- 28 Ekim 2012
- 669
- 5
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy çok seviyorum yunusları
benim eşim 6 yıllık memur.
ilk yeri istanbuldu ikinci erzurum işte
Üstüne KK'nün Resmi olan Bir Mutfak eşyası Hediye ediyolarmış Kuzum.Öyle Biliyorum Yani
hehehe nerdeyse karşılaşacaklarmış:)benim eşim erzurumda okumuş istanbulda görev yapmış şark da rize sonra izmir işte.o da 7 yıllık memur ama doğu görevi bitmiş 10 yıl daha tayin durumumuz yok inşallah
çok zormuş gurbett memlekete 12 13 saat
izmirde nerde oturuyonuz çok geldim oraya ablam orda oturuyor bucada
üzerinde kadınlar kulübünün kürk mantosu olan bir adet bardak kupa verecekleree pekı ya pro uyeyıysek ne verılcekmıs
bencede maksat eğlence olsun hediye bahaneheee ıyıymıss yaa aman maksat eglence olsun vakıt gecsın zevklı olur emınım
Evet Bebekim aynen Öyle Gurbette Olmak gerçekten zor
Bizde Antalyada'yız. Memlekete 6 Saat sürüyor. Amaa Yollar Çok kötü Olduğundan Bu kadar uzun sürüyor zatenn
ben aslen izmir Selçukluyum ama Torbalıda oturuyoruz tam merkezde değiliz ama Bucayı da biliyorum biraz.eee ozaman gelirsen görüşürüz canım
izmirde nerde oturuyonuz çok geldim oraya ablam orda oturuyor bucada
inşallah canım bekarken geliyodum geliriz yine ya neden olmasın ki görüşürüz tabiben aslen izmir Selçukluyum ama Torbalıda oturuyoruz tam merkezde değiliz ama Bucayı da biliyorum biraz.eee ozaman gelirsen görüşürüz canım
Ne yapıyoruz şimdi herkes foto koyuyormu ???:26::26::26::26:
hoşgeldin canım sende aramıza burdayız artık sohbet için , diğer topikten yardımlaşıcaz vaji ile ilgili
Hosbuldum canım.
Bu arada topiği sen acmıssın hayırlı ugurlu olsun hepimize :)
Hahahahaha Kuzucum ne tesadüf benimde ablam İzmirde Oturuyor. Bende Çok gittim Oraya. Benim ablam Üç Kuyularda Oturuyor amaa