Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

hihi ben de öyleyim:KK1::KK1: sebzeleri en son çare yapıyorum ben de sevmem pek karnıbahar ama eşim sever , yapmasam da kızıyo çürütme sebzeleri diye:KK1::KK1:
bende buldum hehe kurutulmuş yeşil fasulye var eşimin en sevdiği yemek onu yapcam yanına da pilav çorba salata tamamdır
aynı sorun bende de var.eve gidene kadar saat 8 olacak bir de yemek yap et 9 :KK25:dolapta mantı vardı onu yapıcam en kötü ihtimal

ay işimizde zor bizimde :KK1: bende buldum işte yemeğimi mantıyı iyi dedin onu da yarın yaparım komşum yapıp satıyo alayımda yaparım sağol :KK9::KK9:

iyi akşamlar kızlar öpüldünüz iş bitti şimdi evde ki görevime gidiyorum:KK9: hoşçakalın:KK54::KK16:

günaydınnn ben varım tabiki de:KK8::KK8: diğer topiği okumaktan buraya gelemedim:KK9::KK9:

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52:

Canlarım Hepinize Günaydınn:KK16::KK16:
Giremiyorum Yine Doğru Düzgün. İnanın Hiç Vaktim Olmuyo:KK30::KK30:
Sürekli Misafirim var.:26:
Bugünde Annemlerle,Amcamlar gelecekler Memleketten. :KK55::KK55:
Anlayacağınız Bir Kaç Gün daha Yokum. :KK53::KK53:
Hepiniz aklımdasınız ama :KK54::KK54: Sizleri seviyorum. :KK16::KK16:
En Kısa Sürede Tekrar Görüşürüz İnşallah:KK19::KK19:
Öpüyorum Hepinizi:21::21::21:

hoşgeldin anne adayı nasılsın bakem:KK16:

hoşbulduk bıstığım, iyiyim çok şükür, dün biraz koşturdum yorulmuşum, öğlene doğru biraz ütü yaptım dinleniyim azcık dedim girdim saat 1 ceğrek olmuş :KK52: :KK52: sen nasılsın tatlııııım

kizz sakin yorma kendini 2 tane ütüle, otur bitki cayini ic...sakin cok ayakta kalma haa :))

hoşbulduk bıstığım, iyiyim çok şükür, dün biraz koşturdum yorulmuşum, öğlene doğru biraz ütü yaptım dinleniyim azcık dedim girdim saat 1 ceğrek olmuş :KK52: :KK52: sen nasılsın tatlııııım

yorma kendini bebişe iyi bak :KK16: bende iyiyim canım işteyim çalışıyom öyle işte

kızlarrrr albeninin facebook üzerinden yaptığı yarışmaya bende ses kaydı çekip gönderdim bugün:KK52::KK52::KK52::KK52:
henüz yüklemediler siteye ama , bana şans dileyin :nazar::nazar:

moralim bozukkk eşime mesai yüklediler , sabaha kadar göremicem kocamı 16 saat yani offf offf:KK14::KK14::KK14:
neyse napalım kader:KK4::KK4:

X