Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım geçen olduğunda aynen öyle yapmıştım çok az ucu girmişti sakın çekme dedim bekledim rahatlayınca itekledik hepsini olmuştu..aynı şeyleri deniyorum bu sefer olmuyor anlamadım..biraz yanma olunca eczaneye gittim krem verdi tahriş yapmışsın dedi sanırım ara vermek zorundayız ama çok moral bozucu olupta şimdi olmaması

Hayir ben kendim yaptim mumdan yani o setlerdeki ile tam olarak bilemiyorum ama dortlu olsa sanirim ucdeyim olmazsa bende netten getirticem belki daha rahattir .ilk ikisi cok kolay bence hemen basla

Genisledikce ve buyudukce acima durumu ya da sızı kasmadan oluyor olabilir..kaslari alistirmak gerek belki de..adet donemim bitsin baslayacagm insallah..orta parmak alabilmistim en son..

insan kendisiyle aynı sorunları yaşayan kişilerle konuştukça rahatlıyor bende kendim yendim 16 aylık evliyken şimdi gayet güzel herşey cesaretiniz bi kıvılcıma bakıyor yeterki isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…