- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.447
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.561
ay güldürdün beni, çok yaşa:)) pes etmek yokkk...hep olumlu düşünürdüm ama bir kaç gündür böyle hafifi bunalımdayım.. düzelecek tabii ben de inanıyorum buna, desteklerin için çok çok çoook teşekkürlerrrr
Arkadaşlar sizlerden destek istiyorum.4 yıllık evliyim ve ne yazık ki vajinismus gibi illet bir problemim var.Evliliğimin 3.yılında bir psikologdan yardım almaya başladık bir süre sonra hem maddi sıkıntılardan dolayı hemde seansların ilerlemesiyle birlikte parmak egzersizlerinden korktuğum için seanslara devam edemedik..aslında parmak egzersizlerinde ilerleme kaydettik ama seanslarımızın ilerleyen safalarında eşli parmak egzersizleri vardı ve ben tamamen korkum yüzünden devam edemedim.Eşimde ilişki esnasında artık eskisi gibi çok kasmadığımı söylüyor ama tam o son anda bağlantı yine kopuyor.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum,yaşım 30 oldu.Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum cesaretim sürekli kırılıyor.Sonuçta akıl akıldan üstündür.Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum.
canım uzun bir zaman geçirmişsiniz ve tabiki zor zamanlar ama inan korkacak hiçbirşey yok bende 16 ay yaşadım bu sorunu ve kendim çözdüm hemde 1 aydan bile kısa bir sürede üstelik parmak egzersizlerinden eşin parmağı falanda yapmadım çünkü kendime inandım herşey sende bitiyor. paramda enerjimde bende kaldı hiç doktora gitmedim bu süre içinde ki sana şöyle söyleyeyim ben aynayla bile bakamıyordum dokunmak egzersiz değil görmek bile istemiyordum ama bu sorunu yaşayan kişilerle konuştukça anladımki ben çözmezsem yıllarca bu böyle gidecek ve sonunda bir bebeğin hasretiyle yaşayacağım hemen harekete geçtim egzersizlere başadım kegel nefes egzersizleri yaptıktan sonra parmağa geçtim ve orta parmağımı yaptıktan sonra eş denemesine geçtim ve kurtuldum " vajinismusun üstesinden gelmek" adlı kitabı da okudum nefes ve kegel yaparken bana faydası oldu.
Ben de orta parmaktan sonra esli denemeye gecmistim ama olmadi;(neden olmadi anlamadim
canım orta parmakla penisin kalınlığını karşılaştırırsan olmaması normal tabi.. 2 parmak hatta 3 parmağa geçmelisin
Iste bazi arkadaslarimiz iki oarmaktan sonra este de basarili olunca insan nie ben de die dusunuyor ama tabi karamsarliga yer yok bu durumda bizi durduracak en onemli sey karamsarlik
aynen öle cnm ama psikolojik bişi oldğu için bu sen gene devam et egzerszlerine... azimli olursan çokkkkk kısa sürede yenersin
Ben de orta parmaktan sonra esli denemeye gecmistim ama olmadi;(neden olmadi anlamadim
ben emla ve bebeyağı kullandım emlayı biraz içlerede sürdüm çok fazla içe süremedim zaten bende şey oldu orta parmaktan sonra ilerleyemedim bikaç gün ara verdim yine ilerleyemedim sonra eşli denemeye geçtik öyle olunca ve oluverdi
Esli denemede cok da kasmadigim halde penisi elimle tutuyorum itiyorum ama sanki orda delik var ama penis boyutunda biseyi almiyor gibi geliyor o anda
3 günlük bunalımın ardından karar vermiştim bunu yenicem diye bunalımdayım bikaç gündür dediğinizde o geldi aklıma :)) ama unutmayın karanlığın en koyu olduğu an aydınlığa en yakın olduğu andır inancınızı ve kendinize olan güveninizi terketmeyin , unutmayın herşey sizin elinizde
çok teşekkür ederim.. burdaki herkes çok destek oluyor..insanın kimseyle konuşamadığı bir durumu yazarak da olsa paylaşması bile yetiyor inanın..umarım benim de karanlığım sizinki gibi aydınlığa ulaşır en kısa zamanda..çok teşekkürler
işte hep engel olan o his o düşünce öncelikle bunu düşünmeyeceksin zaten kontrol sende olduğu için korkmana gerek yok eşin de sakin ve çok yavaş olmalı yani zaten milim milim ilerletebiliyosun hop diye girmiyo ki yarısı bile girse iyidir sonraki gün daha kolay oluyor hepsi giriyor benim sana tavsiyem sen üstte ol sanki öyle daha kolay oluyor
Sanki ustte olmak bana daha zor gibi geliyor ama deneyecegim,kac gunde yendiniz peki siz artik yenmek ve cocuk sahibi olmak istyorum bu halde kalmaya calistim ama bir kere sansa olmustu dusurdum kimyasal gebelikmis,simdi gene deniyirum ama olmuyor tam iliski gerek
Arkadaslar aparAtlarla calisirken fazlaca sizlama hissediyorum ve cisim gelmis gibi oluyor normal mi yani zamanla gecermi
yaşadığım kötü günler gösterdi ki yakınımızdaki kişilere bu durumu anlatsak bence daha da içinden çıkılmaz bir hale sokarlar çünkü bir vajinin halinden ancak başka bir vaji anlar :))) insanın içini dökmesi çok önemli hele de bu konuda . ne zaman sorularınız olursa yazın yardımcı olmaya çalışırım.
ben de bazen anneme söylesem mi diyorum sonra hemen vazgeçiyorum:) eşimle bile konuşmuyoruz, sanki böyle bir şey yok gibi..bence de durumu daha da zorlaştırır gibi.herkes bebek haberi beklerken böyle bir şeyi mümkün değil söyleyemem. yardımlarınız için tekrar teşekkürler
ben 1 aya yakın bir sürede yendim 1 hafat nefes egzersizi yaptım 1 hafta kegel yaptım nefesle birlikte sonra parmak egzersizine geçtim işte yaklaşık 4-5 günde orta parmağa geldm orda kaldım gidemedm eşli denedim ben ocak sonunda yendim şimdi 2 aydır bebek için deneme yapıyoz bakalım kısmet artık olsun istiyoruz siz ne kadar süredir evlisiniz
ben de bazen anneme söylesem mi diyorum sonra hemen vazgeçiyorum:) eşimle bile konuşmuyoruz, sanki böyle bir şey yok gibi..bence de durumu daha da zorlaştırır gibi.herkes bebek haberi beklerken böyle bir şeyi mümkün değil söyleyemem. yardımlarınız için tekrar teşekkürler