kızlar niye yoksunuz artık elab yasmin nerdesinizz
yasemin dizi izliyodur
elabda akşamları girmiyor sevgmmm
sen napıosun???
cnm şuan için demiyorum bi baksana çoktandır girilmemiş ve onları sabah goruyorum ama başka topıclerde tabi elab diğer topıgımızde yaaa bende iyiyim eylul annelerine bakıyordum öyle gun boyu buralardaydı-m sen nasılsın
evet baksana yazıyo kaç hafta oldugumm
sağol cnm darısı basına gözukuyo ya onda söyledim bak yazıyo bişey sorcam şu simgeleri nasıl kullanıyoz ben halen hiç denemedim malum çok eskilerden değilim öpucuk falan atıyo:))))
yazı yazıyorsun ya hemen altına bakarsan orada sarı sarı ifadeler var onlardan istediğini tıklıyorsun yazına ekleniyorlar
ayy cnm olmadı ben göremiyorumm yok yanı sarı marı
cnm seni sıktım biliyorum ama gerçekten konuya cvp yazarkan sadece msj simgeleri var onuda yaptım değil ayrıca senın dediğin gbi nsayfayı asaği çektım hıç o hareketler yok olsa gorurdum anlamadım bende niye yokkı
arkadaşlar size bişey sorcamm benim adetim 1 gün geciktii.ve asla gecikmez ilk defa gecikti ama bu sabah tuvalet kağıdında çok az kan gördümm (afedersiniz)ama akşam oldu hala adet olmadım hamileyim desemm kan gelmezdi neden öyle olmuştur sizceee
hopeforcum tebrikler canım.sınavın güzel geçmiş.başarılarının devamını dilerim.
sevgi canım hesabını açtıktan sonra sağ üstte kullanıcı kontrol paneline gir ordan solda hesabım onun altında seçenekleri düzenle var oraya tıkla sonra sayfanın en sonuna gel mesaj editörü yazıyo onun yanında 3 seçenek var ordan standart editör-toolbar onu seç değişiklikleri kaydet olcaktır
cnm çok tşk edrim ilgin için
canım eğer bebek varsa yerleşm kanaması olabilir... bi test yaptır istersen özellikle kan testi... Allah hakkında hayırlısını versin
canım bugün hala adet olmadımm .iyice inandırdım kendimi ama eşim bikaç gün daha bekliyelim diyoo.ben ilçede çalışıyorum.küçük bir yer herkes birbirini tanıyor.negatif çıkarsa çokk üzülürümm ama çokk da heyecanlanıyorumm