Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

sormaa valla kimse inanmıodu anlamıyorlardı bile nası yapamazsın diyenler , kas gevşetici al , sarhoş ol diyenler neler neler çıktı

dimi bende hic kimsecikler bilmiyor vajinismus oldugumu,bi ara anneme söylemistim o zaten hayatinin sokunu yasadi bisey diyemedi garibim bidahada sormadi

dimi bende hic kimsecikler bilmiyor vajinismus oldugumu,bi ara anneme söylemistim o zaten hayatinin sokunu yasadi bisey diyemedi garibim bidahada sormadi

sen şanslısın kimisinin annesi baskı yapıyor, ısrarcı oluyor hatta kızıyor bile:26:

gülsem mi aglasam mı bilemedim vallaha ben teyzemle anneme söyledim herkes duymuş ne diyeceğimi sasırdım sorana hallettikk diommm =)))

sanırım bende foto koydum oldu mu acaba albüm yaptım ama :44:

haklisin. neyse bende bu ay yenecegime inaniyorum da bu forum ve resim olaylari baya iyi oyaladi bizi egzersiz falan unuttuk. artik aksam mecbur egzersiz yapicam

haklisin. neyse bende bu ay yenecegime inaniyorum da bu forum ve resim olaylari baya iyi oyaladi bizi egzersiz falan unuttuk. artik aksam mecbur egzersiz yapicam

hehehe o zaman erteleme akşama yap hatta vaktin varsa şimdi yap

gülsem mi aglasam mı bilemedim vallaha ben teyzemle anneme söyledim herkes duymuş ne diyeceğimi sasırdım sorana hallettikk diommm =)))

yaaa ayy kötü olmuş , iyi etmişsin hallettik demekle ne çok soru sorarlar şimdi dimi

çok sinir oldum bilgisayar dondu kapandı ve bir çoğunuza bakamadım kendi resimlerimi zor yükledim şimdi bakıyom

yaaa ayy kötü olmuş , iyi etmişsin hallettik demekle ne çok soru sorarlar şimdi dimi

iyi ki onlar afyonda ben diyarbakırdayım nette konuşuyoruzz bbabam sormaz mı bi an kızardığımı yüzümün yandığını hissettim dondum kaldımm =))

iyi ki onlar afyonda ben diyarbakırdayım nette konuşuyoruzz bbabam sormaz mı bi an kızardığımı yüzümün yandığını hissettim dondum kaldımm =))

amanınnn baban mı innamıyorum bişey diyebildin mi ki ??? :26::26::26:

kızlar 24. sayfada ben foto eklemiştim duruyo mu kalkmış mı ??

kızlar 3 resim eklemiştim görünüyo mu ben bir tane görebiliyom bilgisayar kafayı yedi güzelliğiniz karşısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…