Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

eminim çok eğlencelidir küçükken kayardır bizde ahh ahh plastik birşeyler bulur üzerine otururduk :KK9:

leğende falan :KK9::KK9: evet ya bize de üstü tahtadan altına da demir yerleştirilerdi kızak yaparlardı onlarla kayardık vah çoçukluk yıllarımız

leğende falan :KK9::KK9: evet ya bize de üstü tahtadan altına da demir yerleştirilerdi kızak yaparlardı onlarla kayardık vah çoçukluk yıllarımız

heheh siz olayı profesyonelleştirmişsiniz kızımmmm:KK1:

heheh siz olayı profesyonelleştirmişsiniz kızımmmm:KK1:

ee ne yapalım karın alası vardı bizde o zamanlar:KK1: leğenler falan yetmiyodu :KK9::KK9: büyüklerimizde bize kızak yapıyodu şimdi de eşim yeğenlerine yapıyo kocaman bazen bende kayayım diyorum:KK1::KK1:

ee ne yapalım karın alası vardı bizde o zamanlar:KK1: leğenler falan yetmiyodu :KK9::KK9: büyüklerimizde bize kızak yapıyodu şimdi de eşim yeğenlerine yapıyo kocaman bazen bende kayayım diyorum:KK1::KK1:

deli elab :KK33::KK33::KK33: kay kuzum kay gençken tadını çıkar bak ben istiyorum diye eşim doğum günümde bana paten aldı ben kayıyorum:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

hehehe sen bekle bekle yapma inşallah güzel haberler alırsın :KK8: annemlede konuştum dedi 5 6 gün daha bekle kan testi yaptırırsın gidip dedi

canım kan testinde adetten 2 gün önce bile çıkıyomuş ama sen bekle bakalım madem kafana öyle koydtun :))

öncelikle tünaydın kızlar :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
bana da dua edin bu ay bende hamiş kalıyım :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
beraber kalalımm kızlar
inşşşşşşşşş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

masumsun sen de istiyorsun biliyorum diger topiclerden de... Allah ım sana bana ve isteyen herkese hayırlısıyla birlikte nasip etsin inşaallah :KK16: :KK16:

deli elab :KK33::KK33::KK33: kay kuzum kay gençken tadını çıkar bak ben istiyorum diye eşim doğum günümde bana paten aldı ben kayıyorum:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:

ne dil çıkarıyon kız al sana dil:KK35::KK35::KK35::KK35: ben kayamam kesin hatay da arkadaşlarla buz patenine gittik hahaha çok komiktik düşe kalka öldükk ayy hatırladım da şimdi:KK9::KK9::KK9::KK9:

ne dil çıkarıyon kız al sana dil:KK35::KK35::KK35::KK35: ben kayamam kesin hatay da arkadaşlarla buz patenine gittik hahaha çok komiktik düşe kalka öldükk ayy hatırladım da şimdi:KK9::KK9::KK9::KK9:

onu denemedim daha ben ama bu patene benziyo yapabilirm sanırım :KK76:

he he elab biz de çokk kaydık leğende :))))) hatta poşetlerin üstünde :KK9: :KK9:
best ben de paten yapmak istiyorum ama buz pateni çok zevkli gözüküyor bi de korkarım ama at binmek istiyorum yaaa :KK16: :KK16:

kızlar sizinle konuşmak o kadar iyi geldi ki özlemişim sizi :KK16: :KK16:
ama çıkıyım artık da biraz çalışıyım sonra vicdan azabı çekiyorum :KK9:
kendinize dikkat edin, docalarmız bizi çok sevsin biz de docalarımızı çok sevelim, bi de bebişlerimiz olsun sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla birlikte inşaallah :KK16: :KK16: :KK16: sizi çok seviyoruuuuuuuuum :KK16: ve kocaman öpüyorum :KK54::KK54:

he he elab biz de çokk kaydık leğende :))))) hatta poşetlerin üstünde :KK9: :KK9:
best ben de paten yapmak istiyorum ama buz pateni çok zevkli gözüküyor bi de korkarım ama at binmek istiyorum yaaa :KK16: :KK16:

kendinize dikkat edin, docalarmız bizi çok sevsin biz de docalarımızı çok sevelim, bi de bebişlerimiz olsun sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla birlikte inşaallah :KK16: :KK16: :KK16: sizi çok seviyoruuuuuuuuum :KK16: ve kocaman öpüyorum :KK54::KK54:

ben ata bindim harikaaa birşey tavsiye ederim hiç korkma , patendende korma bence o da çok kolay ,tamam kuzum sen şu sınavını atlatta ondan sonra daha uzun uzun konuşacağız merak etme sen emi , hadi kolay gelsin sana öptüm çokkkk. bende seni seviommmmmmm kalp

Son düzenleme:

bende ata binmeyi çok istiyorum inş birgn onu da yapcam canım sana iyi çalışmalar çok özletme kendini :KK54::KK54::KK54::KK54:dualrın içinde kocaman bir aminnnnnnnnn

huhuuuuu ben geldim demirbaşınız burda siz nerdesiniz:KK9:

kızlar diğer topiğede yazdım da 3 gündür halsizlik var az önce de bir ateş bastı yine halsizlik halen öyleyim ne oluyo anlamadım

adet günün mü yaklaştı?havalardan da olablir benimde oluyor bazen.hamilelikten falan mı şüpheleniyorsun?

adet günün mü yaklaştı?havalardan da olablir benimde oluyor bazen.hamilelikten falan mı şüpheleniyorsun?

adet günüm yaklaştı bir kaç gün var ama hiç böyle olmazdım hamilelikten şüphelenmiyom aslında kişi kendini bilir ama ne bileyim arkadaşım hamilesin diye diye beni de şüpheye soktu:KK9: ama sanmam yani dikkat ettim :KK9:

X