-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #1.681
bitmiş bi evlilikte aslında ben sündürüyorum zaten..
yapamıyorum olmuyor işte..
kızlar eşleriniz neden bu kadar anlayışsız davranıyor.vajinusmusla ilgili bilgileri varmı....eğer yoksa bence bilgi edinmesini sağlayın.sanırım erkekler vajinusmusu biir hastalık olarak görmüyorr.yada yeteri kadar bilgi sahibi değiller..bence önce eşlerinize bunu anlatmaya çalışın.yada ne bilim alın bir kitap okusun bilgilensin.bir hastalık yaşıyoruz böyle bir konuda benim yanımda olmayan eşi ben ne yapayım...alınmayın kızlar ama benim düşüncem bu..bence eşlerinizi bu hastalık konusunda bilgilendirin..
Merhaba arkadaşlar,
9 aylık evliyim ilk 3 ay benim de olmadı.tabi ki herşey psikolojik aslında eşimden çekinmiyordum ama nedense olmuyordu.kasıldığımı bile anlamıyordum dışardan herşey normaldi ama olmuyordu eşim diyordu çok kasılıyorsun diye.o da anlayışlı davrandı yoksa atlamazdım.size tavsiyem parmak egzersizlerini yapın.ilişkiye girmeden önce sıcak bir banyo yapıp gevşeyin.sakın öle kremler yada spreyler kullanmayın.sadece bebek yağını deneyin.eşinizinkine sürün kendinize de sürün.bi de bir tavsiye daha .altta siz olmayın allta olunca herşey daha zor oluyor. Sakın dert etmeyin geçecek arkadaşlar opuyorumnanaktan
ya herkes altta siz olmayın dio ben bunu anlamadım yaaaa ben üste çıkiiim dedim nasıl oturacağımı nasıl koyacağımı şaşırdım.hiç ilişki yaşamamış biri nasıl üste çıksın o şeyi nasıl içine alsın yada nasıl oturabilsin zaten yamuk mamuk bi şey bi de arkaya doğru nasıl yerleştireyim onu ben... senağlama
cnm benim eşim vaji konusunda anlayışlı yanlış anlaşılmasın ama çıta pıta tartışma çıkarıo ben bu durumdan kaynaklandığını düşünüyorum hatta dün ben bu siteye giriyorum die tartıştı benle :umursamaz: çünkü ben hayattan kopuk vaziyetteyim kafaya takmış durumdayım vaji konusunu.yakınında bulunmak bile istemiyorum sanırım o da bunun farkında oldugu için sinirlenio :umursamaz: napiim bende bi umut arıyorum burda yaaa
a.s. güldürdün beni sen çok yaşa.Canımm bak zaten ereksiyon halde olunca dipçik gibi duruyor.Ama önce ön sevişme olsun lütfen tamam mı.sonra bebek yağını sür eşinnkine bir de sana .yavaş yavaş içine al olur mu.birden olmaz zaten .azar azar al tamam mı.eşinde yardımcı olcak zaten sana .ama altta olunca farkettim benim hala zor oluyor.
canım ne zamandır evlisin? yaaa hırs yap ltfen parmak egzersizleri yapp evliliğim bitti deme amaaa bende senin gibiyim eşimle aram çok bozuk ama bian önce egzersizlere tekrar başlamak istiyorum gittikçe kötüye gidioruz bi de düşün ben yeni evliyim mirmirmirmir kocam hemen bıktı benden :roflol:[/QUOT
merhaba daha bir senelik evliyim bende zaten bikaç yıl geçse çekip gitmesi daha kolay olurdu ailemi düşünüyorum eşimle koptuk artık oda bende olacağına inanmıyoruzparmak olayını yapamıyorum üstte beceremedim altta daha rahat alabiliyorum ama tam olarak hiç gerçekleşmedi...
canım ben o dediğiniz spreyi denedim.uyuşturuyor ama inan kafada bitirmediğin sürece hiçbir işe yaramıyor..uyuşturdu denedim eşimle ama kendimi yine kastığım için yapamadık..kendimizi kastıımız sürece ne kadar uyuşturursak uyuşturalım ve zorlarsak zorlayalım olmuyor..ben tekrar denicem yinede.burdaki arkadaşların çoğu parmak egzersiziyle yenmiş...ben doktora gitmek istemediğim için hala kendim yapmak için uğraşıyoırum.parmak egzersizinide yapamıyorum istemiyorumda zaten....ama sen yapabilirsen egzersiz yap zaten mantııklı olanda o.yada doktora git mutlaka.evliliğini kurtarmaya çalış canımm...
merhaba arkadaşlar ben 2 yıllık evliyim ve evliliğimn ilk 9 ayını vajınusmus belasıyla geçirdim
evde başka bi siteden arkadaşların yardımıyla parmak egzersiziyle yendim ve inanın egzersiz olmadan olmuyo 1 ay üstüne gittim zor olsada kesinlikle bırakmadım ve başardım
ama bence emla krem veya sprey denemeyin
niyetiniz orayı uyuşturmak olmasın ben sadece kaygenlaştırıcı jel almıştım eczaneden ve eldiven.. sadece bunları kullandım ve benim gibi korkak birisi bunu başardıysa herkes yapar
ve şu da çok önemli parmak egzersizlerini tamamladıktan sonra ilişki deneyin
merhaba canım ya parmak olayını yapamıyorum çok canım yanıyor 3 gün aynı sızıyı hissediyorum denedikte sonrauyuşursa belki faydası olur emla işe yaramadı uyuşmadı..
canım ben 3-4 defa spreyi sıktım 2-3 dakika sonrada emla kremi sürdüm üzerine.uyuştu ama dediğim gibi kafdan atamayıp kastığım için yine olmadı...parmak egzersizini yapamıyorsan bence bi doktora git...cinsel terapistler var...egzersiz vermeden de halledebiliyorlar sanırım...bende en kısa zamanda gidicem tabi gerçekten gitmeyi istediğimde.şuan ben doktora gitmeyi tam olarak istemiyorum.belki yaparım diye..ama madem evliliğin tahlikede bence daha fazla zaman kaybetme..eşinin bu hastalıkla ilgili bilgisi varmı?severekmi evlendiniz?
ya herkes altta siz olmayın dio ben bunu anlamadım yaaaa ben üste çıkiiim dedim nasıl oturacağımı nasıl koyacağımı şaşırdım.hiç ilişki yaşamamış biri nasıl üste çıksın o şeyi nasıl içine alsın yada nasıl oturabilsin zaten yamuk mamuk bi şey bi de arkaya doğru nasıl yerleştireyim onu ben... senağlama