- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.447
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.581
Biz de bir sene olcak bir ay sonra iste ama dedigim gibi sabrim kalmadi aklimda hep ayni sey hicbisey mutlu etmiyor artik beni..herkes cocuk ne zaman die de sorunca gulmek geliyor icimden ahhh bir bilseniz cocuk icin asil seyi yapamadigimi demeyi;(
bende hiçkimseye söylemeyin hele aileler hiç bilmesin sonra iyice sıkıştırırlar hiç gerek yok :)) kaç yıllık evlisinz ?
Yazinizi okudumda sakin ne annenize nede baska birine soylemeyin benim konumu bi oku ne demek istedigimi anlarsin ben o hataya dustum hemde ilk once lanet gorumceye soyleyip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yazinizi okudumda sakin ne annenize nede baska birine soylemeyin benim konumu bi oku ne demek istedigimi anlarsin ben o hataya dustum hemde ilk once lanet gorumceye soyleyip
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar aparAtlarla calisirken fazlaca sizlama hissediyorum ve cisim gelmis gibi oluyor normal mi yani zamanla gecermi
komarr ben seni hatrlıorm cnmmm. inan bende aynı şyi düşünüodum bi kopukluk var yaaaa bizim zamanımzda hemen cvp yazılırdı sürekli takipte azimliydi herkes. şimdi dediğin gibi pek takipmi edilmio kızlarda azimmi yok anlamadım
pek çoğumuz bir önceki sayfaları okuyoruzdur sanırım, soru sormuş olmak sormuyordur hiç kimse...siz de bugünleri yaşadınız..insan bazen sadece motive olmak istiyor
ben de seni hatırlıyorum canım:)hatta aynı zamanlarda ,sen benden biraz önce yenmiş olmalısın.epeyi zaman geçti.şükürler olsun.inşallah başkalarınada faydamız olur.
evet cnm şükürler olsunkiama şuan kızlar çok azimsiz gördüm ben ne yalan söliyim. ozamanlar daha yoğundu bu site kızlar bırakmıodu yazıodular sürekli
Ya bisi sorcam ben orta parmagi alabiliyrsam neden penisin basi dahi vajinaya girmiyor cok sabirsizim artik su adette bitsin
yönünün ayarlayamazsanız girmiyor başlarda.... tarif ediyorum amakızlar pek dinlemiyor beni ne yazıkki:26::26::26:
Ah be canim ben emin ol her turlu seyi denedim nerdeyse sanki duvar var orda gtmedi iste bu yuzden dilator aldim bakalim
Ah be canim ben emin ol her turlu seyi denedim nerdeyse sanki duvar var orda gtmedi iste bu yuzden dilator aldim bakalim
benim söledğm şekilde denedin mi peki??
Penis vajinadan bir giris yapsa gerisi icin herseyi yaparim ama o girisi saglamak su anda amacim
Senle adet zamani tanistim daha uygulamaya gecemedim dediklerini ama bundan oncesi cok savas verdim
bak cnm 2 parmağına prezervatif geçir 2 parmak egzersini yap. hem genişletmiş olacaksın. hemen sonrasında eş denemesine geç. eşin uzansın sen eşinin üstüne gel ama sırtın dönük. dizlerinin üstünde dur. eğil. bi elinle yataktan destek al diğer elinlede ıkın ve nefesini verirken yavaşça sok. o şekilde yönü tam denk geliyor. çok ciddiyim. kızlar tam ve açık yazıyorum zeytin yağı ile bu dedğimi deneyin lütfen :26::26::26::26::26::26::26::26:
Deneyecegim canim ve yapacagim zaten yapmak zorundayiz boyle gunlerimiz zehir oluyor ama iste bi de adet giriyor araya bu da insana yeniden yapamazsam korkusunu geri getiriyor..artik cok bunaldim..neyse egzersizlere insallah sali gibi baslayacagim..dua edin cok ihtiyacim olacak..
tamam demek salı başlıosun ok salı günü şişircem başını
Cok sagol..cunku bu surecte destege cok ihtiyacimiz var..cok cok tesekkurler!!sali dan itibaren destek bekliyorum :):):):)