Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Mail adresini ulastirabilirmisin canim bana ben artik cok kotu durumdayim surekli agliyorum durduramiyorum ama kalkip bir egzersi bile yapamiyorum kulak copiyle bile yalvaririm yardim edin ya artik hic sabrin kalmadi tukendim resmen :KK43:

Biz de bir sene olcak bir ay sonra iste ama dedigim gibi sabrim kalmadi aklimda hep ayni sey hicbisey mutlu etmiyor artik beni..herkes cocuk ne zaman die de sorunca gulmek geliyor icimden ahhh bir bilseniz cocuk icin asil seyi yapamadigimi demeyi;(

bende de aynı sorun var napcaz bilimyorum. hesapta hedef kodum kendime ramazan gelmeden bitsin istiyorum. ramazanın gelmesi demek benim için bir ay daha ertelemek demek:KK43:

Mail adresini ulastirabilirmisin canim bana ben artik cok kotu durumdayim surekli agliyorum durduramiyorum ama kalkip bir egzersi bile yapamiyorum kulak copiyle bile yalvaririm yardim edin ya artik hic sabrin kalmadi tukendim resmen :KK43:

melisa sana cevap verecektir.ama ben de dayanamadım.sürekli ağlayıp sızlayıp bir türlü egzersize başlayamamak nasıldır biliyorum.o kadar uzun zaman burayı sadece okudum,egzersize başlayanlaa inanamadım.ben hayatta bunların yaptığını yapamam dedim.yapabilsem zaten bu durumda olmazdım dedim.böyle böyle ne kadar zaman geçti de artık bıçak kemiğe dayanınca baktım başka yol yok öyle başladım.ben sana egzersizden de öncesini tarif eder adım adım yol aldırırım.içim sızlıyor üzüntünü bildiğimden.ama sakın olmayacak deme.yapacaksın olacak.inan bana senden daha cesur değildik pek çoğumuz.nasıl korkutucu göründüğünü biliyorum.ama kaçmayacaksın başka çare yok.bunu kabul et,takip et başlayalım.hadi

Asopink cook haklisin sure uzadikca ve denemelerde basarisiz oldukca tedaviler sonuc vermeyince tukeniyor insan.sokakta gordugum herkadindan ne farkim var diye diye icin yaniyor.eksiklik.duygusuyla. ben cok yaklasiyorum ama tam anlamiyla yenemiyorum burayi kesfettigimden buyana daha azimliyim.aslinda dert.edindigimiz icin sevinmeliyiz diger turlu zaten erteleme hastaligi bi.de sunu soyliiim bu bir.cift rahatsizligi yani sadece bizden kaynaklanmiyor oyuzden cift.terapisi almakta fayda var

bende 1 buçuk yıl önce burası sayesinde çözdüm inanın çok kolay şuan vaktim yok olsa uzun uzun anlatıp yardımcı olmak isterdim tatil döneminde nete giremicem ama tatil dönüşü sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim bu siteyi okumak çözmek için ilk adımı atmak demektir korkmayın ve burada tavsiyede buluna arkadaları lütfen takip edin ne söyleniyorsa uygulayın egzersizlerle yendik hepimiz allah yardımcınız olsun

ne olur yardım edin kızlar ilk defa duydugum bişey hayataımı mahfediyor bu ne nasıl olur ben eşimle severek birlikte olurken bebek tedavisinde hayatım altüst oldu.2 yıldır tedavi görüyordum son 2 aydır o ultrasyonla muayeneden sonra fenalaşıp acillik oluyordum doktorum sen vajinismussun dedi o ne ya ilk ddefa duyuyordum piskolojim altüstü oldu cok kötüyüm ya nasıl bir tarif onu bile anlatamıyorum doktora gidemedm napcam neolur destek verin

Asopink cook haklisin sure uzadikca ve denemelerde basarisiz oldukca tedaviler sonuc vermeyince tukeniyor insan.sokakta gordugum herkadindan ne farkim var diye diye icin yaniyor.eksiklik.duygusuyla. ben cok yaklasiyorum ama tam anlamiyla yenemiyorum burayi kesfettigimden buyana daha azimliyim.aslinda dert.edindigimiz icin sevinmeliyiz diger turlu zaten erteleme hastaligi bi.de sunu soyliiim bu bir.cift rahatsizligi yani sadece bizden kaynaklanmiyor oyuzden cift.terapisi almakta fayda var

