Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

:) sakinim canım benim haklısın aslında ama sadece rahat ol demek yetmiyor işte. keşke yetse evet çok basit bir olay benim canım yanmadı kanama olmadı hiç anlamadım bile eşim gitgel yapmaya başladğında aldığı hazzı sesinden yüzünden anlayabildim o an anladım içerde olduğunu ama saaaadece rahat bırakın demek yetmiyor. egzersizleri yaptıktan sonra yani gerekli olan herşeyi yaptıktan sonra rahat bırakmak gerekiyor onu söylemek istedim.opuyorumnanaktan

evla cım bu arada Allah sağlıklı ve hayırlı bir nasip eder inşallah. aslında bebek sahibi olmayı öyle aman aman istemesemde böyle bebiş bekleyenleri hamile kalmak isteyenleri görünce( özellikle hamile kalmayı düşünen eltim olduğu için galiba) bi kıskançlık mı diyim ne diyim garip bişey oluyor ben de yaaa...

acısındada değilim ben daha çok acılar çektim biliyorum. ama cesaret edemiyorum.tuhaf bir korkaklık benimki. yapcam ama az kaldı:)

ben de istiyorum galiba aslında kendime itiraf etmesemde yok yaa istemiyorum yaaa kıskancım ben evet kıskanıyorum normaldir insan sahip olamayacağı şeyleri başkasında görünce kıskanır itiraf ediyorum kıskancım ben:)

gün olaaa hayrola alevim yarın ne olcağı belli olmaz..sorunu anlatmıştın ama belki allah sana bi anda bi müjde verecek inaşallah :teselli:..bende az çok anlıyorum seni benimde benle yaşıt kuzenlerim ikiyi doğurdu..ben korunuyoruz dedikçe diyolar artık iki yıldır ne korunması

ben korunmuyorum hiçkorunmadım belki diyorum ama olmuyor kimbilir belki bi sürpriz olur ama benden çok çok küçükler doğurdu üstelik benden sonra evlenmiş olmasına rağmen oturup ağladım en sevdiğim kuzenimi kıskandım gibi geldi. istiyorum aslında ama itiraf etmek istemiyorum biliyorum istediğimi bilse eşim çok üzülür bu sebeple intihar bile etmiş o nedenle konusunu bile açmıyorum soranlara biz daha küçüğüz diyoruz ve susuyoruz böyle haberler aldığımızda ne aceleleri var yaa filan diyoruz sonra yine susuyoruz aslında ikimizde istiyoruz ama söyleyemiyoruz.

hele birde yıllarca çocuk sahibi olamayıp da yıllar sonunda hadi çocuk yokmu diye soranlar yok mu en çok ona sinir oluyorum. Sanki ne kadar sinir bozucu bir soru olduğunu biliyorlarmış gibi.

ben vaji zamanında hep öle diyodum şimdi olmassa ne dicem bilmiyorum..insanların soruları bunaltıyo beni bazen ki en yakınlarımın malesefffff.senağlama.allah isteyen herkese versin.....
herkesin gönlünce olsun herşey bacılar sizde atlatcaksınız inşallah

inşallah canım yaa Allah istyen herkese nasip etsin. bazen yaşadıklarıma bakıyorum diyorum ki Allah eşimi ve beni çok büyük sınvlardan geçiriyor. eşim zaten şanssız bir çocukluk yaşamış annesiyle babası ayrılmış üniversiteyi bırakmak zorunda kalmış sonra çocuğunun olmayacağını öğrenmiş. ben onunla tanıştıktan sonra çok istediğim halde üniveriste okumaktan vazgeçtim evlenirken bir sürü sorun yaşadık. evlenmeden önce yıllarca işsiz kaldı sonra tam dedik herşey yolunda ailem olmaz dedi evlenemzsiniz sonra ailem eşimi kabullendibu kez kayınvalidem isteksiz davranmaya başladı eşimle herşeyimizi kendimiz yaptık kayınvalidem verdiği sözleri unuttu. evlendik ufak tefek geçim sıkıntıları vs. yüzünden beni istmeyen kayınvalidemin yanına taşındık. Hatunun satıp parasını paylaştırmaya dair söz verdiği evini satıp küçük oğluna verdiğini duyduktan sonra taşınmıştık. beni hırsız tuttu bu arada ben vajinismusla uğraşıyordum sonra oğluna tavrı değişti bizi istememeye başladı ben işten çıkmak zorunda kaldım tekrar işe başladım herşey yolunda anne oğulun araları düzeldi derken eşimin anneannesi rahatsızlandı bize maddi bir külfet daha oldu şimdi de eltim hamile kalmayı düşünüyormuş bide okadar gıcık gıcık demez mi annemle kaynanam bakacak mecbur diye eltim bizde kalıyor genelde eşimle hiç anlaşamıyorlar. ama aslında korkuyorum da bebek gelir de eşimin tüm ilgisi onun çocuğuna kayar diye çünkü eşim çocukları çok sever offf yaaaa

