Canım merhaba demek öyle o zamann burada gidisatımızı konusabiliriz çok sevindim senin de basarmana... benim aparatlarda sorunum olmadı ama esimle olacağı zaman otomatikman yapma falan diyordum esim dr.u aradı aparatlarla gelin dedi ,esim önceden dr varken asla böyle bişi olmaz diyordu ama benim ağladığımı görünce cözmek için gittik içeri muayenehaneye aldı sen deneyeceksin dedi ben banyoya gidip ağladım basıma bunlarda mı gelecekti diye,esim sarıldı o bir dr öyle düşün dedi...iyi ki gitmişim aparatı sokarken dr anında yanlışımı buldı ben burundan nefes alıp üffffffffffhhhhh diye veriyordum dr.hayır yanlıs nefesini haaaahhhhhhhh diye vereceksin dedi gerç, büyük aparatı alıyordum ama yanlış almışım böyle yapınca süper oldu,sonra eşim denedi oldu,en son esim eldiven giydi 1 parmak,2 ve 3 parmak denedi önce kastım dr.hayır dedi orada acı yok bunu unut aparatı rahatça aldın dedi nefes verirken yüzünü asma gül dedi ve oldu...
otele geldik su an okuyanlara garip gelecek ama bir kadın doğumcu nasılsa o da öyle, bu bir iş, orada rahat oluyorsunuz baslayınca...
sonra esimle nefesi doğru alıp vererek basardım ama 12 yıl hep bir bacağım yataga sabit çok az giriş olduğu için iki bacağım açık zor kabullendim...
su an iki bacağımı esimin sırtına da koyuyorum tek sorun girip çıkarken mide bulantısı,idrar sıkışıklığı gibii hisler bunlarda alışık olmadığım için...ama benim için mucize...
bugün ödevlerime basladım en büyük aparat günde 20 kez olacak önce ayaklarım yerde denedim sonra iki ayağımı havaya kaldırdım baktım o da oluyor sonra aparatın üstüne çıkıp denedim o da oldu lütfen gülmeyin :))) esimle bile bu kadar rahat değilim ama anladım ki alıstırmalara devam edersem bir de aparatı git gel yaparsam kısa sürede alışıcam...
Doktorum murat ulusoy a çoooookkkkk tesekkür ederim beynimdeki yanlış kodları ,inançları hipnoz ile yeni ve doğrularıyla değiştirdi gerisi bize ve çalışmamıza bağlı Allah razı olsun ondan 12 sene nerdeyse hiç içime almamışım o yuzden çalışmalara devam ediyorum ama ben fitil bile atamzdım vajinaya bakamazdım iğrenç gelirdi ayrıca doktorum bir dergi verdi seks pozisyonları o da yardımcı oluyor...