Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabaaamerhabalar canlar çok sık giremiyorm kulübe inşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi
evet canım sıpacık büyüyo çok şükür hiç bi sorunum yok sadece hamileliğin cilvelerini yaşıyorum bulantılar bitti şimdi ağrılarla mücadele ediyorum haftaya ikili test yaptırıcaz inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızı eksik etmeyinmerhabaaa
evet bayadır yoksun ortalardaaa
nasıl gidiyor hamilelik bacım inşlh herşey yolundadırrrr şaka maka baya büyüyorr fasulyecik :)
canım akıntı beyaz ve akışkan oluyo süt gibiCanlarımm Hepinize Günaydınn Ben Geldimm
İyisiniz Hepiniz İnşallah Özledimm Kızçeler sizii
Bu arada Bişey soracam kızlar. hamile Olduğunuzda akıntıyla ilgili bişeyler Söylüyolar.:26: Ben bir türlü soruma cevap bulamadım.:26:
hamile Kalındığında akıntı nasıl oluyor ? Ne gibi bir akıntı oluyor. Nasıl bir değişiklik oluyor
Nolurrr birinizz söylesinnn bana yawww
zaten bi önceki ay korunma ilacı kullandım hem kist için hemde düzenlesin die doktor geçerse gel dedi ama doktorum il de ben ilçedeyim eşimin izin almasını bekliyoruz da bilmiyorum offf
merhabalar canlar çok sık giremiyorm kulübe inşallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi
iyi hadi bakalım ayberkececimmmm güzel haberlerle karşılaşalımemi...evet canım sıpacık büyüyo çok şükür hiç bi sorunum yok sadece hamileliğin cilvelerini yaşıyorum bulantılar bitti şimdi ağrılarla mücadele ediyorum haftaya ikili test yaptırıcaz inşallah güzel sonuçlar alırım dualarınızı eksik etmeyin
canım akıntı beyaz ve akışkan oluyo süt gibi
Canlarımm Hepinize Günaydınn Ben Geldimm
İyisiniz Hepiniz İnşallah Özledimm Kızçeler sizii
Bu arada Bişey soracam kızlar. hamile Olduğunuzda akıntıyla ilgili bişeyler Söylüyolar.:26: Ben bir türlü soruma cevap bulamadım.:26:
hamile Kalındığında akıntı nasıl oluyor ? Ne gibi bir akıntı oluyor. Nasıl bir değişiklik oluyor
Nolurrr birinizz söylesinnn bana yawww
yine kimse yokk
cnm yeni gördum bende geziniyorum ii yim sen nasılsın ne yapıyosun burası çok boş kalmış ya artık benimde giresim yok tek başımıza kalıyoruzz
napalım tatlım herkesin bi uğraşı var işte giremeyenler falan çok bu aralar bizbize yeteriz boşver sen
hamilelik nasıl bakalım cinsiyeti ne zaman belli olcak
evet yetmeliyiz artık ayy cnm benm bende çok merak ediyorum cinsiyetini ama zaman durmuş geçmıyo nisan 15 te gitmeyı duşunuyorum ama geçmiyo ee meraklıyımda ama kızmış erkemış hıiiiiiiiiççççç fark etmez bakalım içimden erkek geçiyo ne çıkcakkk
en heyecanlı kısmı kalp atışını duymak ve cinsiyetini öğrenmek sanırım
Allah hayırlısını versin sevgim, inşallah gönlüne göre verir Allah
mide bulantısı beni mahfetti ya halende geçmedi diğer topiclere bakıyorum hemen hemen herkesin geçmiş benim çok kötu halde devam ediyo çevremdekiler az kaldı geçer diyolar ama bende hal kalmdı yiyemiyorum içemiyorum kendimden tad alamıyorum
aynen cnm aynen ben kalp atışını duydum o anda çok farklı duygulanıyosun elinde olmadan darısı başına artık :))))