Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biz de bir sene olcak bir ay sonra iste ama dedigim gibi sabrim kalmadi aklimda hep ayni sey hicbisey mutlu etmiyor artik beni..herkes cocuk ne zaman die de sorunca gulmek geliyor icimden ahhh bir bilseniz cocuk icin asil seyi yapamadigimi demeyi;(

o kadar iyi anlıyorum ki seni sabrının kalmaması daha iyi yenmek için acele edersin ve yenince insan geçen günlerine ne kadar yazık ettiğini anlıyor ve çok samimiyetle söylüyorum bu muymuş diyosun ben kaç siteden kaç kişiden kaç mektuptan okumuştum da bir gün bende der miyim acaba deyip ağlamıştım ama şimdi bak söyleyebiliyorum çok kolay tek ihtiyacın biraz cesaret . beynindeki hurafelerden kurtulman o kadar

yok hayatta söylemem..umuyorum ki en kısa zamanda yeneceğim ve hiç kimseye söylememe gerek kalmayacak inşallah

ayyyyy hemde görümceye heee kimbilir neler yapmıştır sana... yok kızlar kimsye sölemeyn. biz bize yeteriz burda

ben de seni hatırlıyorum canım:)hatta aynı zamanlarda ,sen benden biraz önce yenmiş olmalısın.epeyi zaman geçti.şükürler olsun.inşallah başkalarınada faydamız olur.

pek çoğumuz bir önceki sayfaları okuyoruzdur sanırım, soru sormuş olmak sormuyordur hiç kimse...siz de bugünleri yaşadınız..insan bazen sadece motive olmak istiyor

alınganlık etmişsin.elbette aynı sıkıntılara yabancı değiliz.insan tekrar tekrar duymak istiyor bazı şeyleri çünkü inanmak için buna ihtiyaç var anlıyorum.ama tahmin edersin kastettiğim bu değil .motivasyon için bize o kadar destek olunduki aynı desteği vermeye hazırım.bahsettiğim hakikaten okumuyor olanlar

ben de seni hatırlıyorum canım:)hatta aynı zamanlarda ,sen benden biraz önce yenmiş olmalısın.epeyi zaman geçti.şükürler olsun.inşallah başkalarınada faydamız olur.

evet cnm şükürler olsunki ama şuan kızlar çok azimsiz gördüm ben ne yalan söliyim. ozamanlar daha yoğundu bu site kızlar bırakmıodu yazıodular sürekli

Ya bisi sorcam ben orta parmagi alabiliyrsam neden penisin basi dahi vajinaya girmiyor cok sabirsizim artik su adette bitsin

dediğim gibi 2 parmağa geç ve orasını genişletmiş olacaksın. ve dediğim gibi eş denemesine geçmeden egsersz yap ve hemen eş denemesine geç. ve muhakka zeytnyağı kullan.yönünün ayarlayamazsanız girmiyor başlarda....eş denemesinide tarif ediyorum ama kızlar pek dinlemiyor beni ne yazıkki:26::26::26:

Son düzenleme:
Penis vajinadan bir giris yapsa gerisi icin herseyi yaparim ama o girisi saglamak su anda amacim

bak cnm 2 parmağına prezervatif geçir 2 parmak egzersini yap. hem genişletmiş olacaksın. hemen sonrasında eş denemesine geç. eşin uzansın sen eşinin üstüne gel ama sırtın dönük. dizlerinin üstünde dur. eğil. bi elinle yataktan destek al diğer elinlede ıkın ve nefesini verirken yavaşça sok. o şekilde yönü tam denk geliyor. çok ciddiyim. kızlar tam ve açık yazıyorum zeytin yağı ile bu dedğimi deneyin lütfen :26::26::26::26::26::26::26::26:

Deneyecegim canim ve yapacagim zaten yapmak zorundayiz boyle gunlerimiz zehir oluyor ama iste bi de adet giriyor araya bu da insana yeniden yapamazsam korkusunu geri getiriyor..artik cok bunaldim..neyse egzersizlere insallah sali gibi baslayacagim..dua edin cok ihtiyacim olacak..

tamam demek salı başlıosun ok salı günü şişircem başını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…