- 30 Kasım 2013
- 21
- 2
- 34
sen bir denemede mi hamile kaldın peki canım?yenmene az kalmış galiba ben de yenmek üzereydim belki ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bi daha deneyemedik. şimdi doğumu bekliyoruz doğumdan sonra da bi müddet beklicez yani yenmeeden olunca vakit kaybedersin ve de katettiğin yolda boşa gider
ben isteyerek hamile kalmadım cnm... yani herhangi bir çaba harcamadık. açıkcası böle hamile kalınabileceği hiç aklıma gelmedi.sen bir denemede mi hamile kaldın peki canım?
mrb ark bende vajınusmusu yenmeden hamile kaldım. Su an 5. ayımdayım hamilelik döneminde bu illetten kurtulmak istiyorum ama bebeğime bişey olur diyede korkuyorum. benim gibi olup hamilelik aşamasında bu durumdan kurtulan var mı.. aynı zamanda normal doğum düşünüyorum ama doktorum normal doğumun zor olduğunu söyledi......
vajiliyken nasıl hamile kalabildiniz,bende yeni yendim bu hastalığı inşbende hmiş kalırım hemenvajili olup, bu halde hamile kaldım ve normal doğum yapmayı çook istiyorum.acaba zorlanır mıyım? geçirmiş birileri var mı bu durumu?
merhaba ben vajinusmus deilm ama bnmd vajende darlik var dogustan bu yuzden hamile olmazsm die korkuyorm seni gorucne sevindim☺ herhangi bir sey yaotin mi hamile kalmak icin?Evet tam birleşme olmadan üzerine boşalma ile oldu.
Bende olurm insaallah.. Sadece bulasma ile mi oldu ? Veren Allah veriyor itste.. Bizde de tamnbirlesme olmuyir... Vajinusmus deilm ama dogustan vajende darlik var bu yuzden korkuyorm bende olmqssa die..cunku penisin tamami grmiyorCanım, ben de vajili iken hamile kaldım. Dışardan vajiye bulaşan spermlerle. Şimdi oğlum 4 yaşında. Çatı muayesine izin veremediğim için sezeryan yapmak zorunda kaldılar. Şimdi vajiyi yendim ve 2. çocuğuma hamileyim. İlki sezeryan olduğu için mecburen 2. si de sezeryan olacak...
Evet sadece bulaşma ile oldu. Hiç cinsel birleşme yaşamadan. Oğlum yaklaşık 3 yaşında iken cinsel birleşme oldu.Bend
Bende olurm insaallah.. Sadece bulasma ile mi oldu ? Veren Allah veriyor itste.. Bizde de tamnbirlesme olmuyir... Vajinusmus deilm ama dogustan vajende darlik var bu yuzden korkuyorm bende olmqssa die..cunku penisin tamami grmiyor
Yön asagi deneyinYeni üye oldum arkadaslar..lütfen bana da yardımcı olun..öncelikle hikayemi yazayım..ben tam 1,5 yıllık evliyim ve vajinismusum..ilk evlendiğmizde eşim denediğinde sanki bir duvar var gibi başı dahi ilerlemiyor ve geçmiyordu..bnde korkuyorum dedim sanki kapalı orası dedim..sanki yer yok bi duvar var dedim..eşiminde ilk cinsel tecrübesi..ben öyle deyince panikledi oda nadıl yani diye..daha sonraları ben korktuğum için duvar karsıma cıktığı için hiç denemedim..taaaki bir hafta önceye kadar..sadece bildiğiniz sürtünme yoluyla bişeler oluyordu...eşimde anlayışlı sabırla bekledi beni...ama ben ve eşim üxülüyorduk tabi cocukta düşünmeye baslama vakti geldi dedik..ve bir hafta dır deniyoz...üç kez denedik bir haftada..bunun öncesi hiç denemedik..öğretmeniz eve yorgun geliyoz evrak işi filan oluyor derken ben geçiştirdim hep...yani ilk evlendiğmizde denemiştim..sonra korktum hiç denemedim...daha yeni bir haftadır deniyoruz..ve bu hafta ilk denememizde duvar hissetmedim..yarıya yakını gecti..yarısıda olabilir..ama işte sonra iki kere daha denedik yine aynı yarıya yakını geciyor..sonra kasılıyorum ve acıyor ileriye gidemiyoz yanıyor resmen..yalnız eşim biraz ittir di acıya ragmen..yarısı oldu yine..ve pembemsi bir sıvı geldi benden..şimdi bu gerisini yapamıyorum acıyor..bana aparatsız kendi eşiyle yapınca asan varsa yardımcı olun lütfennnnnnn...cok ihtiyacım var..
Yön aşağı deneyince popoya baskı olmazmı..herşeyden korkar oldum..utanarak soruyorum ama mecburum..Yön asagi deneyin
nasıl oldu canım öyle yakınına b.....ylamı?bende vajinismusu yenemeden bugün hamile olduğumu öğrendim bu hamilelik testleri yanıltırmı inşallah hamile değilimdir
aynen bak yön çok önemli,bizde başlarda yukarı yukarı ittiriyoduk eşim bilemiyodu buda bana acı veriyodu ,sonra ben kendim elimle aşağıya doğru ittim eşimede dedim aşağıya doğru yukarı değil şıp diye giriverdi yön önemli dediğin gibiYön asagi deneyin
olabilirsin canım örnekleri çok bu sitede sadece üzerine boşalmaylada hamile kalınabiliyoMerhaba.. size sorularim olacak cevaplarsaniz cok mutlu olacagim. Ben iki yildir vajinusmus problemi yasiyorum esimle yuzeysel sekilde birlesme yasiyoruz (vajinamin ustune bosaliyor) gecen ay 28 inde adet oldum bu ay hâlâ adet olamadim. 5. Gunde iki kez gebelik idrar testi yaptim negatif cikti. Hâlâ beklemekteyim daha once edetlerim en fazla iki gun gecikirdi hamilelik belirtilerim de yok sanirim sadece kasiklarimda hafif ani batmalarim ve vajinama igne batma hissi gibi sizilarim oluyor.. vajinusmuslu olup bu sekilde hamile olanlar var mi... hamile olabilir miyim kan testi yaptirmaya cesaret edemiyorum
Himmm anladim bnde vajinusmus yok ama arkadaslar dogustan vajenim dar bundan kaynaklida ikiskimiz tam olamiyor ben de kasilma vs yok ama cok zorlandgnda agri yapiyor.. Cunku penis dibe kadar inemiyor... Bende deniyorm bu sekilde hamile kalmayi ama sanki tum spermler disarida kaliyro iceri birsey gtmiyor gbi gelio... :/ zaten benm normal dogum yapma imkanimda yok.. Doktorm seninki sezeryan olur vajen genisleme imkani yok demisti... O konuda bi siki tim yok olsunda ben sezeryanla dogurayim sanki ne olucak..ama deniyoruz iste bizde penis icne grdigi halde cok dibe inemiyor bundan kaynaklida sanki spermler icime gtmior gbi gelior... Bende bu yuzden sormustm ama disa bosalma ile bile hamile kaliniyorsa ben neden kalmadim yaw... ☺