Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sağol canım sende yeniceksin ben buna eminim ben yendiysem heres yener ben ufacuık bi sinekten bile korkardım düşün ben ölsem yapamam boşanmalıyımmı derdim ama özellikle 2 parmak egzerzizinden sonra anlıyosun olcağını inan çok acımıyo yani ağlamıyosun acıdan haif bi sıızı onada 2 saniye dayanınca bitiveriyo hadi bunu sen yaparsın bu kadar millet yapıyo kime nolmuş o acıdı hikayeleride kendini kasanlarda oluyo kendini kasma rahat ol başarcaksın eminm dualarım seniinnl4

teşekkür ederim bitanem yaaa mafoldumben bugünde egzersiz bi gün geçirdim işte ama düzelme var sanırım yarın egzersiz yapabilecek durumdayım bepanthen bayağı iyi etti tahrişi kaydirigubbakcemile2 inşallah yarın egzersiz başlıcam saol bebğim duaların için :Saruboceq: canım sen normal ilişkiye girebilio musun artık :dance:

walla çok hızlı çıktı cidden ama onda azim vardı bıde ılla olcak ben kocamı bekletemem dıyordu maşallahı var beş dakkada beşiktaş yaptı yani inan çok imrendim ona:nazar:ama inşallah bizde kısa bı zaman dılımı içinde yenerız bu pis hastalığı ALBENİM sende lütfen relax ol canım bak parmak egzersızlerını yapabılıyorsun ben ve benım gıbı arkadaşalr vardır yapcam yapcam dıyıpde yapamayan ama sen yapıyorsun yaaaaa üzme kendini relaxxxx baybimmmmopuyorumnanaktan

cnm yaa ltfen sende yapabileceğine inan ilk başta inanmak lazımm yoksa başlayamazsın :eek:lmaz: bakalım inşallah bende yarın başlayacağım allah nasip ederse tekrardan :kedi: hadi bizde bian önce mutlu haber verelim Ayaz'ım hihoyyyt

cnm sorun orda ben hiç yerleştiremiyorum ki oraya nasıl girsin :eek: eşim desen o da zaten göremiyorum nereye yerleştireyim dio kaydirigubbakcemile3 yani anlıcaaan biz duyulmadık vakayız :kedi:

Bak canim şimdi önce bu egzersizleri yaparak kendini de tanimiş olacaksin. Hangi durumdaydın kariştirdim. Tek parmak , iki parmak farketmez önemli olan bence her pozisyonda bu egzersizi yapman. Tabi en rahat olduğun pozisyonda iyice aliştiktan sonra. Daha sonra zaten sen de anlayacaksin nereye yerleştirmen gerektiğini:KK70: Sonrasinda eşin biraz itince içeri bir kısmı girdiğinde sen de popo yönüne doğru itersin. Zaten girişi de popo yönüne doğru yap. Duyulmadık vaka falan değilsin ayrica hiç yapmadiğin bişey sonuçta son derece normal bişey. Ben de ilk denemelerde yapamadim. Sonra parmak egzersizi sonra giriş oldu.

Alevsi daha önce anlatmiştin ama bulana kadar sabah olur merak ettiğim bişey var, bakırköy ruh sinir hastaliklarinda mi tedavi oldun? Ssk falan yok bende. Ne kadar ücret ödemem lazım. Sadece konuşarak mı terapi yapıyorlar? Kime tedavi oldun? Egzersiz için dilatörü kullanmış mıydın? Sence bu pozisyon sorunum için gitmeli miyim? Biraz tedavi yöntemini açiklar misin?

yine toplu alıntıyla başlıyorum saybaştan:)

canım o kapalı dediğin yerde bekle biraz derin nefes al eşine biraz ilerlemesini söyle ama önceden konuş dur dediğinde dursun ama çıkarmasın ok.

sağol cnm ben okapalı dediğim anda sanki girmiycekmiş gibi sanıp hemen çıkıyorum bide üstte ben olduğum için kendim ilerlemeye çalışıyorum bu seferde eşime söyleyim o ilerlesin umarım olur olmassa altta olcam birde öyle deniycem yapabilirsem...buarada biri yazmıştı kimdi hatırlamıyorum popoya doğru itme nasıl oluyor?

bu sorunu yaşayanlarda isteksizlik oluyor mu.

olmazz mı walla bi isteksizim ki sormaaaa zevk mevk almıyorum artık sevişmelerimde mafoldumben klitorise masturbasyon bile işe yaramıo eşim yanımdayken..ama eşim yanımda değilken yalnızken erotik bi video beni orgazma götürüo yaa anlamış deilim adamdan sogudum iyiceee :bbo:

:KK43: ben korunmuyorum hiçkorunmadım belki diyorum ama olmuyor kimbilir belki bi sürpriz olur ama benden çok çok küçükler doğurdu üstelik benden sonra evlenmiş olmasına rağmen oturup ağladım en sevdiğim kuzenimi kıskandım gibi geldi. istiyorum aslında ama itiraf etmek istemiyorum biliyorum istediğimi bilse eşim çok üzülür bu sebeple intihar bile etmiş o nedenle konusunu bile açmıyorum soranlara biz daha küçüğüz diyoruz ve susuyoruz böyle haberler aldığımızda ne aceleleri var yaa filan diyoruz sonra yine susuyoruz aslında ikimizde istiyoruz ama söyleyemiyoruz.

