bende vajinismuusm ve bebek istiyoruz. eşim vajinama boşaldı ve ben ıkındım spermlerin içine girmesi için ve yarım saat ayaklarım yukarda bekledm. böyle hamile kalma şansm varmı? siz nasıl hamile kaldınız lütfennnnn yardımcı olunnnnnn çok kötüyümm
mrhb bende vajinusmusu olan biriydim.ve bu sitede sürekli yenmek için araştırmalar yapıyordum hatta tam nisan ayında hastalıgım geçsinde parmak hareketlerine başlıyım diyordumki; bi gün ilişki sırasında (tahminimce adetimin ilk günü olan ilşkimde hamile kaldım..bu arada adetimin ilk günü az bir leke belirtisi olur bende.) eşim içime boşalınca,(bir arkadaşımdan duymuştum 20-30 dk ayakları havaya dikip öyle beklemeyi..) ayaklarımı 20 dk abartısız belime kadar kaldırmıştım.başka bir uygulamam olmadı.(nefes egzersizi,vajini yanaklardan ikiye ayırma vs..gibi)son adet tarihim 19 nisandı normalde 19 mayısda olmam gerekirdi gelmedi hayal kırıklığı olmasın diye 9 gün bekledim belki stresden gelmiyordur dedim.9.gün evde test yaptım çok çok çok ince çizgi çıktı ama yoktur dedim..12.gün yaptım gözlerime inanamadım çift çizgi idi..ve kesinlikle ben ayakları dikme yöntemine o günden sonra cok inandım herkesede bunu tavsiye ediyorum.tabi yumurtlama döneminide hesaplamak gerekir..benim sadece o ay deneme yapıcam demiştim ilk denemem tuttu çok şükür..şimdi 15 haftalığım..ilk kontrole gittiğimde hamile oldugumu öğrenince kadın doktor muayenede zarın hiç yırtılmadıgını söyledi ancak normal dogum yaparsam yırtılır dedi..o yüzden bende acaba epidural normal dogum (prenses dogumda deniliyor) yapabilirmiyimki(( normal dogumu çok istiyorum ama bi yandan tırsıyorumda..bi arkadasımda bnm gibi iken normal dogum yapmış ama dogurana kadar ne cektim diyor..allahım herkese normali nasip etsin..yani arkadaslar diyecegim o ki olmayacak hiçbirşey yok deneyin..