Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hayir canim resim duruyor ben demistim ama eklemeyin diye.kaldirilmiyor resimler.forum kurallarinda da yaziyor silinemez diye. bencede cok kati bi kural. en kötüsü de forum disardan gelen misafirlere kapak gibi acik her gelen görebiliyor. sen yöneticilerden rica et bilmedigini yanlislikla ekledigini söyle canim belki insafa gelirler

bende geldim arakadaşlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
niye beni çağırmıyonuz bakıyım buraya

beray anlattı ama yapamadım ki olmadı

şimdi 24. sayfaya git mesajını bul , mesajı nın altında mesaj düzenleme paneli var oraya gir ordaki herşeyi sil bir kaç kelime birşey yaz kaydet de bakalım ne olacak

iyi ki onlar afyonda ben diyarbakırdayım nette konuşuyoruzz bbabam sormaz mı bi an kızardığımı yüzümün yandığını hissettim dondum kaldımm =))

afyonun nersindensin yaren?ben 2-14 yaş arasını babamın görevi nedeniyle orda geçirdim

denemeye devam ediyorum

Son düzenleme:

Tatlım Bende İlk Buraya Ekledim. Amaa geri kaldırdım. Çünkü Biliyorum geri kaldırmayı.
Seis'e Anlattım Özelden Amaa Yapamadı

canım msj düzenleme seçeneğinden komple silip ........................... yazsan düzelmiyor mu?hani msjı yanlış yazdık mı düzeltiyoruz ya öyle

fotolardan ayrıldımm ve sizleyimmm bizim menüde de etli nohut ve pilav var üsenmezsem bide salata yapcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…