Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar eşleriniz neden bu kadar anlayışsız davranıyor.vajinusmusla ilgili bilgileri varmı....eğer yoksa bence bilgi edinmesini sağlayın.sanırım erkekler vajinusmusu biir hastalık olarak görmüyorr.yada yeteri kadar bilgi sahibi değiller..bence önce eşlerinize bunu anlatmaya çalışın.yada ne bilim alın bir kitap okusun bilgilensin.bir hastalık yaşıyoruz böyle bir konuda benim yanımda olmayan eşi ben ne yapayım...alınmayın kızlar ama benim düşüncem bu..bence eşlerinizi bu hastalık konusunda bilgilendirin..

bitmiş bi evlilikte aslında ben sündürüyorum zaten..

yapamıyorum olmuyor işte..

canım böyle deme bitmesin evliliğin 1 yıllık evliyim şuan bende yapamadım eşimle küsüz şuan çok anlayışlıydı ama artık onada tak etti sanırım barışınca ben tekrar deniycem yine yapamazsam dr gidicem artık geç oldu biraz ama olsun.üstelik ben daha öncede yazdım ilkinde biraz alabildim içime tamamen girmedi ikincisinde yapamadım ama o birazla kalıyor tamamen olmuyor.allah yardımcımız olsun hepimizin sende git dr ihmal etme ve kesinlikle beyinde bitiyor psikolojik yani hepimiz farkındayız bunun ama işte olmuyor mücadeleyi bırakmayalım

Merhaba arkadaşlar,
9 aylık evliyim ilk 3 ay benim de olmadı.tabi ki herşey psikolojik aslında eşimden çekinmiyordum ama nedense olmuyordu.kasıldığımı bile anlamıyordum dışardan herşey normaldi ama olmuyordu eşim diyordu çok kasılıyorsun diye.o da anlayışlı davrandı yoksa atlamazdım.size tavsiyem parmak egzersizlerini yapın.ilişkiye girmeden önce sıcak bir banyo yapıp gevşeyin.sakın öle kremler yada spreyler kullanmayın.sadece bebek yağını deneyin.eşinizinkine sürün kendinize de sürün.bi de bir tavsiye daha .altta siz olmayın allta olunca herşey daha zor oluyor. Sakın dert etmeyin geçecek arkadaşlar opuyorumnanaktan

cnm benim eşim vaji konusunda anlayışlı yanlış anlaşılmasın ama çıta pıta tartışma çıkarıo ben bu durumdan kaynaklandığını düşünüyorum hatta dün ben bu siteye giriyorum die tartıştı benle :umursamaz: çünkü ben hayattan kopuk vaziyetteyim kafaya takmış durumdayım vaji konusunu.yakınında bulunmak bile istemiyorum sanırım o da bunun farkında oldugu için sinirlenio :umursamaz: napiim bende bi umut arıyorum burda yaaa

ya herkes altta siz olmayın dio ben bunu anlamadım yaaaa ben üste çıkiiim dedim nasıl oturacağımı nasıl koyacağımı şaşırdım.hiç ilişki yaşamamış biri nasıl üste çıksın o şeyi nasıl içine alsın yada nasıl oturabilsin zaten yamuk mamuk bi şey bi de arkaya doğru nasıl yerleştireyim onu ben... senağlama

Sılam özelime mesaj atar mısın o pozisyonu nasıl deniosunuzzz ben sana özerl mesaj atamıyorum özel mesaj penceren kapalı

a.s. güldürdün beni sen çok yaşa.Canımm bak zaten ereksiyon halde olunca dipçik gibi duruyor.Ama önce ön sevişme olsun lütfen tamam mı.sonra bebek yağını sür eşinnkine bir de sana .yavaş yavaş içine al olur mu.birden olmaz zaten .azar azar al tamam mı.eşinde yardımcı olcak zaten sana .ama altta olunca farkettim benim hala zor oluyor.

anlıyorum canım seni....aynı şeyleri yaşıyoruz...bende öleyimm.herşeyin sebebi bu durum sanıyoruz.....

bende bu yöntemle yendim benimki bebe yağı değildi zeytinyağıydı. evlenince ilk 6 ay ilişkiye girememiştim. 6 ay sonunda başardım inanın korkulacak hiçbirşey yok.
en yakın arkadaşımda evleneli 1 yıl 1 ay olmuştu oda yeni başarmış dün müjdesini verdi.
hiç acımadı diyor, ki öylede zaten hiç acı olmuyor. yani kaç yıl, kaç ay boşu boşuna sıkıntı yaratıyorsunuz ve hayatı kendinize zindan ediyorsunuz (ben öyle yapmıştım) kendimden biliyorum inanınki bu psikoloji altındaki korku boş fasa fiso. Madalyonun kötü yüzünü görmeyi bırakın diğer yüzü inanın çoooookkkkkk güüüüzzzeellllll. sositososito

Kesinlikle kendinize güvenin ve başaracağınıza inanın yemin ederimki bu heba ettiğiniz günlere yanacaksınız. hem eşiniz size daha bağlı ve sizde ona daha çok bağlanacaksınız.
birbirinizi çok iyi anlayacaksınız. bu sorunu yaşayan tüm arkadaşların en kısa zamanda hayırlı haberlerini duymayı dilerim.
a.s.

