ya kızlar bu ara duygusallığım üstümde herşeye ağlıyorum artık
anammmmmmmmmm hamilelikkkk iyice yerleşmiş desene maşallahhh
güzel ağlayışlar bunlar olsun
selam abcım ne olsun yazdım cvbın gelmeynce dedim yemeğe gitti elab bende mutfağa daldım sonra kipat okudum uyumuşummmm öyleee geçti bugunum görüşemedik uffffff çok öpüyom hepiniziii
kızlaaaar ben deldiiiim
yemek molası verdim :))) çatladım girene kadar valla :)))
ii iii mola verecek halde düzene girmiş çalışmalar bak bu iyi
karamsarım bende de oluyor :)) geçen oliver twist i izledik bir ağlama geldi bana bir kaç yerinde docam değiştiriyim mi bile dedi :))) galiba dedikleri doğru hassaslık gerçekmiş
bu arada neyine ağaldın yahu oliver twistin
anam bu hamilellik bennn dışarda sert durummm acaip amaa ilk 1 yıl çok ağaldım bu vajiden dolayı ağlamalı biri olmuştum eşimleee o derdi birde hamile olsan nasıl olur acaba diyeee..... acaba bizde normalin üstündemi duygusal oluruzz yoksa herşey normal seyrinde mi gider bacıalrım:)
canım mesaj attım ama hepsini almadı geri kalan kısmını da 10 dk sonra yollarım :))
ya çoğunlukla çikolata yiyorum nutellayı alıyorum kaşıklıyorum bir iki güne bitiyo...annemde çok kilo alırsın dio bende artık canım çikolata veya tatlı çekince yoğurda meyve koyup yiyorum çok güzel oluyo sende dene.sende başladımı
bu aradaaa nutella canavarı seniii ye tatlıyı çıkar hakkıyı mı oldun bacımmm... senin de mi oğluşun olcak yoksaa:):):)
gökçeeeem nasılsın canım ya
:))) yok bi posta uyumuştum akşam uyanınca duamı okuyum dedim ondan önce de buraya bir göz attım...asayiş berkemal :)))
iydir bacım msjna cvbı bu saatte yazdım kusura bakmayasın yeni girinceee...iyim işte ne olsunnn amannn seni sormalı asıl
valla canımmm napimm ben aynı ..amannn nazar değmesinnn bizim adamla aramız çoookk iyi bu aralarr.geri ben de alıştım ona pek umursamıyorummm.ondan da kaynaklanabilir bu mutluluğumm.bebk işini de baktım sen yapmıon dedim benim kız evde kalmasınnn beklimmm biraz dahaaa.puhahahhaaaaa...
şaka bi yana bu ay ovulasyon tessti yaptımmm.ift çizgiyi gördüğüm gün ve ertesi gün birlikte oldukkk.bakalım şimdi batı bekliommm.Allahım hayırlısın versin tabii de bu ay son denememiz..sonra doktora gitcezz olmazsa yaniii.bir de doğu geldi bu sene biize gerçi annem vajinismusu bilmiyordu...eee evleneli 2 seneye yaklaşııooo.sen doğur ben evini de taşırımm bebeğe de bakarımm dediii.kadın ne güveniooo kendinee.sen naptın.biraz ayıp olcak ama bizim bi arkadşın eşi de 2. bebeği istemiyordu...diğer arkadaşın bulduğu dahiyane çözüm prezrvtfin ucun iğneyle delll ..heheheee..
pakizeeeeeeeeee bacımm nereelrdesin yahuuuuuu :)
nasılsın ne var yok .... eşinle aranın daha iyi olmasına sevindim....
bizim inişli çıkışlı
çoğuda ikimizinde baskın olmasından oluyor ya bakalım.....
haaa sen yap oğluşunuuu benim kızım olsunnnn ne çabuk unuttun....
kızımı vereyim sana demiştimmmm hem büyük olsun oğluşun bu sayedeee daha iyi bakar kızımaaa:):):)
amaaa bu arada iki takıntılı adamın çocukları nasıl olur burasını bilemem hani:):):):)
şaka bir yanaa almışında testini hadi bakalım 23 nisanda haberini verirsin belki kim bilir:)
gel gelellim arkdşnın yaptığı taktik başkaaa bizim adam öyle şeylereee pabuç bırakırmı allahasennnn bakayım bend eerteledim isteğimi
ama bugun ender saraçın programında izledim
21 martı bm dünya down sendromlu çocuklar günü ilan etmiş
21.kromozomdaki rahatsızlık dawn sendromu yaptığı için veee
30 yaş üzerindeee
heledeee35den sonraaa ilk hamilelikde risk artıyormuş allah korusun... yani diyim 1.ci yaptım 2.bebişe sıkıntııı ne bilem tekrar akşam bir dahaaa açamayacam desemdeee açtım konuyu senin yüzünden sorunlu olcak bebekler diye:):):) bende başka bir alemimmmm neyse şimdi uyuttumda adamı öyle girebildim neteee herşeye muhalefettttttttt ufff