-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.621
merhaba kizlar bende burasi sayesinde yendim bu hadtaligi ve suan uc aylik bebisim bile var.pek yardimci olmaya giremiorum bebekten dolayi.melisa ak yardimci oluyor onun solediklerini dinleyin derim.sakin korkmayin herseyin cozzumu var egzersizlerle ve zeytinyagiyla sonuca ulascaksiniz.cunku cozumu olan bi hastalik bu.ben tam iki sene cektim egzersiz ve zeytinyagiyla ydndim. yrterki kafsnizda bitirin bu isi]
canım geçen de aynı u pozisyonla yenmiştim ben altta eşim üstte altımda yastık ve bacaklarım eşimin omuzunda gene aynı böyle deniyorum..
bak cnm 2 parmağına prezervatif geçir 2 parmak egzersini yap. hem genişletmiş olacaksın. hemen sonrasında eş denemesine geç. eşin uzansın sen eşinin üstüne gel ama sırtın dönük. dizlerinin üstünde dur. eğil. bi elinle yataktan destek al diğer elinlede ıkın ve nefesini verirken yavaşça sok. o şekilde yönü tam denk geliyor. çok ciddiyim. kızlar tam ve açık yazıyorum zeytin yağı ile bu dedğimi deneyin lütfen
zeytinyagi disinda bir sey kullandin mi peki
Evet,zaten sokakta hamile gordugum kadinlardan sonra daha bir azimlendim diyebilirim cunku bu kadinin dogasinda var ..zaten biliyorum ki vajinismus beyin hastaligi yani beyinde bitirirsek vajiyi de yenmis oluruz..ben de cok sabirsizim adetim bitsin baslayacagim..gunler gecmiyor..parmakla pek beceremedim dilator aldim..
Evett insallah canim haberleselim de hep birbirimize destek verelim hayurlisiyla da bitsin artik..benim dilator setinde bes boy var senin nasilAso_pink ben de suan adetim hafta ici baslayacagim insaallah.burdan bir arkadas gondermisti bana dilator seti.seninle birlikte yola baslayalim ve haberleselim.ikimiz de yakin zamanda yenelim insaallah.
bak cnm 2 parmağına prezervatif geçir 2 parmak egzersini yap. hem genişletmiş olacaksın. hemen sonrasında eş denemesine geç. eşin uzansın sen eşinin üstüne gel ama sırtın dönük. dizlerinin üstünde dur. eğil. bi elinle yataktan destek al diğer elinlede ıkın ve nefesini verirken yavaşça sok. o şekilde yönü tam denk geliyor. çok ciddiyim. kızlar tam ve açık yazıyorum zeytin yağı ile bu dedğimi deneyin lütfen
zeytinyagi disinda bir sey kullandin mi peki
Egzersizlerimi hep kayganlaştırıcıyla yaptım ama eş denemesini zeytinyağı kullandım. MUHAKKAK ZEYTİNYAGı İle yapın kızlar lütfen diyorum artık size...
Ne kadar zamanda yendin canim..
Evett insallah canim haberleselim de hep birbirimize destek verelim hayurlisiyla da bitsin artik..benim dilator setinde bes boy var senin nasil
Egzersizlerimi hep kayganlaştırıcıyla yaptım ama eş denemesini zeytinyağı kullandım. MUHAKKAK ZEYTİNYAGı İle yapın kızlar lütfen diyorum artık size...
Soru 1. Kayganlastiricinin adi ne eczaneden kayganlastirici deyip alabilir miyiz?
Soru 2. Zeytinyagi ile kayganlastiricinin ne farki var?
Soru 3. Emla krem alirsam bu ucunu nasil ve hangi sirayla kullanmaliyim?
Soru 1. Kayganlastiricinin adi ne eczaneden kayganlastirici deyip alabilir miyiz?
Ben bebe yagi kullaniyorum egzersizlerde Johnsonin. Emlayi ilk once sür 10-15 dk bekle sonra egzersizlere gec. Sürebilirsen biraz iclere dogru surmeye calis emlayi. Zyagi hic denemedim bir yorum yapamiyorum
Arkadasim tebrik ederim peki egzersizlerinde aci yanma hissediyomusun yada egzersizden sonra ben bir buyugune gectigimde bayagi zorlanıyor umKizlarrr cok mutluyum bugun ilk defa mumla yapabildim:)) once parmak egzersizlerini yaptim iki parmaktan sonra muma gectim. Sonra tek kat peceye sardim ondan sonra da iki kat peceteyle yaptim ve hepsinde sonuna kadar alabildim arka arkaya cok deneme yaptim ragatca gel-git de yapabildim:)) sanki her seyi basarmis gibi mutluyum ... Unarim en kisa zamanda es denemesini de hallederim.. Burdan destek olan herkese cok tesekkurlerrr
Benimkinde dort boy var ve sertler yani sert plastik.seninki penis gibi elastik mi yani kivrilabiliyor mu?
Ben hasta olmadan once denemistin ilk iki boyunu zor da olsa alabilmistim.sonra ara verdim :-(
Arkadaslar bugun kayinvalidemler bize geldikleri icin egzersizleri kafama koydugum gibi baslayamadim baslamadan once acaba emla krem alsammi ? Ise yaramiyor uyusturmuyor diyorlar siz ne dersiniz ve fiyatini bilen varmi
Arkadasim tebrik ederim peki egzersizlerinde aci yanma hissediyomusun yada egzersizden sonra ben bir buyugune gectigimde bayagi zorlanıyor um
Arkadaslar bugun kayinvalidemler bize geldikleri icin egzersizleri kafama koydugum gibi baslayamadim baslamadan once acaba emla krem alsammi ? Ise yaramiyor uyusturmuyor diyorlar siz ne dersiniz ve fiyatini bilen varmi
Kizlarrr cok mutluyum bugun ilk defa mumla yapabildim:)) once parmak egzersizlerini yaptim iki parmaktan sonra muma gectim. Sonra tek kat peceye sardim ondan sonra da iki kat peceteyle yaptim ve hepsinde sonuna kadar alabildim arka arkaya cok deneme yaptim ragatca gel-git de yapabildim:)) sanki her seyi basarmis gibi mutluyum ... Unarim en kisa zamanda es denemesini de hallederim.. Burdan destek olan herkese cok tesekkurlerrr