Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Canım yemeklerin hepsi katı oluyo o zaman yha corba yapsana ( fikir sadece ) :21:

biraz da pırasa vardı canım sulu olarak.çorba iyi olurdu da biz pek çorbacı değiliz ondan nadir yaparım.yoksa haklısın çorbasız olmaz tabii ama bizim aramız yok.bugünü halletik de yarın ne yapsam acaba eşim yok tek başıma da bişey yiyesim gelmiyor

Canlarım Ben Akşama Kuru Fasulye pilav yapim diyorum.
Ne zamandır da Yapmıyorum zatenn. Güzel Olurrr:KK16::KK16::KK16:
Sizin İçinde fikir verim dedimm:KK28::KK28::KK28:

deprem olduu galiba :18::18:

canımmmmmmmmm vandasın biliyorumda depremi defalarca yaşamış ben deprem diyince dizimin bağı kesilyor ufff ALLAHIM HAYIRLI ÖLÜMLER VERSİN DEPREM DEN AFETLERDEN KORUSUN

Canlarım Ben Akşama Kuru Fasulye pilav yapim diyorum.
Ne zamandır da Yapmıyorum zatenn. Güzel Olurrr:KK16::KK16::KK16:
Sizin İçinde fikir verim dedimm:KK28::KK28::KK28:

berayyyyy ay iş yerinde fix p.ertesileri kuru fasulye cuma nohut.bir de güzel olsa içim yanmıycak artık evde nadir yapıyorum ya.sen yap da senin ellerinden yiyeyim yoksa iştekinden tiksindim artık

kız depreme alışılır mııııı hihhhh ismi bile çok korkutucu Allah muhafaza :18::18::18::18:

biraz da pırasa vardı canım sulu olarak.çorba iyi olurdu da biz pek çorbacı değiliz ondan nadir yaparım.yoksa haklısın çorbasız olmaz tabii ama bizim aramız yok.bugünü halletik de yarın ne yapsam acaba eşim yok tek başıma da bişey yiyesim gelmiyor

seni iyi anlıyorummm aynı dert bendede var eşim bi gün çalışıo bi gün izinli onun olmadığı günler yemek yapasım yiyesim gelmioo hiççç=))

92 liyimmm benn zorlasakk cıkacakk sanırımm =)) uydukentte okumuşşunnn =))

ooo sen benim kardeşimin jenerasyondansın yoksa bir şekilde tanışıyor olurduk öğrencilik yıllarımda çok aktiftim.ben 86lıyım 92nın yanında nekadar yaşlandığımı farkettim:18:

32 sayfa konuşur insan bi mesaj atmazmı biz burdayız diyee yaffff:KK9::KK9::KK9::KK9:ben de geçmişi okurken gördümm koştumm geldimm:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:bana varmı yer:26::26:

kız depreme alışılır mııııı hihhhh ismi bile çok korkutucu Allah muhafaza :18::18::18::18:

canım ne yapalım tabi halen korkuyoz ama Allahtan gelen yapacak bişeyde yok bak son depremlere hergün ne kadar oluyor burda alışmamak elde değil Allah herkesi kötü felaketlerden korusun

berayyyyy ay iş yerinde fix p.ertesileri kuru fasulye cuma nohut.bir de güzel olsa içim yanmıycak artık evde nadir yapıyorum ya.sen yap da senin ellerinden yiyeyim yoksa iştekinden tiksindim artık

Hahahahaha:KK9::KK9: Kuzum Benimm. :KK54::KK54:
Tamam al Kocanıdaa Gelin akşama Bize. Güzel Bir kuru Fasulye ,pilav yiyelimm:KK16::KK16::KK16::KK16:

Ekledim kızlar hadi gelin bakın:KK16::KK16::KK16:

32 sayfa konuşur insan bi mesaj atmazmı biz burdayız diyee yaffff:KK9::KK9::KK9::KK9:ben de geçmişi okurken gördümm koştumm geldimm:KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:bana varmı yer:26::26:

kuzummm sensiz olurmu , hep benim başımın altından çıkıyor haber vermem gerekirdi üzgünümmm:KK14::KK14::KK14::KK14:

X