vajili olup, bu halde hamile kaldım ve normal doğum yapmayı çook istiyorum.acaba zorlanır mıyım? geçirmiş birileri var mı bu durumu?
hayırlı olsun. nasıl oldu o deneme sırasında tam birleşme olmadan mı?
Evet tam birleşme olmadan üzerine boşalma ile oldu.
canım hayırlı olsun ama doğum öncesinde alttan muayene vs yapılıyor kac cm acıldııgnı gormek ıcın ıçını ferah tut belkı senın sancınla acılma yeterınce olur kasılmadan rahtca muayenelerı gecırıp dogurrsun bebısı ama doktor muayenede ızın vermedıgını gorurse bebege zarar gelmesın dıye dırek sezeryan onerebılır ben yenmeden bana bır kadın dogum doktoru ne kadar dogru bılemıyorum ama sana normal dogum onerırım hamıle kaldıgında demıstı kı ben hava gırınce bıle kapatıyordum kendımı ..nasıl olacak bu sekılde demıstım yaparsın korkma doktorun sabırlı sakın bırı olursa beraber ustesınden gelebılırsınız demıstı
Canım, ben de vajili iken hamile kaldım. Dışardan vajiye bulaşan spermlerle. Şimdi oğlum 4 yaşında. Çatı muayesine izin veremediğim için sezeryan yapmak zorunda kaldılar. Şimdi vajiyi yendim ve 2. çocuğuma hamileyim. İlki sezeryan olduğu için mecburen 2. si de sezeryan olacak...
peki sen nasıl yendin? psikiyatri ile mi. ve hangi doktora gittin?
Kızlar ben vajınısmusum. Şırınga ve üstüne b.. La calısmalarımz var.bu ay regl günümde az kahverengı geldi 3-4 gün sürdü bıttı. Yaklasık 2 haftadır kasıklarım bagırsak bölgel karnımın altında agrılar ani sancılar var. Ve karnım ve bagırsklarımda gaz gıbı sesler sıkısma şişlik hissi. Sanmıyorum cok az bır ıhtımal dıye düşünüyorum cünkü bu ay cok üstünde calısmadık. Sızce kac ıhtımal var acil cvp ıstıyorum kızlar yardımcı olabılırmsnız test yapıymmı sızce ????
yap yap
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sence ıhtımal nekadar? Bıbelırtım yok suan kızlar bebegım nezaman gosterıcxek kendnı acabaa..
Canım, ben de vajili iken hamile kaldım. Dışardan vajiye bulaşan spermlerle. Şimdi oğlum 4 yaşında. Çatı muayesine izin veremediğim için sezeryan yapmak zorunda kaldılar. Şimdi vajiyi yendim ve 2. çocuğuma hamileyim. İlki sezeryan olduğu için mecburen 2. si de sezeryan olacak...
bende vajinismuusm ve bebek istiyoruz. eşim vajinama boşaldı ve ben ıkındım spermlerin içine girmesi için ve yarım saat ayaklarım yukarda bekledm. böyle hamile kalma şansm varmı? siz nasıl hamile kaldınız lütfennnnn yardımcı olunnnnnn çok kötüyümm