-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.601
Biz de bir sene olcak bir ay sonra iste ama dedigim gibi sabrim kalmadi aklimda hep ayni sey hicbisey mutlu etmiyor artik beni..herkes cocuk ne zaman die de sorunca gulmek geliyor icimden ahhh bir bilseniz cocuk icin asil seyi yapamadigimi demeyi;(
Mail adresini ulastirabilirmisin canim bana ben artik cok kotu durumdayim surekli agliyorum durduramiyorum ama kalkip bir egzersi bile yapamiyorum kulak copiyle bile yalvaririm yardim edin ya artik hic sabrin kalmadi tukendim resmen
Canim aksamlari denersin sakin erteleme inancin azaliyor cunku ben kendimden biliyorumbende de aynı sorun var napcaz bilimyorum. hesapta hedef kodum kendime ramazan gelmeden bitsin istiyorum. ramazanın gelmesi demek benim için bir ay daha ertelemek demek
Asopink cook haklisin sure uzadikca ve denemelerde basarisiz oldukca tedaviler sonuc vermeyince tukeniyor insan.sokakta gordugum herkadindan ne farkim var diye diye icin yaniyor.eksiklik.duygusuyla. ben cok yaklasiyorum ama tam anlamiyla yenemiyorum burayi kesfettigimden buyana daha azimliyim.aslinda dert.edindigimiz icin sevinmeliyiz diger turlu zaten erteleme hastaligi bi.de sunu soyliiim bu bir.cift rahatsizligi yani sadece bizden kaynaklanmiyor oyuzden cift.terapisi almakta fayda var
gayet normal,herkese olan birşey bu.öyle hissediyorsun ama aslında pek de yok.sızlama henüz kastığın için ,z.yağı denbiyorsundur umarım.devam et:)
melisa sana cevap verecektir.ama ben de dayanamadım.sürekli ağlayıp sızlayıp bir türlü egzersize başlayamamak nasıldır biliyorum.o kadar uzun zaman burayı sadece okudum,egzersize başlayanlaa inanamadım.ben hayatta bunların yaptığını yapamam dedim.yapabilsem zaten bu durumda olmazdım dedim.böyle böyle ne kadar zaman geçti de artık bıçak kemiğe dayanınca baktım başka yol yok öyle başladım.ben sana egzersizden de öncesini tarif eder adım adım yol aldırırım.içim sızlıyor üzüntünü bildiğimden.ama sakın olmayacak deme.yapacaksın olacak.inan bana senden daha cesur değildik pek çoğumuz.nasıl korkutucu göründüğünü biliyorum.ama kaçmayacaksın başka çare yok.bunu kabul et,takip et başlayalım.hadi
Arkadadim oncelikle hangi asamadasin yani hic egzersiz yapabiliyomusun yada aynada bakabiliyomusun eger bilgi verirsen yardimci olmak isterim nasil bisey oldugunu anliyorum bakarsin cok kolay gelir sana hic yapamam diye dusunme baslamadan bilemezsin is kafada bitiyo teknik kismini zaten burda basaran arkadaslar anlatiyolar emin ol imkansiz.degil yeter ki isteCanim cok tesekkur ederim ama artik neden agladigimi bile bilmedigimi farkettim hic yapamicakmisim olmicakmis gibi geliyor malesef 3 sene boyle diyerek gecti artik elimde olsa 1 gun bile ertelemek istemiyorum ama okadar korkagimki(
Arkadadim oncelikle hangi asamadasin yani hic egzersiz yapabiliyomusun yada aynada bakabiliyomusun eger bilgi verirsen yardimci olmak isterim nasil bisey oldugunu anliyorum bakarsin cok kolay gelir sana hic yapamam diye dusunme baslamadan bilemezsin is kafada bitiyo teknik kismini zaten burda basaran arkadaslar anlatiyolar emin ol imkansiz.degil yeter ki iste
Canim 3 senelik evliyim en son ocak ayinda bu siteyi takip ediyordum ve isaret parmagimin 2. Cizgisine kadar alabiliyorsum parmagim puturlu biryere denk geliyor ve birakiyorum es denemesinde ise bir yirtilma hissi yasadigim an birakiveriyordum ama artik dayanamiyorum bir cesaret gelmesi icin sabah aksam dua ediyorum insallah su dertten kurtulabilirim(
Allah razi olsun arkadasim ilginden oturu.. baslayabilsem sonuda gelicek gibi ancak baslama cesaretim yok malesef ve suanda doktorlarada vereck 4 bin 5 binim yok .....
Canim mail yoluyla iletisime gecebilirmiyiz ben ozelden mesaj atamiyorum ...önce burda bı dene burdakı yazılar daha faydalı ama hastanelerın psıkolojı servısınden destek alabılırsın onlar oldukça makul yani illa ısım yapmış bırılerıne gıtmek gerkmıyor .sen başla sıkıntılarını paylaş bence cok faydasını gorceksın hele ki tamamen basarmış olanlar var tecrübelerinin yararı cok fazla kafanda büyütme basla hadi amaa:))
Canim henuz ben de ozel msj atamiyorum atabildigim anda yazicam mail adresimiCanim mail yoluyla iletisime gecebilirmiyiz ben ozelden mesaj atamiyorum ...
ayyyyy hemde görümceye heeekimbilir neler yapmıştır sana... yok kızlar kimsye sölemeyn. biz bize yeteriz burda