Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

ayyy çok seviyorum yunusları :KK1:
benim eşim 6 yıllık memur.
ilk yeri istanbuldu ikinci erzurum işte :KK50::KK50::KK50:

hehehe nerdeyse karşılaşacaklarmış:)benim eşim erzurumda okumuş istanbulda görev yapmış şark da rize sonra izmir işte.o da 7 yıllık memur ama doğu görevi bitmiş 10 yıl daha tayin durumumuz yok inşallah

hehehe nerdeyse karşılaşacaklarmış:)benim eşim erzurumda okumuş istanbulda görev yapmış şark da rize sonra izmir işte.o da 7 yıllık memur ama doğu görevi bitmiş 10 yıl daha tayin durumumuz yok inşallah

:KK1::KK1::KK1: bizim de bitseydi hayırlısıyla inşallah.
ne güzel şark sıkıntısı yok

beray şöyle bir kırmızı harflerle yaz ya kızlar okumadı galiba şu resim işini birde sen bilirsin bu işi nasıl koyulur albüm ekleden ekliyoruz demii

valla bende göremiyorum fotoları merak ediyorum herkesi :KK34::KK34::KK34::KK34:

forumdaki foto benim gördüklerimden farklı canım gelinlikle olduğundandır belki.duyanda sanki yüzyüze tanışıyoruz sanıcak:KK9:

izmirde nerde oturuyonuz çok geldim oraya ablam orda oturuyor bucada

çok zormuş gurbett memlekete 12 13 saat :KK43::KK43::KK43:

Evet Bebekim aynen Öyle Gurbette Olmak gerçekten zor:KK5:

Bizde Antalyada'yız. Memlekete 6 Saat sürüyor. Amaa Yollar Çok kötü Olduğundan Bu kadar uzun sürüyor zatenn:KK47:

ben aslen izmir Selçukluyum ama Torbalıda oturuyoruz tam merkezde değiliz ama Bucayı da biliyorum biraz.eee ozaman gelirsen görüşürüz canım

Ne yapıyoruz şimdi herkes foto koyuyormu ???:26::26::26::26:

Evet Bebekim aynen Öyle Gurbette Olmak gerçekten zor:KK5:

Bizde Antalyada'yız. Memlekete 6 Saat sürüyor. Amaa Yollar Çok kötü Olduğundan Bu kadar uzun sürüyor zatenn:KK47:

6 saat yine azmış canım ya :KK1:
sizin memleket neresi

ben aslen izmir Selçukluyum ama Torbalıda oturuyoruz tam merkezde değiliz ama Bucayı da biliyorum biraz.eee ozaman gelirsen görüşürüz canım

demek onun için ağaçlarla defne yaprağı yolluyordun bana bacım...

sizin memleketleri turla gezmiştik deniz kum gezi harika:)

Hahahahaha:KK9::KK9: Kuzucum ne tesadüf benimde ablam İzmirde Oturuyor. Bende Çok gittim Oraya. Benim ablam Üç Kuyularda Oturuyor amaa:KK76::KK76::KK76:

inşallah canım bekarken geliyodum :KK9: geliriz yine ya neden olmasın ki görüşürüz tabi
Ne yapıyoruz şimdi herkes foto koyuyormu ???:26::26::26::26:

bende onu sordum ama ses yok :KK9:

X