Evet,zaten sokakta hamile gordugum kadinlardan sonra daha bir azimlendim diyebilirim cunku bu kadinin dogasinda var ..zaten biliyorum ki vajinismus beyin hastaligi yani beyinde bitirirsek vajiyi de yenmis oluruz..ben de cok sabirsizim adetim bitsin baslayacagim..gunler gecmiyor..parmakla pek beceremedim dilator aldim..

gayet normal,herkese olan birşey bu.öyle hissediyorsun ama aslında pek de yok.sızlama henüz kastığın için ,z.yağı denbiyorsundur umarım.devam et:)

Komar canim cook.tesekkur ederim.evet alistikca azaliyor ve zyagi haklison bebeyagindan cok daha iyi ikinmak super ise yariyo kendime.hazirladigim aparatlardan 4.yu bugun basardim ilki denedigimde tabi cok baski oluyo bikacgun icinde alisiyorum ilgin icin saol

melisa sana cevap verecektir.ama ben de dayanamadım.sürekli ağlayıp sızlayıp bir türlü egzersize başlayamamak nasıldır biliyorum.o kadar uzun zaman burayı sadece okudum,egzersize başlayanlaa inanamadım.ben hayatta bunların yaptığını yapamam dedim.yapabilsem zaten bu durumda olmazdım dedim.böyle böyle ne kadar zaman geçti de artık bıçak kemiğe dayanınca baktım başka yol yok öyle başladım.ben sana egzersizden de öncesini tarif eder adım adım yol aldırırım.içim sızlıyor üzüntünü bildiğimden.ama sakın olmayacak deme.yapacaksın olacak.inan bana senden daha cesur değildik pek çoğumuz.nasıl korkutucu göründüğünü biliyorum.ama kaçmayacaksın başka çare yok.bunu kabul et,takip et başlayalım.hadi

Canim cok tesekkur ederim ama artik neden agladigimi bile bilmedigimi farkettim hic yapamicakmisim olmicakmis gibi geliyor malesef 3 sene boyle diyerek gecti artik elimde olsa 1 gun bile ertelemek istemiyorum ama okadar korkagimki :KK43:(

Canim cok tesekkur ederim ama artik neden agladigimi bile bilmedigimi farkettim hic yapamicakmisim olmicakmis gibi geliyor malesef 3 sene boyle diyerek gecti artik elimde olsa 1 gun bile ertelemek istemiyorum ama okadar korkagimki :KK43:(
Arkadadim oncelikle hangi asamadasin yani hic egzersiz yapabiliyomusun yada aynada bakabiliyomusun eger bilgi verirsen yardimci olmak isterim nasil bisey oldugunu anliyorum bakarsin cok kolay gelir sana hic yapamam diye dusunme baslamadan bilemezsin is kafada bitiyo teknik kismini zaten burda basaran arkadaslar anlatiyolar emin ol imkansiz.degil yeter ki iste

Arkadadim oncelikle hangi asamadasin yani hic egzersiz yapabiliyomusun yada aynada bakabiliyomusun eger bilgi verirsen yardimci olmak isterim nasil bisey oldugunu anliyorum bakarsin cok kolay gelir sana hic yapamam diye dusunme baslamadan bilemezsin is kafada bitiyo teknik kismini zaten burda basaran arkadaslar anlatiyolar emin ol imkansiz.degil yeter ki iste

Canim 3 senelik evliyim en son ocak ayinda bu siteyi takip ediyordum ve isaret parmagimin 2. Cizgisine kadar alabiliyorsum parmagim puturlu biryere denk geliyor ve birakiyorum es denemesinde ise bir yirtilma hissi yasadigim an birakiveriyordum ama artik dayanamiyorum bir cesaret gelmesi icin sabah aksam dua ediyorum insallah su dertten kurtulabilirim :KK43:(

