Vajinismus topiğinde tanışıp kaynaşanların topiği

best yasemin ece hoşgeldiniz kızlar ama gitmişsiniz sanki ben yemekten gelene kadar herkesler kaçmış mı:KK5::KK5:

kızlar sevgililer günü de yaklaştı var mı bir organizasyonunuz falan

biz birşey yapmayacağız zaten hergün güzel geçiyor sevgili modunda takılıyoruz, denizin dediği gibi birazda para tuzağı bu, hediye falan almıcaz kutlamayızda sanmam ben İstanbul'a gideceğim zaten 14 ünde :KK52::KK52::KK52:

bende arada takılıyorum o topiklerde.. inandırıcı gelenlere yorum yapıyorum.. çünkü gerçekten fikre ihtiyacı olanlar da oluyor.. ama o kadar saçma şeyler de var kiii:KK4:
aynen bizim topiğimiz daha samimi yaşasınnn:KK76::KK76:

ben de baktım bi ara dediğin gibi gerçekten yardıma ihtiyacı olanlar belli oluyor zaten tatlım

canım 2 taneden hepimiz kaldık ama sorunn değil veririm sonra dert etmiyorum ben elimden geleni yaptım çünkü:KK1:

içinin rahatlığı daha önemli, halledilmeyecek şeyler değil Allah ın izniyle

kızlarrrr nasılsınız canlarım kimseler uğramıyodu topiğe:KK53:

ece hanım, siz hamiş olup kasım dı galiba kasım anneleri topicindesin, burda görmek şaşırttı beni :KK9::KK9: nasıl gidiyor tatlım, yigenimiz nasıl :KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: bir ara bende baktım maşallah yasemin her topikte :KK1::KK1::KK1: birşeyler yazmış yasemin topikler diyarında :KK52::KK52:

:KK52::KK52::KK52:

biz birşey yapmayacağız zaten hergün güzel geçiyor sevgili modunda takılıyoruz, denizin dediği gibi birazda para tuzağı bu, hediye falan almıcaz kutlamayızda sanmam ben İstanbul'a gideceğim zaten 14 ünde :KK52::KK52::KK52:

valla benim yok:KK1: zaten 8 gün sonra doğum günüm o daha önemli şimdilik:KK16:
ama 14 şubatta ben eşime alıcam o bana doğum günümde alıcak öyle anlaştık:KK9::KK9:

iyi bakem bende eşime uzun zamandır yapmak istediğim sürprizi yapcam bu akşam yapcam çünkü anladığım kadarıyla o beni 14ünde çıkaracak dışarı bende bugün yapayım dedim hediyemi de aldım :KK76::KK76::KK76::KK76: bakalım o bana ne alcak gerçi bizim için hergün sevgililer günü:KK19::KK19::KK19:

iyi bakem bende eşime uzun zamandır yapmak istediğim sürprizi yapcam bu akşam yapcam çünkü anladığım kadarıyla o beni 14ünde çıkaracak dışarı bende bugün yapayım dedim hediyemi de aldım :KK76::KK76::KK76::KK76: bakalım o bana ne alcak gerçi bizim için hergün sevgililer günü:KK19::KK19::KK19:

süprizin ne dicem anlatmıcaksın:KK23: merak ettimmmm:KK52:

kızlar sevgililer günü de yaklaştı var mı bir organizasyonunuz falan

yok şimdilik, hem benim docam bana geçen hafta ekmek kızartma makinesi almış çok şaşırdım :KK52::KK52::KK52: hiç de bi şey yoktu halbuki ortada :KK53::KK53: sevindirdi beni :KK16::KK16: çok gerekli olmasa da hep istediğim bişeydi :KK9::KK9: o yüzden almaz heralde birşey, işte o sevgililer günü hediyam olmuş olur :KK1::KK1: zaten biz de öyle sevgililer günü şunu yapalım diyenlerdin değiliz, ama ben de geçenlerde bir kaşkol beğendim çok tarz bişeydi çoook büyük değil ama o da sever öyle şeyleri çıkabilirsem onu alıyım diyorum beklemez çünkü normalde almadığımız için bi şaşırtıyım diyorum :KK16::KK16::KK16:

oohhhh ne güzel Allah bozmasın inşaallah:KK16::KK16:

deniz kim :KK53:

yok şimdilik, hem benim docam bana geçen hafta ekmek kızartma makinesi almış çok şaşırdım :KK52::KK52::KK52: hiç de bi şey yoktu halbuki ortada :KK53::KK53: sevindirdi beni :KK16::KK16: çok gerekli olmasa da hep istediğim bişeydi :KK9::KK9: o yüzden almaz heralde birşey, işte o sevgililer günü hediyam olmuş olur :KK1::KK1: zaten biz de öyle sevgililer günü şunu yapalım diyenlerdin değiliz, ama ben de geçenlerde bir kaşkol beğendim çok tarz bişeydi çoook büyük değil ama o da sever öyle şeyleri çıkabilirsem onu alıyım diyorum beklemez çünkü normalde almadığımız için bi şaşırtıyım diyorum :KK16::KK16::KK16:

oohhhh ne güzel Allah bozmasın inşaallah:KK16::KK16:

deniz kim :KK53:

eşimin adı deniz kuzu

bu elabın söyleyeceği yok :KK19: :KK9::KK9: kızlar bana müsade acıktım. bi de azcık ekrandan gözüm uzaklaşsın çalışmam lazım....
hepinizi çooooooook öpüyorum uzun süre sonra bu sohbet iyi geldi :KK16::KK16::KK16:

süprizin ne dicem anlatmıcaksın:KK23: merak ettimmmm:KK52:

ben de merak ettiiiiiiiiiim:KK34:

meraklılar sizi :KK9::KK9::KK9: şimdi bir yerden görmüştüm resmini bulayımda ekleyeyim aynen resimde ki gibi yani ilk girişte koridorda da balonlar olcak mumlar falan koycam koridora da salona doğru tabi ben resim değil uçlarına güzel sözler yazcam güzel bir masa yemek mumlar ve süslenmiş ben müzik dans nasıl:KK9::KK9: $balon.jpg

X