım tabi halen korkuyoz ama Allahtan gelen yapacak bişeyde yok bak son depremlere hergün ne kadar oluyor burda alışmamak elde değil Allah herkesi kötü felaketlerden korusun
canım bende akşamdan ısladım kuru fasülyeyi bende ondan yapcam
ooo sen benim kardeşimin jenerasyondansın yoksa bir şekilde tanışıyor olurduk öğrencilik yıllarımda çok aktiftim.ben 86lıyım 92nın yanında nekadar yaşlandığımı farkettim:18:
Öylemii Bu Ne Tesedüff Böylee Kuzum Yaa. Herşeyimizz tesadüf olacak nerdeysee
vuvvv kendimi güccük hissettimm haaa sen öleee deyincee =))
vuvvv kendimi güccük hissettimm haaa sen öleee deyincee =))
Vanda canım biz alıştık artık
benim mesai bitti sizden ayrılmak zorbak akşam çok dedikodu yapmayın uğraştırmayın beni okuyamıyorum sonra yaa bu arada yeni resim atanlar olursa akşam kaldırmasın sabah görelim hadi size iyi akşamlar
tamam kızlar şimcik oldu ekledim fotolarımı buyrun içeri
benim mesai bitti sizden ayrılmak zorbak akşam çok dedikodu yapmayın uğraştırmayın beni okuyamıyorum sonra yaa bu arada yeni resim atanlar olursa akşam kaldırmasın sabah görelim hadi size iyi akşamlar
valla çok iyi olmuş güzel güşünmüşsün tebrik ederimmm seniii kuzumkuzummm sensiz olurmu , hep benim başımın altından çıkıyor haber vermem gerekirdi üzgünümmm
bende şaka takılıyorum zatiii gördüm sorgusuz sualsiz geldim burayaBebekimmm Sanaa yer Olmazmı Hiçç
Ben Yazdım Vajinismus Konusuna. Görürler Gelirler Diye düşündümmm
Hoşgeldinnn Bebekimm Benimmm
tanışalım kaynaşalım ivithoşgeldin canımm valla best bi güzellik yaptı açtı topiği sonra resimlerimizi attık birbirimizi gördük halen duruyo kızlar bir süre kalsın bence kaldırmayalım merak edenler oluyo sende at ecrincim
hisset hisset küçüklük güzel bişeymiş psikolojik olarak çöktüm resmen yıllar ne çabuk geçiyor yahu?