yine toplu alıntıyla başlıyorum saybaştan:)
canım ben birazını aldım içine tam olarak alamadım girmiyo sanki kapalı gibi öncede yazmıştım buraya sende öyle oldumu
canım o kapalı dediğin yerde bekle biraz derin nefes al eşine biraz ilerlemesini söyle ama önceden konuş dur dediğinde dursun ama çıkarmasın ok.
ben iki yıl sonra oldum be güzelim boşa geçirmişiz ayları valla...ben yendikten sonra kimdi hatırlamıyorum bana bi arkadaş demişti taze gelin diye ayy nasıl mutlu oldum anlatamam sanki o anda düğün günümü yaşadımmm.
.. aşılmıcak yapılmıcak bişe değilmiş yendikten sonra mutlaka herkes anlıcak bunu allahım başka dertler dermansız dertler vermesinnn:Saruboceq:
evet aynen taze gelin:) ama boşa geçen yıllar filan demeyin arkadaşım yaa sonuçta dün geçti önemli olan bugünü yaşayabilmek. en iyi biz biliyoruz ki bu tür sözlerin bize faydası yok ancak sorunu çözdüğümüzde anlayabiliyoruz.
Karamel senin adına o kadar sevindimki anlatamam
Rabbim bizede böyle mutlu bi haber vermeyi nasip eder inşallah
ama benim bu gidişle zor gibi.1ayı geçti evleneli ama yaklaşık20gün hasta oldum .ahh o aylık iğneler yokmu heponlar yaptı
Şu reglim bitsin hemn emlayı sürücem . uyuşturucu spreyide aldım anestolde war .kayganlaştıcı sakinleştiricide war bitek kas gevşeticim yok. ilaç manyağı oldum çıktım ya mafoldumben
hepsini birden sürüp denemeye kalkma hemen egzersiz yapmadan yapılan denemeler genelde sonuuçsuz kalıyor ve her başarısızlık bizi biradım geriye götürüyor.
cnm ya hala geçemedi ilk günkü gibi ya kızarık ..küçük abdets yaparken de yanma acı arası bi his oluo yine mafoldumben nemlendirici nivea falan süreyim diorum sadece dışa sürülebilio vajina üzerine krem de kabul etmiooo ve dokunamıyorum acıoo
(( kenarları da vajinada kızarık off yaa :a015:
bepanten iyi geldiyse kullanmaya devam et ama faydasını görmdiysen hiç bişey sürme mümkünse doktora git muhtemelen ph dengesini alt üst ettin canım yaa neyse bir müsübet bin nasihatten iyidir:)
Kızlar slm, bugün evlılık yıl dönümüz.3 yılımızı kutlayacağız ve bugün her yıl oldugu gibi deneme yapıcaz:) İnş bu gece bu beladan kurtulurum.
3 parmak 3 boğumu aşmış bır vaka olarak umarım bu gece basarılı olurum.
canım benim sen zaten olayı aşmışsın 3 parmak 3 boğum ne demek yaaa ben 2 parmğı bile zar zor yaparken başardım kesin olacak ama ramazan olmasaydı 1 kadeh bişeyler içmeni önerebilirdim. Ama senin ihtiyacın yok kesinlikle başaracaksın.
kızlar size önerim doktora gitmelisiniz doktor derken murat ulusoya ben bütün doktorları denedim nerdeyse kimse bu işle ilgilenmiyor diplomalarını almıs asmıslar sadece bizi sömüren böyle doktorları kınıyorum doktor değiller sıfatları doktor sadece malesef
gel görkü 2 yıl boyuunca cektim girmediğim muane gitmediğim doktor kalmadı gizli gizli memeleket memeleket eşimle gazdık ama neyazıkki hem maddi yönden yıkıldık hem manevi yönden ve 2 tabe asılama yaptırdım bunlarda tıtmadı kaderime küsüp aglarken dr ulusoyun sitesini gördüm ve bi denesemmi dedim içimde celişkiler coktuu dr lada konustlum ama kendime güvenim hiç yoktu neyse bi denim dedim kredi cektim bankadan boynum bükük yine keloglan gibi yola cıktık ama tam 1 bucuk günde hallettik 2 seansta allah dr murat ulusoydan razı olsun keske beni dinlesenizde hayatı kendinize zehir etmeseniz gitseniz orda mutluluga kavusurdunuz bende burda cok dertlestim nebilim en etkili anestesi ilacları kullandım neler yapmadımki hangi doktora gitmedimki hepside catala yatırmak tan baska bakmaktan canımı yakmaktan baska bişey yapmadı tuvalete oturamaz hale gelmistim yanlıs tedavi sonuncu alla yardım etsin
canım muhtemelen gittiğin doktorların çoğu jinekologdu. yoksa cinsel terapistlerin çengelle işi olmaz. ulusoya veya hayda dümene gitmeyi ben de çok istedim ama o anki maddi koşullarıma uymyordu. zaten düğün için yeterince kredi çekmiştim ve onları ödemek için bile çok zorlanıyordum. Lütfen işini iyi yapan insanlarla senin karşılaştığın doktorları aynı kefeye koyma. ben bir devlet hastanesinde 5 kuruş para vermeden tedavi oldum ve şimdi gerçekten çok mutluyum ve elimden geldiğince buradaki insanlara bilgi vermeye çalışıyorum. bu tür mesajlar özellikle vajinismus hastalarının doktorlarına dolayısıyla tedaviye olan inançlarına olumsuz etki yapıyor. Eminim ki sayın ulusoy işini çok iyi yapanlardan biri ama herkesin koşulları aynı olmayabilir ve ücretsiz ama birazcık zaman alan bir tedavi yöntemi varken de sizinle aynı koşullarda olmayan insanları ümitsizlliğe sürüklemenin de bir anlamı yok değil mi?
