- 20 Ağustos 2009
- 209
- 0
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.741
sağol canım sende yeniceksin ben buna eminim ben yendiysem heres yener ben ufacuık bi sinekten bile korkardım düşün ben ölsem yapamam boşanmalıyımmı derdim ama özellikle 2 parmak egzerzizinden sonra anlıyosun olcağını inan çok acımıyo yani ağlamıyosun acıdan haif bi sıızı onada 2 saniye dayanınca bitiveriyo hadi bunu sen yaparsın bu kadar millet yapıyo kime nolmuş o acıdı hikayeleride kendini kasanlarda oluyo kendini kasma rahat ol başarcaksın eminm dualarım seniinnl4
walla çok hızlı çıktı cidden ama onda azim vardı bıde ılla olcak ben kocamı bekletemem dıyordu maşallahı var beş dakkada beşiktaş yaptı yani inan çok imrendim onaama inşallah bizde kısa bı zaman dılımı içinde yenerız bu pis hastalığı ALBENİM sende lütfen relax ol canım bak parmak egzersızlerını yapabılıyorsun ben ve benım gıbı arkadaşalr vardır yapcam yapcam dıyıpde yapamayan ama sen yapıyorsun yaaaaa üzme kendini relaxxxx baybimmmmopuyorumnanaktan
cnm sorun orda ben hiç yerleştiremiyorum ki oraya nasıl girsineşim desen o da zaten göremiyorum nereye yerleştireyim dio kaydirigubbakcemile3 yani anlıcaaan biz duyulmadık vakayız :kedi:
yine toplu alıntıyla başlıyorum saybaştan:)
canım o kapalı dediğin yerde bekle biraz derin nefes al eşine biraz ilerlemesini söyle ama önceden konuş dur dediğinde dursun ama çıkarmasın ok.
sağol cnm ben okapalı dediğim anda sanki girmiycekmiş gibi sanıp hemen çıkıyorum bide üstte ben olduğum için kendim ilerlemeye çalışıyorum bu seferde eşime söyleyim o ilerlesin umarım olur olmassa altta olcam birde öyle deniycem yapabilirsem...buarada biri yazmıştı kimdi hatırlamıyorum popoya doğru itme nasıl oluyor?
bu sorunu yaşayanlarda isteksizlik oluyor mu.
bu sorunu yaşayanlarda isteksizlik oluyor mu.
ben korunmuyorum hiçkorunmadım belki diyorum ama olmuyor kimbilir belki bi sürpriz olur ama benden çok çok küçükler doğurdu üstelik benden sonra evlenmiş olmasına rağmen oturup ağladım en sevdiğim kuzenimi kıskandım gibi geldi. istiyorum aslında ama itiraf etmek istemiyorum biliyorum istediğimi bilse eşim çok üzülür bu sebeple intihar bile etmiş o nedenle konusunu bile açmıyorum soranlara biz daha küçüğüz diyoruz ve susuyoruz böyle haberler aldığımızda ne aceleleri var yaa filan diyoruz sonra yine susuyoruz aslında ikimizde istiyoruz ama söyleyemiyoruz.
bende oluyor isteksizlik eşim neypsa fayda etmiyor valla çünkü sonunda o işin olcağını bildiğim için aklım hep orda oluyor kendimi veremiyorum zevk almıyorum ve kolay kolayda ıslanmıyor
albenim nasılsınn canımm?nasıll gidiyoo
canımm ben egzersize başalayamadımm hastayımm kırmızılarr iştee..başla canımm cesaretini toplaa insanın isteyince başaramayacağı hiçç birşeyy yokturrr
bu sefer kremlerini az sürr bide mantar belasıyla uğraşmaa çokk zorr bişeyy çünküüü çeken bilirr
Merhaba arkadaşlar sayfalar çok hızlı ilerliyor.. Allah C.C. insanları hep farklı farklı imtihanlardan geçiriyor ne dertler var..
vajinismus derdinin yanına bide çok kötü bi evlilik eklenince hayat çekilmez oluyor.. Ben eşimin kırıcı davranışlarını bu hastalığa yüklememe gerek kalmadan eşim zaten her tartışmaya karıştırıp yüzüme vuruyor gerçekten zor günler yaşıyorum bu derdin sebebi olarak iyice evliliğimde ezildikçe ezildim yeni evliliğin büyüsü tılsımı hiçbirini yaşamadım ben..
Ben yeni yeni p...s başını içime almaya başladım ama öyle bi duvar oluyorki orada kalıyorum bian önce sprey almam lazım emla bende işe yaramadı hiç belki sprey emla birlikte işe yarar olsunda spreyin bağımlılık yapması falan hiç umrumda değil doğrusu artık tek derdim olması..