- 28 Eylül 2013
- 669
- 142
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.201
Mrhb arkadaşlar ben bu hastalığı yenemedim yenemiyorum bu hastalık yüzünden pazartesi boşanıyoruz çok kötüyüm
Hayır gitmedim olmadı yapamadım çok kötüyüm anca bir mucize olmalı ki pazartesiye kadar bunu yenip boşanmamam için
Nekadarlık evlisin canım eşin mi istedi bosanmayı. Hiç üzülme bu senın değil eşinin ayıbı
Erteleye erteleye korkular ıyıce sarmıştır seni. Parmak hiç mi denemedin canım bende asla yapamam yapamam dedim 1 gunde bitirdim ve yendim. Kendi kendine yapamıyorsan doktora gitmelisin dile kolay 10yıl eşini katmıyorum simdi konuya bunu kendine neden yaşatıyorsun imkansız olan bısey değilki bu çaresi var dermanı sensınEvet eşim istedi ama oda haklı 10 yıl oldu birde 9 yaşında kızımız var
Bunca zaman hayatı kendimede eşimede zindan ettim doktora gidemiyorum cesaretim yok buna pazartesiye kadar elimden geleni yapmaya çalışıcam inş bi mucize olurda kurtulurum
Beni tanıyan arkadaşlar.. Hamileyiim :) birazdan kontrole gıdecegız bakalım.. rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşaAllah
canım tebrik ederim. Darısı bizlere olsun inş. vajıdede çok hılzıydın bebişdede :)) hemencecik kucağına alırsın inş.
Beni tanıyan arkadaşlar.. Hamileyiim :) birazdan kontrole gıdecegız bakalım.. rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşaAllah
Amiinnn insallah . Sagol canim Allah razi olsunn sen ne durumdasin :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebriklerrrrr:)) ne güzel çabucak çözüp hamile kaldın. Sağlıkla kucağına al bebişini. darısı bizlerin başına inşallah
Teşekkür ederim canlarım Rabbim sizide tez zamanda kurtarsın inşaAllahCanimm cok sevindim Allah kucagina almayi nasip etsin insallah bizde kurtulup bebeklerimizi kucagimiza aliriz..
Valla siz yazinca rahatliyorum.dediklerinizi yapicam saolun kizlar
Parmak egzersizi calistim,ben 3 parmak çok calismadim arada yapiyodum.sadece 2 parmak calistim.sonrada cesaretimi topladim p. Denedim ve çok şükür oldu.. İnan çok kolay oldu,parmak genişlettiği için p. Hic acıtmıyo,girdiğini bile Anlamıyorsun.Canim nasil yendin asamalarini anlatir misin
Teşekkür ederim canlarım Rabbim sizide tez zamanda kurtarsın inşaAllah
Amiinnn insallah . Sagol canim Allah razi olsunn sen ne durumdasin :)
bende aparat siparis verdim onunla denicem ama bi sorum olucak. O aparati kullandigimda kizlik zari yirtildiginda nasil bir duygu o an telas yaptinizmi nasil hareket etmek gerek aci varmiydi?