cnm benim yaaa kim neden intihar etmişş :uhm: cnm inş sende en yakında zamanda hayırlısıyla bi tombişe sahip olursunnnn

alevsicim gerçekten çok zor dönemler atlatmışsın canım inşallah atlatacaksın da inş herşey senin için hayırlı olur ve inşallah tüm bu dertlerini unutturacak bebişini bian önce kucağına alırsın derdi veren de allah dermanı veren de inş eşinin de rahatsızlığı her neyse düzelir ve bebişinizi kucağınıza alırsınız :emir_bebek:

bende oluyor isteksizlik eşim neypsa fayda etmiyor valla çünkü sonunda o işin olcağını bildiğim için aklım hep orda oluyor kendimi veremiyorum zevk almıyorum ve kolay kolayda ıslanmıyor:KK43:

canımm haklısınn tamm başlıyodunn o aklına geliyoo strese giriyosunnn aynenn sana katılıyorum.böyle olmamamk lazımm ama unutamıyosun işte..:KK43:((

canımm ben egzersize başalayamadımm hastayımm kırmızılarr iştee..başla canımm cesaretini toplaa insanın isteyince başaramayacağı hiçç birşeyy yokturrr

canımm ben egzersize başalayamadımm hastayımm kırmızılarr iştee..başla canımm cesaretini toplaa insanın isteyince başaramayacağı hiçç birşeyy yokturrr

off bide o var yaa bakalım benimde eli kulağındadırr :bbo: hadi bakalımmm inş bian önce biterde sende başlarsın cnm yerimseniben

bu sefer kremlerini az sürr bide mantar belasıyla uğraşmaa çokk zorr bişeyy çünküüü çeken bilirr

cnm ders aldım yaaa inş kreme hiç gerek kalmazzz bakalım kremsiz yapabilirsem kremsiz denicem yapamazsam da nohut kadar sürcem kremii neydi o günler ya üzerine oturamadım acıdaaan ama varya inş mantar falan olmamışımdırr mafoldumben

Merhaba arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor.. Allah C.C. insanları hep farklı farklı imtihanlardan geçiriyor ne dertler var..

vajinismus derdinin yanına bide çok kötü bi evlilik eklenince hayat çekilmez oluyor.. Ben eşimin kırıcı davranışlarını bu hastalığa yüklememe gerek kalmadan eşim zaten her tartışmaya karıştırıp yüzüme vuruyor gerçekten zor günler yaşıyorum bu derdin sebebi olarak iyice evliliğimde ezildikçe ezildim yeni evliliğin büyüsü tılsımı hiçbirini yaşamadım ben..

Ben yeni yeni p...s başını içime almaya başladım ama öyle bi duvar oluyorki orada kalıyorum bian önce sprey almam lazım emla bende işe yaramadı hiç belki sprey emla birlikte işe yarar olsunda spreyin bağımlılık yapması falan hiç umrumda değil doğrusu artık tek derdim olması..

Merhaba arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor.. Allah C.C. insanları hep farklı farklı imtihanlardan geçiriyor ne dertler var..

vajinismus derdinin yanına bide çok kötü bi evlilik eklenince hayat çekilmez oluyor.. Ben eşimin kırıcı davranışlarını bu hastalığa yüklememe gerek kalmadan eşim zaten her tartışmaya karıştırıp yüzüme vuruyor gerçekten zor günler yaşıyorum bu derdin sebebi olarak iyice evliliğimde ezildikçe ezildim yeni evliliğin büyüsü tılsımı hiçbirini yaşamadım ben..

Ben yeni yeni p...s başını içime almaya başladım ama öyle bi duvar oluyorki orada kalıyorum bian önce sprey almam lazım emla bende işe yaramadı hiç belki sprey emla birlikte işe yarar olsunda spreyin bağımlılık yapması falan hiç umrumda değil doğrusu artık tek derdim olması..

canımm bu ibi durumlarda eşlerin destek olması lazımm.eşinle iyi bir dille konuş derimm.sana destekk olmasını söyle.belkide davranışlarından dolayı kendini rahat hissetmiyosundurr.birde acilen bi doktora git derimm..

kızlar benimki vaji olmuyo heralde ama sormak istediğim bişey var tanıdığım kişilere bunu sormak daha zor oluyo o yüzden sizlere danışmak istedim. ben yeni evliyim 3 hafta oldu korkma çekinme istemeden kasma derken düğünün ertesi günü bekaret işini hallettik ama bi türlü pnsin tamamını alamıyorum çok acı çekiyorum bi yerden sonra sanki içimde bi yere dayanıyo ilerlemiyo gibi ve eşimin üstte olmasından başka hiçbi pozisyonu yapamıyoruz üstte falan olsam daha girişte acımaya başlıyo bırakıyorum. daha yeniyiz araya regl falanda girdi zamanla düzelir acelemi ediyorum acaba diyorum ama eşim o anda orgazm olamadığı için kendimi sorunlu gibi görmeyede başladım. ne diyosunuz bu duruma?mafoldumben

X