bende vajinismuusm ve bebek istiyoruz. eşim vajinama boşaldı ve ben ıkındım spermlerin içine girmesi için ve yarım saat ayaklarım yukarda bekledm. böyle hamile kalma şansm varmı? siz nasıl hamile kaldınız lütfennnnn yardımcı olunnnnnn çok kötüyümm
mrhb bende vajinusmusu olan biriydim.ve bu sitede sürekli yenmek için araştırmalar yapıyordum hatta tam nisan ayında hastalıgım geçsinde parmak hareketlerine başlıyım diyordumki; bi gün ilişki sırasında (tahminimce adetimin ilk günü olan ilşkimde hamile kaldım..bu arada adetimin ilk günü az bir leke belirtisi olur bende.) eşim içime boşalınca,(bir arkadaşımdan duymuştum 20-30 dk ayakları havaya dikip öyle beklemeyi..) ayaklarımı 20 dk abartısız belime kadar kaldırmıştım.başka bir uygulamam olmadı.(nefes egzersizi,vajini yanaklardan ikiye ayırma vs..gibi)son adet tarihim 19 nisandı normalde 19 mayısda olmam gerekirdi gelmedi hayal kırıklığı olmasın diye 9 gün bekledim belki stresden gelmiyordur dedim.9.gün evde test yaptım çok çok çok ince çizgi çıktı ama yoktur dedim..12.gün yaptım gözlerime inanamadım çift çizgi idi..ve kesinlikle ben ayakları dikme yöntemine o günden sonra cok inandım herkesede bunu tavsiye ediyorum.tabi yumurtlama döneminide hesaplamak gerekir..benim sadece o ay deneme yapıcam demiştim ilk denemem tuttu çok şükür..şimdi 15 haftalığım..ilk kontrole gittiğimde hamile oldugumu öğrenince kadın doktor muayenede zarın hiç yırtılmadıgını söyledi ancak normal dogum yaparsam yırtılır dedi..o yüzden bende acaba epidural normal dogum (prenses dogumda deniliyor) yapabilirmiyimki(( normal dogumu çok istiyorum ama bi yandan tırsıyorumda..bi arkadasımda bnm gibi iken normal dogum yapmış ama dogurana kadar ne cektim diyor..allahım herkese normali nasip etsin..yani arkadaslar diyecegim o ki olmayacak hiçbirşey yok deneyin..
vajınusmusu nasıl yendın peki.bende 2,5 yılık evlıyım ve vajınusmusum, cocuk cok ıstıyorm bır kac kere denedm ama hamıle kalmadım.bu sekılde hamıle kalmayı kımse tavsıye eymıyor ama sen yasadıdgın ıcın daha ıyı bılırsın senı nasıl etkılı bu surecCanım, ben de vajili iken hamile kaldım. Dışardan vajiye bulaşan spermlerle. Şimdi oğlum 4 yaşında. Çatı muayesine izin veremediğim için sezeryan yapmak zorunda kaldılar. Şimdi vajiyi yendim ve 2. çocuğuma hamileyim. İlki sezeryan olduğu için mecburen 2. si de sezeryan olacak...
Canm bende vajinismusluyum çok zor günler haklısın ama herseyi zamana bırak ve çok dua etMerhaba arkadaslar ben 17 yasinda severek evlendim simdi 18yasindayim ve vajinusmusum bir bucuk yillik evliyim 3 doktora gittim once ankaraya suleyman eserdaga gittim korktugum icin tedaviye baslayamadim bile 2. De kusadasina gittim bir doktora ordada muayene bile olamadim oradanda dondum bu doktorlari esim bulmustu daha sonra kizlik zarim giderse belki iliskiye girerim dedim narkozla iliskiyle kizlik zarimda gitti ama yine iliski yok..sonra antayada mustafa torgac doktora gittim doktor gercekkten cok iyi ama ben inanipta asamiyorum esimle bu yuzden bir cok kavgadan gectik...antalyaya tedaviiye gitmek istiyorum ama cok korkuyorum yine.suanda evlenen sinif arkadaslarim hepsi hamile bende hamile kalmak istiyorum bebegim olsun istiyorum ben bu hastaligi yenemiyorum artik yoruldum okudum bazi hanimlar vajinusmusluyken hamile kalmis sanirim ne olursunuz bana yardimci olunnnnnn nasil hamile kaldiginizi ogrenmek istiyorum yasim daha kucuk bir cok duydugum seyler psikolojime yerlesti bir turlu cikmiyor coook korkuyorum ve artik hamile kaalanlari gordukce canim skiliyor ne olur ablalarim bana yardim edinn esimden ayrilmak istemiyorum lutfen bana yardimci olun