Nazlı32 kula çöpünde sıkıntı yaşadığını yazmışsın canım bak oncelıkle aynanın karşısına geç vajenini tanı sonra bıraz ıkın zaten ıkınınca gırmen gereken delıgı gorceksınkulak copunu strecle ve zeytın yağıyla hem vajen gırısını hem çubuğun iyice yağlar ve yavaş yavaş ıttır bu arada yıkandığın yerde nefes almaya ve kılınmaya devam et ayrıca çalısmalara başlamadan önce keselin egzersizi nefeslerin cok faydalı olur o bılgılerılk sayfalarda var kolay gelisin insallah faydam olur

Allah razi olsun arkadasim ilginden oturu.. baslayabilsem sonuda gelicek gibi ancak baslama cesaretim yok malesef ve suanda doktorlarada vereck 4 bin 5 binim yok .....

Canim 3 senelik evliyim en son ocak ayinda bu siteyi takip ediyordum ve isaret parmagimin 2. Cizgisine kadar alabiliyorsum parmagim puturlu biryere denk geliyor ve birakiyorum es denemesinde ise bir yirtilma hissi yasadigim an birakiveriyordum ama artik dayanamiyorum bir cesaret gelmesi icin sabah aksam dua ediyorum insallah su dertten kurtulabilirim :KK43:(

Bence kulak çubuguyla başla devamıgelir işaret parmağında o tıkandıgın yere gelince ıkın ve şimdılik es denemesı yapma bunlarda ustalasman gerek ben de p..... S denemesıınde yarıdan sonra olmuyordu buraya üye olduktan sonra yenıden egzersılere başladım umıdım kalmamıştı ki ben altı yılık evliyim es denemesinde de iki parmak iki boğum gerisi gelmiyordu duanda es denemesi yapmıyorum kendime aparatlar hazırladım degısık ebatlarda insalah başarılı olurum yanı sen bana göre yolun basındasın ki ben terapilerde bile haledemedim umarım buradaki arkadaşların yardımıyla hepimiz kurtuluruz dua ıle

Allah razi olsun arkadasim ilginden oturu.. baslayabilsem sonuda gelicek gibi ancak baslama cesaretim yok malesef ve suanda doktorlarada vereck 4 bin 5 binim yok .....

önce burda bı dene burdakı yazılar daha faydalı ama hastanelerın psıkolojı servısınden destek alabılırsın onlar oldukça makul yani illa ısım yapmış bırılerıne gıtmek gerkmıyor .sen başla sıkıntılarını paylaş bence cok faydasını gorceksın hele ki tamamen basarmış olanlar var tecrübelerinin yararı cok fazla kafanda büyütme basla hadi amaa:))

önce burda bı dene burdakı yazılar daha faydalı ama hastanelerın psıkolojı servısınden destek alabılırsın onlar oldukça makul yani illa ısım yapmış bırılerıne gıtmek gerkmıyor .sen başla sıkıntılarını paylaş bence cok faydasını gorceksın hele ki tamamen basarmış olanlar var tecrübelerinin yararı cok fazla kafanda büyütme basla hadi amaa:))
Canim mail yoluyla iletisime gecebilirmiyiz ben ozelden mesaj atamiyorum ...

ayyyyy hemde görümceye heee :KK52::KK52::KK52::KK52: kimbilir neler yapmıştır sana... yok kızlar kimsye sölemeyn. biz bize yeteriz burda :nazar::nazar::nazar::nazar:

Neler yapmayi birak butun sulale duydu nerdeyse ama suan hamileyim yendim vajiyi rabbim sizede yardim etsin cok zor bi durum yasamayan hickimse anlayamaz :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kizlar bende burasi sayesinde yendim bu hadtaligi ve suan uc aylik bebisim bile var.pek yardimci olmaya giremiorum bebekten dolayi.melisa ak yardimci oluyor onun solediklerini dinleyin derim.sakin korkmayin herseyin cozzumu var egzersizlerle ve zeytinyagiyla sonuca ulascaksiniz.cunku cozumu olan bi hastalik bu.ben tam iki sene cektim egzersiz ve zeytinyagiyla ydndim. yrterki kafsnizda bitirin bu isi]

X