Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet eşim istedi ama oda haklı 10 yıl oldu birde 9 yaşında kızımız var
Erteleye erteleye korkular ıyıce sarmıştır seni. Parmak hiç mi denemedin canım bende asla yapamam yapamam dedim 1 gunde bitirdim ve yendim. Kendi kendine yapamıyorsan doktora gitmelisin dile kolay 10yıl eşini katmıyorum simdi konuya bunu kendine neden yaşatıyorsun imkansız olan bısey değilki bu çaresi var dermanı sensın

Bunca zaman hayatı kendimede eşimede zindan ettim doktora gidemiyorum cesaretim yok buna pazartesiye kadar elimden geleni yapmaya çalışıcam inş bi mucize olurda kurtulurum

Amiinnn insallah . Sagol canim Allah razi olsunn sen ne durumdasin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebriklerrrrr:)) ne güzel çabucak çözüp hamile kaldın. Sağlıkla kucağına al bebişini. darısı bizlerin başına inşallah

Canimm cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bizde kurtulup bebeklerimizi kucagimiza aliriz..
Teşekkür ederim canlarım Rabbim sizide tez zamanda kurtarsın inşaAllah

bende aparat siparis verdim onunla denicem ama bi sorum olucak. O aparati kullandigimda kizlik zari yirtildiginda nasil bir duygu o an telas yaptinizmi nasil hareket etmek gerek aci varmiydi?

bol yağ kullan acı olmaz kan gelmeyede bilir esinle yaparken de gelebilir kan olayına takılma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…