- 26 Şubat 2009
- 595
- 16
- 40
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.721
sakin ol alevsi buradaki kadınların bu işin doktorlara milyarlar dökmeden kendilerini kasmadan bu işi yapabileceklerini bunu yapanları görmes lazım,cesaretlenmeleri lazım zamanında senin benim buna ihtiyaç duyduğumuz gibi.Tıbbi açıklamaları zaten araştıra araştıra herkes öğrendi,otonom sinir sistemine bağlı pelvik kasların kasılması olayı = vajinismus.Bu açıklama yetiomu sence,yada şu egzersizi bu egzersizi yap zaten binlerce sitede heryerde yazzan birşey bu,parmak egzersizi yapın,orgazm olmaya çalışın ıslakken olur kuruyken bişey olmaz canınız yanar.Her yerde bunlar yazzıyor,ama bunlar olmadanda egzersiz,terapist vs olmadan da yapabilen varmı,varsa bu işte buradaki arkadaşlara cesaret veren,onların moralni yüksek tutan.Sen kimseye söylemyebilirsin acımıo bişecik olmuo die ama ben söylüyorum,evet söylemekle olmuyor ama iş aslında söylemek kadar basitmiş,bunu duya duya alışıcak ve kabullenicek kadınlar.
acısındada değilim ben daha çok acılar çektim biliyorum. ama cesaret edemiyorum.tuhaf bir korkaklık benimki. yapcam ama az kaldı:)
ben de istiyorum galiba aslında kendime itiraf etmesemde yok yaa istemiyorum yaaa kıskancım ben evet kıskanıyorum normaldir insan sahip olamayacağı şeyleri başkasında görünce kıskanır itiraf ediyorum kıskancım ben:)
gün olaaa hayrola alevim yarın ne olcağı belli olmaz..sorunu anlatmıştın ama belki allah sana bi anda bi müjde verecek inaşallah :teselli:..bende az çok anlıyorum seni benimde benle yaşıt kuzenlerim ikiyi doğurdu..ben korunuyoruz dedikçe diyolar artık iki yıldır ne korunması
evla cım bu arada Allah sağlıklı ve hayırlı bir nasip eder inşallah. aslında bebek sahibi olmayı öyle aman aman istemesemde böyle bebiş bekleyenleri hamile kalmak isteyenleri görünce( özellikle hamile kalmayı düşünen eltim olduğu için galiba) bi kıskançlık mı diyim ne diyim garip bişey oluyor ben de yaaa...
ahh canım ya vajiyle birlikte daha neler neler
he okumuştum ben senin sayfa açmıştın.. sandım taşındınız hala aynı yerde allahım bide eltin vs allah sabır versin sana canem ama sen kocanı çok seviyosun yanındasın herşeye rağmen yıllardır birbirinize tutunun tatlımözeldan konuşalım gene dertleşmek istersen dinlerim canım
İnşallah Rabbim banada tüm ailelelerede sağlıklı hayırlı çocuklar nasip eder.Kıskançlık değildir o,sende istiyorsun ondandır ama ümitsizliğe kapılma Rabbim isteyen herkese verir inşallah.Ben vajinismusla geçirdğim yıllar boyunca hep kısır b kadın olduğumu ve asla çocuk sahibi olamayacağımı düşünürdüm,ama öyle değilmiş,olunuyormuş.Senin sorunun yok anladğm kadarıyla ama tıp artık çok ilerledi,eğer eşinde istiyorsa bir doktora gitmekte fayda var.Kadının sağlıklı olması işin büyük kısmını bitiriyor zaten.Sen dua et,inşallah herşey gönlünüze göre olur.yerimseniben
canım maalesef eşimde sorun var ve ancak mikroenjeksiyonla hamile kalabilirim. onun için de bütçe ayırmak lazım kısmet bakalım. ben neleri atlattım bunu da atlatıcam inşallah.
a.s. güldürdün beni sen çok yaşa.Canımm bak zaten ereksiyon halde olunca dipçik gibi duruyor.Ama önce ön sevişme olsun lütfen tamam mı.sonra bebek yağını sür eşinnkine bir de sana .yavaş yavaş içine al olur mu.birden olmaz zaten .azar azar al tamam mı.eşinde yardımcı olcak zaten sana .ama altta olunca farkettim benim hala zor oluyor.
evla canım bende vajiyle uğraşıyorumm aynen dediğin gibi insan kendini kısır gibi hissediyo.etrafımdaki herkesinn bebişleri olduu.soran çook.yook mu diyee.ama neler çektiğimizi bilmiyolar kiii
sen üstteyken o itsin sen sızı hissedince dur de, biraz girerse o bıraksın sen popo yönüne doğru it
eyvah eyvah.. peki orgazm filan da olmuyosunuz dimi siz
sevgili hanımlar.. seks bizim için var. seks kadınlar için var. sevişmek tanrının kadınlara verdiği en güzel nimet. neden kadınlar? çünkü kadınların fizyonomileri, anatomileri aklı pipisinde denilen erkeklerden 7 kat daha fazla zevk almaları üzerine programlanmış. yani bir kadının seks sevmemesi bir çocuğun oyun sevmemesi gibi birşey. yani bizim sekse erkeklerden daha fazla düşkün olmamız gerekiyor, çünkü daha çok haz alıyoruz. vajinal olarak uyarılmazsanız bu iş çok zor. parmakla egzersizle ancak kocanızı mutlu edecek kadar yol katedersiniz. oysaki önemli olan sizin de bundan haz almanız. biraz erotik bişiler filan izleyin bari, hiç mi ıslanmıyorsunuz, kanın erojen bölgenize akın ettiğini hissedince vajinal kaslarınız kendiliğinden açılacaktır.
dünyadaki kadınların yüzde 80i orgazmı bilmiyor. halbuki kadın orgazmı erkeğinden kat be kat daha şiddetli ve keyifli. demek ki bunda erkek egemen kültürün baskısı ve tabular değer yargıları gibi yine erkek egemen dayatmalar söz konusu. erkek işini görsün de kadın ne olursa olsun..
bunu hepiniz yenmeli ve sevişmenin tadını almalısınız, sevişmeden anne olan kadın, oyun oynamadan büyüyen çocuktan farksızdır. sağlıklı toplumu ancak böyle oluşturabiliriz. amacımız sadece pipiyi kukuya sokmak değil, haz dolu bir sevişme yaşamak olmalı. ben kadın hakları konusunda da aktivist bir hemcinsiniz olarak da böyle düşünüyorum.:) sevgiler.