- 28 Ocak 2014
- 465
- 6
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.541
Canım arkadaşım bak hiç acimiyor diye birşey yok bence az acıyor fakat acısa bile vazgeçmeyin
Zeytinyağı kullanıyorsundur muhakkak. Benimde senin gibi oldu üstte idim yarısı girdi .biraz sizi oldu oda kendimi kastıgim için. Yarısı girdikten sonra vazgeçmedik baktım ilerlemiyor. ŞişeYe önceden doldurdugum zeytinyağını Penis içeride iken . Dışarıda kalan Penis e ve vajinama sürebildigim kadar sürdüm sonra çok az ben ittim öyle kolay ve acısı z oldu ki.
Birazçık sabret benimde acı olmuştu ama çok kısa sürüyor girince. Sonra alisiyorsun zaten. Vazgeçme yaparsın. Azmet . Olacak de. Biz doğum yapacağız Allah in izni ile bu ne ki diye düşün. Ve asla Asla içeride iken çıkarma.
Denemediysen muhakkak zeytn yağı ile dene cnm kayıp gittiğini hissetmiyorsun bile
bebek yağı deniyorum bende ama bu son yaptığımızda iraz tahriş oldu oda çok yaktı zeytinyağını deneym
Arkadaslar aparAtlarla calisirken fazlaca sizlama hissediyorum ve cisim gelmis gibi oluyor normal mi yani zamanla gecermi
Hadi ya ben de aldim da daha baslamadim en kucuk aparatta misin
Hayir ben kendim yaptim mumdan yani o setlerdeki ile tam olarak bilemiyorum ama dortlu olsa sanirim ucdeyim olmazsa bende netten getirticem belki daha rahattir .ilk ikisi cok kolay bence hemen basla
kızlar dilatör set alan varmı aranızda hangi siteden aldınız alan varsa bana bilgi verebilirmi :):):):
Vajinismus.com.tr yurtdisindan geliyor canim benim geldi
nasıl peki memnunmusun cnm kaç günde geldi fiyatı ne
Valla adetim girdi araya daha baslamadim..120 idi sanirim istanbula 1.5 haftda geldi..
Valla adetim girdi araya daha baslamadim..120 idi sanirim istanbula 1.5 haftda geldi..
bu hafta sonu bi aksilik olmassa denicez ama hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum...
nasıl peki memnunmusun cnm kaç günde geldi fiyatı ne
OLUR tabiki allahın izniyle. yetrki burayı bırakmayın. dinleyin deneyimlileriwala bende az bunalm yapmadım burda hatta vereyim size yazdğm sayfa numaralarını okuyun sizin yazdklrnızın aynısını yazıodum wala. bende burdaki kızlar sayesnde yendm. allah razı olsun hepsinden