saol canım inşllah seninde bebişin olur..
yalnız bebiş için bir takım testler yapılıyo, bunları yaptırsan çok daha iyi olur.. alttan yumurtalıklarına bakılıyo ve kan testleri falan yapılıyo.. çok basit şeyler yani..
biz vajililer zaten dr lardan hep uzağızdır durumumuzdan dolayı seni anlıyorum ama kesinlikle bir dr kontrolunden geçki sana durumun ne olduğunu söylesin..
vajiyi ne kdar oldu bilimiyorum ama bebiş içinde uyman gereken bazı şeyler var.. istersen bunları özelden atarım sana..
ama önce dr derim ben..
banada atarmısın gerçi bizim öyle bi ihtimalimiz yok ama yine de Allahtan ümit kesilmez.
ya kızlar bende galiba mantar var.daha önce yine çıkmştı ilaç kullandm geçmişti.şimdi yne kaşıntı başladı (
tedavi olsuktan sonra iç çamaşırlarını ütüleyip kullanmanı tavsiye ederim bendede sık sık kaşıntı oluyor ben sürekli ütü yapıyorum bu nedenle.
kimseyle paylaşamamaktan artık patlamak üzereyim evliliğim bitmek üzere ve ben artık tükendim..
olmuyor işte yapamıyorum neden evlendimki of ya..
canım üzme kendini lütfen doktordan randevu aldığım gün eşimle öyle bir kavga ettik ki neredeyese boşanma aşamasına gelmiştik ama şimdi her gün bir kere daha aşık oluyoruz birbirimize. önemli olan bu zor günleri en az hasarla atlatmaya çalışmak. eminim ki sen her tartışmanın sonunda içinden ben böyleyim ya ondan bana böyle yapıyor. bir an evvel tedavi için randevu almanı öneririm yada yardımcı olabileceğim bişeylr varsa özelden se sorabilirsin.
ya herkes altta siz olmayın dio ben bunu anlamadım yaaaa ben üste çıkiiim dedim nasıl oturacağımı nasıl koyacağımı şaşırdım.hiç ilişki yaşamamış biri nasıl üste çıksın o şeyi nasıl içine alsın yada nasıl oturabilsin zaten yamuk mamuk bi şey bi de arkaya doğru nasıl yerleştireyim onu ben... senağlama
hehehe çok güldüm yaaa:) allah iyiliğini versin. canım üstte olmak tüm kontrolün kadında olduğu anlamına gelir ve psikolojik olarak daha rahat hissederiz ama elbette ki herkes de faklılık gösterebilir kimi yan yatar kimi ayaka yapar herkesin rahat ettiği pozisyon farklıdır ve en doğru pozisyonu bulmak deneme yanılmayla ortaya çıkar:)
offkızlar bende anlıyamıorum sizi walla . haikakaten üstte naısl yapıorsunuz anlamıorum. ben alttayken kendimi daha mutlu hissediorum
Daha öncede sölemiştim benimkızlık zarım olması gerekenden 2 cm daha dar .o yüzden spreylerin faydasını göreceğimi düşünüorum. . .
Daha önce eşimn tanıdığı bipsikoloğa gtmiştik.dalında uzmn olan biri . bu akşam tekrar çağırdı bakalım ne olucak.. . off nie bi yanım hep korkuyorrrrr((
nasıl rahat edebiliyorsan en ideal pozisyon odur. doktorla konuşmaya başlayınca o korku azalacak. ben her randevuya gidişimde ayaklarım da geri geri gidiyordu ama doktorumun yanından ayrılırken yüzümde kocaman bir gülümseme içimde müthiş br umutla ayrılıyordum.
merhaba canım ya parmak olayını yapamıyorum çok canım yanıyor 3 gün aynı sızıyı hissediyorum denedikte sonra
uyuşursa belki faydası olur emla işe yaramadı uyuşmadı..
canım benim canının yanma nedeni kasıldığın anda parmağını aniden çekmekten kaynaklanır aksi halde canının yanmasını gerektirecek bir durum yoktur. birde egzersiz yapmadan önce tırnaklarını iyice kes ve ellerini yıka vajinana sabun vb bişey sürme.
:roflol: allah seni hemiii ece.. nirelerdesin bakim sen hııı:dilcikar:.........kıslar unutmayınki her sorunumuzda çare ararız ve umut besleriz umudunuzu bundada kaybetmeyin hemi deneyin bencede krem vs.. ama uğraşta verin parmakla ruhunuzlayerimseniben
evet deneyin ama önce egzersizlerinizi yapın aksi halde anestezi altında bile olsanız kaçarsınız. daha evvelde defalarca yazdım 1 şişe şarapla sarhoş oldum olmadı 3 tane uyku ilacı sakinleştirici ve anestol aynı anda denedim olmadı ne zaman egzersizlerimi tamamladım ilk denemede başarılı oldum.