mrb bende vajınusmusum 2,5 yıllık evlıyım bende cok ıstedım bebgım olsun cok denedım bu sekılde ama olmadı malesef inş. senın olur ama oncesınde bu durumuda assan ıyıolur sana ozelden msj attım ayrıcaMerhaba arkadaslar ben 17 yasinda severek evlendim simdi 18yasindayim ve vajinusmusum bir bucuk yillik evliyim 3 doktora gittim once ankaraya suleyman eserdaga gittim korktugum icin tedaviye baslayamadim bile 2. De kusadasina gittim bir doktora ordada muayene bile olamadim oradanda dondum bu doktorlari esim bulmustu daha sonra kizlik zarim giderse belki iliskiye girerim dedim narkozla iliskiyle kizlik zarimda gitti ama yine iliski yok..sonra antayada mustafa torgac doktora gittim doktor gercekkten cok iyi ama ben inanipta asamiyorum esimle bu yuzden bir cok kavgadan gectik...antalyaya tedaviiye gitmek istiyorum ama cok korkuyorum yine.suanda evlenen sinif arkadaslarim hepsi hamile bende hamile kalmak istiyorum bebegim olsun istiyorum ben bu hastaligi yenemiyorum artik yoruldum okudum bazi hanimlar vajinusmusluyken hamile kalmis sanirim ne olursunuz bana yardimci olunnnnnn nasil hamile kaldiginizi ogrenmek istiyorum yasim daha kucuk bir cok duydugum seyler psikolojime yerlesti bir turlu cikmiyor coook korkuyorum ve artik hamile kaalanlari gordukce canim skiliyor ne olur ablalarim bana yardim edinn esimden ayrilmak istemiyorum lutfen bana yardimci olun
Ben de vajinismusum 8 aylık evliyim ilk kez bu ay üstüne bosalma oldu boyle hamile kalabilir miyim ki bu aksam adet olmam gerekiyor benim adet günüm hiç Şaşmaz bu ay kendimde bazı belirtiler gördüm acaba hamile miyim çok heyecanliyim bana yardımcı olur musun canimmrb ark bende vajınusmusu yenmeden hamile kaldım. Su an 5. ayımdayım hamilelik döneminde bu illetten kurtulmak istiyorum ama bebeğime bişey olur diyede korkuyorum. benim gibi olup hamilelik aşamasında bu durumdan kurtulan var mı.. aynı zamanda normal doğum düşünüyorum ama doktorum normal doğumun zor olduğunu söyledi......
test al dene... ayrıca keske önce vajıyı yenseydin cnm ondan sonra çocuk düsünsenizMerhaba arkadaşlar bende vajinusmus hastasıyım 1 yıllık evliyim. bu ay yumurtlama tarihimi hesaplayarak önerildiği gibi gün aşırı arayla 4 defa eşim sadece penisin 2-3 cm girişiyle içime boşaldı her seferinde yarım saat ayaklarımı havaya kaldırarak bekledim ilk denememizden beri sürekli karnıma belime sancı giriyor 5 dklık süreyle şişlik var karnımda göğüslerimde ayaklarım çok üşüyor gaz sancılarıda oluyor ama bunlar adet zamanımdada olan ağrılar ve belirtiler tek fark kabızlık yaşamam adetime bir hafta var bebeğim olmasını eşimde bende çok çok istiyoruz hergün bunu beklemek benm için çok zor sizce hamilemiyimdir kan testi yaptırmaya çekiniyorum sonuç negatif çıkar diye..ne dersiniz herkes bi fikir belirtirse yardımcı olursa çok mutlu olurum
test al dene... ayrıca keske önce vajıyı yenseydin cnm ondan sonra çocuk düsünseniz
merhaba baya zaman olmuş msj yazalı. ben şimdi katıldım bu konuya. merak ettim canm normal doğum mu yaptınhayırlı olsun. nasıl oldu o deneme sırasında tam birleşme olmadan mı?
yenmene az kalmış galiba ben de yenmek üzereydim belki ama hamile olduğumu öğrendikten sonra bi daha deneyemedik. şimdi doğumu bekliyoruz doğumdan sonra da bi müddet beklicez yani yenmeeden olunca vakit kaybedersin ve de katettiğin yolda boşa giderhaklısın ama eşiminde benmde yaşımız geçiyor yenmek için uğraşıyorum parmak egzersizlerini aştım tek sorun penis girişinde 3 cm kadar girmeye başladı bakalım inşallah üstesinden gelebirim bu sorunun daha adet zamanıma var test yapmak içinde mecbur beklicem bakalım nasip olur inşallah :)
Htce-mrtm vajinismusu yenemediysen sana yardmcı olabilirm