Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

merhabalar canlar çok sık giremiyorm kulübe inşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi :KK16:

merhabalar canlar çok sık giremiyorm kulübe inşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi :KK16:
merhabaaa
evet bayadır yoksun ortalardaaa

nasıl gidiyor hamilelik bacım inşlh herşey yolundadırrrr şaka maka baya büyüyorr fasulyecik :)

Canlarımm Hepinize Günaydınn :KK16::KK16: Ben Geldimm:KK3::KK3:

İyisiniz Hepiniz İnşallah:KK54: Özledimm Kızçeler sizii:KK28::KK28:

Bu arada Bişey soracam kızlar. hamile Olduğunuzda akıntıyla ilgili bişeyler Söylüyolar.:26: Ben bir türlü soruma cevap bulamadım.:26:
hamile Kalındığında akıntı nasıl oluyor ? Ne gibi bir akıntı oluyor. Nasıl bir değişiklik oluyor:KK9::KK9:
Nolurrr birinizz söylesinnn bana yawww:KK19::KK19:

merhabaaa
evet bayadır yoksun ortalardaaa

nasıl gidiyor hamilelik bacım inşlh herşey yolundadırrrr şaka maka baya büyüyorr fasulyecik :)
evet canım sıpacık büyüyo çok şükür hiç bi sorunum yok sadece hamileliğin cilvelerini yaşıyorum bulantılar bitti şimdi ağrılarla mücadele ediyorum haftaya ikili test yaptırıcaz inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızı eksik etmeyin :KK16:

Bu arada Bişey soracam kızlar. hamile Olduğunuzda akıntıyla ilgili bişeyler Söylüyolar.:26: Ben bir türlü soruma cevap bulamadım.:26:
hamile Kalındığında akıntı nasıl oluyor ? Ne gibi bir akıntı oluyor. Nasıl bir değişiklik oluyor:KK9::KK9:
canım akıntı beyaz ve akışkan oluyo süt gibi :KK23:

zaten bi önceki ay korunma ilacı kullandım hem kist için hemde düzenlesin die doktor geçerse gel dedi ama doktorum il de ben ilçedeyim eşimin izin almasını bekliyoruz da bilmiyorum offf:KK43:

canım stres yapma sakin olmaya çalış biliyorsun stres de olmaması için bi engel... inşaallah herşey yolundadır ve hayırlısıyla birlikte hamile kalırsın :KK16:

ecem iyi olmana sevindim canım öpüyorum seni :KK16:

cecemim çok geçmiş olsun canım inşaallah önemli bir şey değildir... bugün dr a gitmişsindir inşaallah ihmal etmeden... ihmal etme tatlım çünkü bir kez olmamış... sonucu mutlaka yaz bizi merakta bırakma tatlım :KK16:

evet canım sıpacık büyüyo çok şükür hiç bi sorunum yok sadece hamileliğin cilvelerini yaşıyorum bulantılar bitti şimdi ağrılarla mücadele ediyorum haftaya ikili test yaptırıcaz inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızı eksik etmeyin :KK16:
canım akıntı beyaz ve akışkan oluyo süt gibi :KK23:
iyi hadi bakalım ayberkececimmmm :KK66: güzel haberlerle karşılaşalımemi...

hopeforrrrrrrrrrr bacım sen nasılsınnn

karamsarrrrrrrrrrr sende ne var ne yok
yaaaaa iyice görüşemez olduk

cnm merhaba valla benin uzunca bir akıntı oluyodu ve çok fazla oluyo her an ıslanıyosun öyle işte hamileliktenmi supheleniyon yoksa

cnm yeni gördum bende geziniyorum ii yim sen nasılsın ne yapıyosun burası çok boş kalmış ya artık benimde giresim yok tek başımıza kalıyoruzz

cnm yeni gördum bende geziniyorum ii yim sen nasılsın ne yapıyosun burası çok boş kalmış ya artık benimde giresim yok tek başımıza kalıyoruzz

napalım tatlım :KK50: herkesin bi uğraşı var işte giremeyenler falan çok bu aralar:KK12: bizbize yeteriz boşver sen:KK19:
hamilelik nasıl bakalım:KK16: cinsiyeti ne zaman belli olcak

napalım tatlım :KK50: herkesin bi uğraşı var işte giremeyenler falan çok bu aralar:KK12: bizbize yeteriz boşver sen:KK19:
hamilelik nasıl bakalım:KK16: cinsiyeti ne zaman belli olcak

evet yetmeliyiz artık ayy cnm benm bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama zaman durmuş geçmıyo nisan 15 te gitmeyı duşunuyorum ama geçmiyo ee meraklıyımda ama kızmış erkemış hıiiiiiiiiççççç fark etmez bakalım içimden erkek geçiyo ne çıkcakkk

evet yetmeliyiz artık ayy cnm benm bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama zaman durmuş geçmıyo nisan 15 te gitmeyı duşunuyorum ama geçmiyo ee meraklıyımda ama kızmış erkemış hıiiiiiiiiççççç fark etmez bakalım içimden erkek geçiyo ne çıkcakkk

en heyecanlı kısmı kalp atışını duymak ve cinsiyetini öğrenmek sanırım:KK16::KK16::KK16:
Allah hayırlısını versin sevgim, inşallah gönlüne göre verir Allah:KK16:

mide bulantısı beni mahfetti ya halende geçmedi diğer topiclere bakıyorum hemen hemen herkesin geçmiş benim çok kötu halde devam ediyo çevremdekiler az kaldı geçer diyolar ama bende hal kalmdı yiyemiyorum içemiyorum kendimden tad alamıyorum

en heyecanlı kısmı kalp atışını duymak ve cinsiyetini öğrenmek sanırım:KK16::KK16::KK16:
Allah hayırlısını versin sevgim, inşallah gönlüne göre verir Allah:KK16:

aynen cnm aynen ben kalp atışını duydum o anda çok farklı duygulanıyosun elinde olmadan darısı başına artık :))))

mide bulantısı beni mahfetti ya halende geçmedi diğer topiclere bakıyorum hemen hemen herkesin geçmiş benim çok kötu halde devam ediyo çevremdekiler az kaldı geçer diyolar ama bende hal kalmdı yiyemiyorum içemiyorum kendimden tad alamıyorum

o kadar olcek artık annesi sabret:KK9:

aynen cnm aynen ben kalp atışını duydum o anda çok farklı duygulanıyosun elinde olmadan darısı başına artık :))))

amin canım :KK16: ben hemen koyveririm kendimi zaten:KK53:

X