vajinismus olup ,vajinismusluğu yenmeden hamile kalanlar normal doğum yapan var mı ?

sen bir denemede mi hamile kaldın peki canım?

Arkadaslar merhaba, ben de vajiliyim ve hamile kaldim ama bu surede bu vajiden de kurtulmak istiyorum parmak egzersizi ya da aparatla. Bir sakincasi oluyor mu bilgisi olan var mi? Doktora da soramiyorum henuz

Merhaba.. size sorularim olacak cevaplarsaniz cok mutlu olacagim. Ben iki yildir vajinusmus problemi yasiyorum esimle yuzeysel sekilde birlesme yasiyoruz (vajinamin ustune bosaliyor) gecen ay 28 inde adet oldum bu ay hâlâ adet olamadim. 5. Gunde iki kez gebelik idrar testi yaptim negatif cikti. Hâlâ beklemekteyim daha once edetlerim en fazla iki gun gecikirdi hamilelik belirtilerim de yok sanirim sadece kasiklarimda hafif ani batmalarim ve vajinama igne batma hissi gibi sizilarim oluyor.. vajinusmuslu olup bu sekilde hamile olanlar var mi... hamile olabilir miyim kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum

merhaba canım ben de vajinismusluyum sen nasıl hamile kaldın bana anlatırmısın canım yardımcı olursan sevinirim

Mer
Evet tam birleşme olmadan üzerine boşalma ile oldu.
merhaba ben vajinusmus deilm ama bnmd vajende darlik var dogustan bu yuzden hamile olmazsm die korkuyorm seni gorucne sevindim☺ herhangi bir sey yaotin mi hamile kalmak icin?

Bend
Bende olurm insaallah.. Sadece bulasma ile mi oldu ? Veren Allah veriyor itste.. Bizde de tamnbirlesme olmuyir... Vajinusmus deilm ama dogustan vajende darlik var bu yuzden korkuyorm bende olmqssa die..cunku penisin tamami grmiyor

Bend

Bende olurm insaallah.. Sadece bulasma ile mi oldu ? Veren Allah veriyor itste.. Bizde de tamnbirlesme olmuyir... Vajinusmus deilm ama dogustan vajende darlik var bu yuzden korkuyorm bende olmqssa die..cunku penisin tamami grmiyor
Evet sadece bulaşma ile oldu. Hiç cinsel birleşme yaşamadan. Oğlum yaklaşık 3 yaşında iken cinsel birleşme oldu.

Yön asagi deneyin

olabilirsin canım örnekleri çok bu sitede sadece üzerine boşalmaylada hamile kalınabiliyo

kızlar bende vajinismustum 3 aylık evliyim eşim başını değdirdiğinde ben anında kitliyordum kendimi alışmak mümkün değil gibi geliyordu. sonra balayında mantar oldum ve doktora gittim kadın doğumcu bi alet sokmadan sadece çatalda baktı ve senin kızlık zarın çok esnek çok rahat ilişkiye girersin hatta kan gelmeyebilir bile dedi ondan sonra içimde bi umut ışığı doğdu vajinayı da sanki kulak ağız gibi bi vucut açıklığı gibi düşündüm millet kocaman bebek çıkarıyordu ben nasıl 15 cm lik bişeyi içime alamam dedim ve eşim evde yokken önce parmak egzersizleri yaptım ama parmağımı sokamadığımı farkettim sonra kilitoris kısmı uyarıldığında vajinin açıldığını farkettim ondan sonra ilişkilerimde hep eşim başını soksa bile ben elimle o kısmı uyardım ve böyle böyle yendim. kesinlikle insanın uyarılması ve ıslanması ile ilgili bi durum emin olun ilk başta ızdırap gibi gelen şey içinizde eşinizin bi kaç dk kalmasına müsade ederseniz zevk vermeye başlıyo. inş hepiniz bu durumu en kısa sürede atlatırsınız. ben evliliğin 1. ayında yendim ama şunu belirteyim yeterince ıslanma olmadığında hala kasıyorum ve canım yanıyo onun için anın tadını çıkarın :)

Bende merak ediyorummmmmm....

ben isteyerek hamile kalmadım.surtünme , dışarı boşalma ile oldu. eşim boşaldığında saolsun kendini geri cekmedi. hemen duşa girdim ama bi işe yaramamış. o gun biraz endişelendim ama açıkcası hamile kalabileceğimi düşünmedim sonrasında. hatta adetim 2 ay 3 gün falan geciktiği halde bile. sırf hamile olmadığımı kanıtlamak için test yaptım ve şok oldum tabi. 10 haftalık hamileymişim. ama dediğim gibi önce vajıyı yenin hamile kalırsanız inanın daha zor ben daha yenemedim. hamilelikti lohusalıktı bebekti derken hep erteleniyor. normal dogum da yapamıyorsunuz. yapabilecek olsanız bile hem siz cesaret edemiyorsunuz hemde doktorlar pek yanaşmıyorlar bu duruma.

Himmm anladim bnde vajinusmus yok ama arkadaslar dogustan vajenim dar bundan kaynaklida ikiskimiz tam olamiyor ben de kasilma vs yok ama cok zorlandgnda agri yapiyor.. Cunku penis dibe kadar inemiyor... Bende deniyorm bu sekilde hamile kalmayi ama sanki tum spermler disarida kaliyro iceri birsey gtmiyor gbi gelio... :/ zaten benm normal dogum yapma imkanimda yok.. Doktorm seninki sezeryan olur vajen genisleme imkani yok demisti... O konuda bi siki tim yok olsunda ben sezeryanla dogurayim sanki ne olucak..ama deniyoruz iste bizde penis icne grdigi halde cok dibe inemiyor bundan kaynaklida sanki spermler icime gtmior gbi gelior... Bende bu yuzden sormustm ama disa bosalma ile bile hamile kaliniyorsa ben neden kalmadim yaw... ☺

öncelikle çok geçmiş olsun çok zor bir durum sizin yaşadığınız bebekle alakalı doktora gittiniz mi acaba daha önceden ne kadarlık evlisiniz bilemiyorum ama bende vajinismus hastasıydım yarım girişle hamile kaldım tamda yumurtlama günüme denk gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…