offkızlar bende anlıyamıorum sizi walla . haikakaten üstte naısl yapıorsunuz anlamıorum. ben alttayken kendimi daha mutlu hissediorum
Daha öncede sölemiştim benimkızlık zarım olması gerekenden 2 cm daha dar .o yüzden spreylerin faydasını göreceğimi düşünüorum. . .
Daha önce eşimn tanıdığı bipsikoloğa gtmiştik.dalında uzmn olan biri . bu akşam tekrar çağırdı bakalım ne olucak.. . off nie bi yanım hep korkuyorrrrr((

merhaba canım ya parmak olayını yapamıyorum çok canım yanıyor 3 gün aynı sızıyı hissediyorum denedikte sonra uyuşursa belki faydası olur emla işe yaramadı uyuşmadı..

evt nurdan sana katiliyorum cok dogru söylüyorsun.ben hic uyusturucu kullanmadim,bide onsuz yapma derdi cikiyo.ha bide egzersizleri yaptiginizi esinize söylemeyin.üc parmaktan sonra söyleyin ve deneyin,mutluluktan size karsi daha yumusak davranicaktir

merhaba canım ya parmak olayını yapamıyorum çok canım yanıyor 3 gün aynı sızıyı hissediyorum denedikte sonra uyuşursa belki faydası olur emla işe yaramadı uyuşmadı..

canım ben 3-4 defa spreyi sıktım 2-3 dakika sonrada emla kremi sürdüm üzerine.uyuştu ama dediğim gibi kafdan atamayıp kastığım için yine olmadı...parmak egzersizini yapamıyorsan bence bi doktora git...cinsel terapistler var...egzersiz vermeden de halledebiliyorlar sanırım...bende en kısa zamanda gidicem tabi gerçekten gitmeyi istediğimde.şuan ben doktora gitmeyi tam olarak istemiyorum.belki yaparım diye..ama madem evliliğin tahlikede bence daha fazla zaman kaybetme..eşinin bu hastalıkla ilgili bilgisi varmı?severekmi evlendiniz?

eşime hastalıktan bahsettim ama denemelerdeki başarısızlık onu o kadar sinirlendiriyor ki kırıcı oluyor bana karşı.. artık çok soğudu benden severek evlendim ama şu anki durumum hiç öyle deilmişim gibi zaten onu tanıyamadığımı düşnüyorum artık..

kıslarrr slmm..hihoyyyt.bakın ben spreyle başardım diye defalarca yazdım ama 2 3 AYLIK Bİ EGZERSİZDEN SONRA OLDU VE KENDİMİ BEYNİMİ ARTIK HAZIRLAMIŞTIM BEN GENEDE HER İHTİMALE KARŞI SPREYİ SIKTIM UYUŞSUN DİYE VE BENDE İŞE YARADI AMA OLMASININ ASLI SEBEBİİİ BENİM AYLARCA YAPTIĞIM EGZERSİZLER VE BEYNİMDE HAZIR OLMAMDI...arkadaşlar yazmışlar işte yaramaz falan alışkanlık yapar diye ben sadece bir defaya mahsus kullandım ve kalanınıda ağda yaparken harcadımm...anlıyorum sizi iki yıl boyunca bende hep ne duysam yapmaya çalışıyodum işe yarar veya yaramaz denemek istiyosanız deneyin ama fazla krem sprey vs sıkmayın kullanmayın mantar vs herhangi bişe olabilir..bazılarında işe yarar bazılarında uyuşma dahi olmayabilir normaldir...ben burda aylarca derdime çare aradım bi çok arkadaş sayesinde moral depoladım çeşitli şeyler denedim yendim ve yenme hikayemi her zaman anlattım yeni yazan arkadaşlar oluyo canlarım olucakkk.:lepi:. olmıcak bişe değilmiş kıslar korkmayın ki ben yendiysem kan bile verirken bayılan birikafamçokkarıştı sizler haylii haylii yaparsınızŞeniz

kıslar özellikle büyük harfle yazdım yukarıdaki yazının bi kısmını,,,yanlış anlamalar olmasın diye..sprey vs kremlerle yenenler var uyuşmayanlar yapamayanlar var..herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir...beyninizde hazırlayın kendinizi acı olmıcana inanın parmak egzersizlerini yapın oraya bi cismin girebileceği hissini kafanıza yerleştirin yada hiç bişe yapamıyosanız doktora gidin mutlaka yardım alın..allah yardımcınız olsun bu güzel günlerde dualarımız kabul olur hepiniz yenersiniz umarım:Saruboceq:

Son düzenleme:

sen üstteyken o itsin sen sızı hissedince dur de, biraz girerse o bıraksın sen popo yönüne doğru it

denizcek e katılıyorum ben de sprey ve emla kullandım, anestyol de ama egzersiz yapmişrtim. egzersiz olmadan narkoz bile verseler ayılıp kaçardım eminim ki

Denizciim keisnlikle haklısın .öncede beyinde bitirmklazım.ama ne kadarda bitirdimdesemde olmuo.
yenicem biticek problem diorum.sprylerde yardımcı elemanmdiorum.ama yine korkuorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…