Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen o anda kastın için girmiyo duvar var gibi olur sen rahat oldun sürece çok çok rahat olacağına eminim..sen baya alabiliyosun pe..i içine istersen parmak egzersizi yap sen parmağınla kendini kontrol et ve göreceksin gerisi boşluk..daha yeni evlisiniz alışma zamanı alabilir biraz ve bide ön sevişmeyi uzun tutun daha rahat olcak emin ol

denizcek benimde aynı arkadaşım gibi yarım oluyoo halletmeye çalışıyom ama olmuyo iştee öffff..rahat olsamm olcakk biliyorumm ama aynı duvar gibi birşeyy varr

canım rahat olucaksın duvar falan kapalılık yok orası kocamannnnn sen parmak egzersizi yapıyomuydun sende parmağınla kontrel et orasının ne kadar geniş oldunu göreceksin canım...

evet canım bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi cinsel işlev bozuklukları bölümü dr. bilge akyüz. ben de ssk vardı ve toplamda verdiğim para 5 aylık tedavi süresi 50 lira bile tutmadı eşinin sigortası damı yok canım yaaa ama normalde de ssksı olmayan kişilere seans başı 16 liraydı geçen yıl bu sene ne oldu bilmiyorum. ilk zamanlar haftada 1 gidiyorsun 1 ay sonra 2-3 haftada bir gidiyorsun. dilatör kullanmadım sadece parmak egzersileri ile atlattım. doktor vajinal muayene filan yapmadı. sadece konuştuk ve 2-3 haftadan sonra egzersizlere başladık. 5 ay sonunda kurtuldum. sana sanırım yöntemimi yazmadım ama özelden atarım şimdi

merhaba arkadaşlar. dün gece bizde başardık çok şükür. darısı tüm bu derdi çekenlerin başına.dün ilk denemeyi yaptık inşallah devamıda gelir.

tebrik ederim canımmmopuyorumnanaktan
devamıda gelir çok rahat ol zaman ver kendine devamı için.... her normal şekilde vaji yaşamadan ilişkiye girenler bile zorlanabilirler ilk günlerde ...darısı diğer arkadaşların başına :hooray:

teşekkür ederim canım tüm destek olan arkadaşlarda sağolsunlar.inşallah herkes yener bu hastalığı.

inşallah başarırım yaaaa ALBENİMMMM ya bende bı tıkanıklık var ama neden kayn aklanıyor hala çozemedım psıkolojık olarak ben bu işi becerdiğim zaman p... içime aldığım zaman hissetceğim hissi çok merak edıyorummmm:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…