Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

Slmmmm kızlar bende geldim. benm zamanımdan vajili olan kim var ki acep..

eşimle gittik ve eşimi ilk kez ağlarken gördüm o filmde düşün artık

Evet Canımm. Çook oldu Onu izleyeli. İlk Vizyona Girdiğinde gidip izlemiştik
Bütün Salon Ağladık ya. Yok böyle Güzel bir film Eşimle ben ağlamaktan öldükk

eşim ben yokken izlemiş bayağı ağlamış bende merak etmiştim(türk filmi izlemiyorum sevmiyorum pek)geçen gün izledimde ya ben çok etkilenmedim sanırım bende bi sorun varama özcan deniz hiç yakışmamıştıki oraya duyguyu verememişti sanki.anlaşılan bi ben beğenmedim

neyse bende çıkayım artık ii geceler tekrar gelebilirsem gelirim hoşçakalın

nacissci buraya yazıcam daha rahat olur hayır ben daha doktora gitmedim ptesi salı giderim ya sen nasıl duymadın ama seninki benmkinden buyuk değilmi bana gel inş duyarız dedi

nacissci buraya yazıcam daha rahat olur hayır ben daha doktora gitmedim ptesi salı giderim ya sen nasıl duymadın ama seninki benmkinden buyuk değilmi bana gel inş duyarız dedi

Canm doktor bizim ultason 7. Haftadan sonra gosteriyo kalp atisini 2 hafta sonra gel dedi. 8. Haftamda gitcem yani.

Canm doktor bizim ultason 7. Haftadan sonra gosteriyo kalp atisini 2 hafta sonra gel dedi. 8. Haftamda gitcem yani.

doğrudur ozaman değerin ölçüldümü bakalım bana ne diycek arkadaş var dun sordum ya 5 yada 6 haftasında duydum dedi kalp atışını

doğrudur ozaman değerin ölçüldümü bakalım bana ne diycek arkadaş var dun sordum ya 5 yada 6 haftasında duydum dedi kalp atışını

Bir suru test yaptilar cnm ama almadim sonuclari 15 gun sora gidince alicam doktor zaman al gel dedi.canim bebeginin gelisiminede bagli kalp atisini duymak.bana gore 6+1 ama doktor 5+6 dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…