Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir seneye yaklaştık yok hiç denemedim düşüncesi bile beni korkutuyor yapamam gibi geliyor

Başta bende öle senin gibiydim önce ayna ile çok inceledim incelerken parmağımı alabiliomuşum gibi oraya dokundurdum ama almadım. Parmaklarımı oraya alıştırdım. Çıplak elle dokunmadım hiç o zaman bir garip oluyordum. Eldiven giydim elime.O şekilde başladım. sakin ve sabırlı ol. Olmayacak diye korkma mutlaka oluyor.

Valla bende burda ki yazılarla kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum çok bebegim olsun istiyorumm

Çok sevindim canım okadar yapmışsın gerisi gelir darısı benim ve benim gibi arkadaşlara inşallah konuşmak iyi geldi yaa çok sagol ama şu parmak işi hiç kafama yatmıyor ki

Amin canım inş. Rabbim herkesin yuvasına huzur aşk bağlılık ve bebiş versin :)) Dediğim gibi oraya dokunma ile başla sadece dokun farket dokunduğunda ne hissediyorsun kendini tart yapabildiğini görrürsün.. Bu arada canım Eş denemesinde ve parmak egzersizinde kesinleikle zeytinyağı dene.

AMİN :) denerim emla krem aldım haplar falan aldım onları deniycem olmazsa parmak egzersizine geçerimm

Peki aparatlarla yaparken ozel bir yontemi var mi :what::what:

Bu aparat dedikleri ne

Peki aparatlarla yaparken ozel bir yontemi var mi :what::what:

İnceden kalına doğru boyutları olan üç tane aparat verdi doktor bana.En küçüğü bir parmak kalınlığındaydı ilk olarak ondan başlattı.Kayganlaştıran bi jel vermişti.Onu bolca sürüp karşımada ayna alıp yavaşca ittim içeri.Zaten jelli olduğu için hemen girdi.Aynı şekilde eşimede yaptırmamı söylemişti.eşimede yaptırdım birkaç kez.Sonra üç dört saat arayla diğerlerinede aynı şekilde yaptık.önce ben sonra eşim.En büyük olanı penis büyüklüğü kadar vardı.Doktor bunu yaparsan penisi çok rahat alırsın demişti.Onu yaparken biraz zorlandım ama acıdığı için değil.Acıcağını düşündüğüm için.

Hmm teşekkür ederimm

Mrb bende kalın kızlık zarı problemi vardı bi de delik yüksekteymis doktor cerrahi ameliyat dedi doğal yollarla olmaz dedi ameliyatı oldum bi iki tane dikişim var 5gun oldu ama hala hafif sızı var oturmakta ve yürümekte zorluk çekiyorum bu normal mi ne kadar sürede iyileşirim bu sureci geçiren ya da hakkında bilgisi olan var mı

Beni tanıyan arkadaşlar.. Hamileyiim :) birazdan kontrole gıdecegız bakalım.. rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…