ahh canım ya vajiyle birlikte daha neler neler
he okumuştum ben senin sayfa açmıştın.. sandım taşındınız hala aynı yerde allahım bide eltin vs allah sabır versin sana canem ama sen kocanı çok seviyosun yanındasın herşeye rağmen yıllardır birbirinize tutunun tatlım özeldan konuşalım gene dertleşmek istersen dinlerim canım

İnşallah Rabbim banada tüm ailelelerede sağlıklı hayırlı çocuklar nasip eder.Kıskançlık değildir o,sende istiyorsun ondandır ama ümitsizliğe kapılma Rabbim isteyen herkese verir inşallah.Ben vajinismusla geçirdğim yıllar boyunca hep kısır b kadın olduğumu ve asla çocuk sahibi olamayacağımı düşünürdüm,ama öyle değilmiş,olunuyormuş.Senin sorunun yok anladğm kadarıyla ama tıp artık çok ilerledi,eğer eşinde istiyorsa bir doktora gitmekte fayda var.Kadının sağlıklı olması işin büyük kısmını bitiriyor zaten.Sen dua et,inşallah herşey gönlünüze göre olur.yerimseniben

bu arada günün birinde öyle veya böyle bir bebişim olursa ismi DENİZ olacak:) taşınmadık canım maalesef yaa.Neyse ben yatayım şimdi kaynanam gelirsen yatmadın mı daha diye:)

canım maalesef eşimde sorun var ve ancak mikroenjeksiyonla hamile kalabilirim. onun için de bütçe ayırmak lazım kısmet bakalım. ben neleri atlattım bunu da atlatıcam inşallah.

canım maalesef eşimde sorun var ve ancak mikroenjeksiyonla hamile kalabilirim. onun için de bütçe ayırmak lazım kısmet bakalım. ben neleri atlattım bunu da atlatıcam inşallah.

çaresi varsa o da hallolur inşallah.Sadece olumlu düşün,emin ol bunuda atlatabilirsin,inşallah Allah gönlüne göre verir.yerimseniben

evla canım bende vajiyle uğraşıyorumm aynen dediğin gibi insan kendini kısır gibi hissediyo.etrafımdaki herkesinn bebişleri olduu.soran çook.yook mu diyee.ama neler çektiğimizi bilmiyolar kiii

dur canım şu egzersize bi başlayım dediğin yöntemi uygulucam, ama şööle bi sorun var benim adamınki 2 dk yerleştirmeye çalışsam stresten artık sönüverio yani dipçiklikten uzak o benden de panik atak yardımcı olmak şööle dursun kaydirigubbakcemile3

evla canım bende vajiyle uğraşıyorumm aynen dediğin gibi insan kendini kısır gibi hissediyo.etrafımdaki herkesinn bebişleri olduu.soran çook.yook mu diyee.ama neler çektiğimizi bilmiyolar kiii

ama kısır değilsin buna emin ol bu sorunu yaşayan hemen hemen herkes kendini böle hisseder,sıkma canını emin ol sende sorununu çözeceks
n inan buna

sen üstteyken o itsin sen sızı hissedince dur de, biraz girerse o bıraksın sen popo yönüne doğru it

cnm sorun orda ben hiç yerleştiremiyorum ki oraya nasıl girsin eşim desen o da zaten göremiyorum nereye yerleştireyim dio kaydirigubbakcemile3 yani anlıcaaan biz duyulmadık vakayız :kedi:

Selam canim, Vajinismus ne demek bilgin var mı yoksa sayfayı mı karıştırdın :) Önce biraz bu hastalık üzerine bilgi sahibi olup sonra bu görüşlerini, ortalamaları aktarırsan daha iyi olur bence :) Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…