-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.221
Parmak egzersizi calistim,ben 3 parmak çok calismadim arada yapiyodum.sadece 2 parmak calistim.sonrada cesaretimi topladim p. Denedim ve çok şükür oldu.. İnan çok kolay oldu,parmak genişlettiği için p. Hic acıtmıyo,girdiğini bile Anlamıyorsun.
Şu ilitten bi kurtulsamm yaa canım hiç birşey yapmak istemiyorrrrrrrrrr ..
aynennnnn sıfır moral hayattan soğudum resmen ya egz yapıyor musun cnaım
isimleri ne? emla mıYok yapmıyorum hap krem aldım onları deniycm öyle alıcm
isimleri ne? emla mı
Aynen emla krem kas gevşetci belki internette grmşsündr haydar dümen reçetesı o hapların birazini aldm digerlerinide alip deniycm olmasa parmak egzersizine gecicem canım ise yarams ama
biliyorum gordüm ben onu denemedim canım bir dene bakalım ben egz yapıyorum tabi tembellik ede ede ara sıra. şimdi regl oldum rabbim inş kurtarır bizi
İnşallah canım yaa ne kadardr evlisin
10 ay canım sen?
Arkadaşlar ben dün başardım👰👰💃💃😆😆🎊🎉🎊🎊O kadar mutluyumki anlatamam. İnşallah bunu yaşayan herkes bi an önce yener. Burdan belki bazı arkadaşlara faydam olur diye nasıl yendiğimi anlatmak istiyorum. Bu arada benim durumum şöyleydi, ben yaklaşık 20 gün önce bu siteye üye olup egzersize başladım. Önce tek parmak sonra burdan bana bi arkadaş aparat gönderdi. Sırayla hergün aparatlarla egzersiz yaptım. Araya regl falan girdi ama bitince devam ettim. Aparatlarla esnete esnete devam ettim. En büyük aparatı da bi kaç kez aldıktan sonra. Dün ilk eş denemesinde yendim Allah'a şükür. Önce ılık bi duş aldım. Sonra aparatları sırayla aldım. En büyük aparatı bi kaç kez aldım çıkardım ve eşimi çağırdım. Tabi zeytinyağıyla. Sonra ben altta aynı aparatları yaptığım şekilde, belime yastık koydum, girişte zorlandım ama yavaş yavaş nefes al ver ve ıkınarak oldu bitti. Aparatlar bana kendimi tanımama faydası oldu. Umarım herkes bu dertten kurtulur. Belki birine faydam olur diye anlattım arkadaşlar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen artik sonuna gelmissin basarmıssın,parmaklarını rahatlıkla içeriye alabiliyosan p. alırsın.Ben mum aparat falan onlarla hic denemediğim için sana bisey diyemiyorum.Orası o kadar esnekmis ki p. girince daha iyi anladım,gerçekten korkucak hic bir sey yokmuş insanlarda herşeyi çok abartıyoben de iki parmak çalışıyorum, son üç-dört çalışmam da sonuna kadar alabildim ama regl girdi araya ara verdim egzersizlere. eş denemesine de cesaret edemedim yapamazsam diye..parmaklar içerideyken çok fazla hareket ettiremiyorum sadece giriyorlar ama nerdeyse birbirlerinden ayıramıyorum bile. bir de içerideyken kegel egzersizi yapıyorum..bana ne önerirsin aparat da yapamıyorum mumla deniyorum olmuyo..sadece parmak egzersizleri ile çözebilir miyim?
Canim ya cok sevindim darisi basima;(ben kendimi serbest birakyorum ama olmuyr iliski;(iki parmak ilk bogum oldu ama penis kalinliginda degil die penis giremez die dusunyorum sanki orasi acilamycak gibi vajina kucuk sonucta
Canım çok teşekkür ederim darısı sana inşallah😊devam et egzersiz yapmaya. Vajina çok küçük ve açılmayacak gibi geliyor çok haklısın. Ama bende şöle oldu, penisin kafası girince bi yer var zarın orda takılıyo, orda biraz bekletince kendiliğinden kayıyor. Ben o noktaya gelip acıdı ve gitmiyo diye geri çekmiştim daha önceki denememizde. O noktada geri çekmeyeceksin. Biraz bekleyince o noktada açılıyor ve kendiliğinden kayıyor. Ondan sonrası zaten kayıyor gidiyor. Anlamıyorsun bile. Ne kadar kendimizi sıkmıyoruz sansakta yine de sıkıyoruz. Ve ben başardığımda bile sıktım. Eşim Söledi çok sıkıyorsun diye ama ona rağmen oldu. Dediğim gibi olay o Niksar'da geri çekmemek, 20 saniye bekle açılıyor. Nefes al ver ıkın hop oldu bitti☺️inşallah yeneceksin az kalmış senin de
Canım çok teşekkür ederim darısı sana inşallah😊devam et egzersiz yapmaya. Vajina çok küçük ve açılmayacak gibi geliyor çok haklısın. Ama bende şöle oldu, penisin kafası girince bi yer var zarın orda takılıyo, orda biraz bekletince kendiliğinden kayıyor. Ben o noktaya gelip acıdı ve gitmiyo diye geri çekmiştim daha önceki denememizde. O noktada geri çekmeyeceksin. Biraz bekleyince o noktada açılıyor ve kendiliğinden kayıyor. Ondan sonrası zaten kayıyor gidiyor. Anlamıyorsun bile. Ne kadar kendimizi sıkmıyoruz sansakta yine de sıkıyoruz. Ve ben başardığımda bile sıktım. Eşim Söledi çok sıkıyorsun diye ama ona rağmen oldu. Dediğim gibi olay o Niksar'da geri çekmemek, 20 saniye bekle açılıyor. Nefes al ver ıkın hop oldu bitti☺️inşallah yeneceksin az kalmış senin de
canım.... bu benim de işime yarayacak gibi...çünkü tam ben de o arada takılıyorum.. p. başını bile alabildim ama haaala asla olmayacak gibi geliyo. sonrasında naapıcağımı gerçekten bilmiyorum...:)) bu şekilde ben de deneyeyim.. azıcık girince bekleyeyim .. .. umarım olur.. teşekkürler canım paylaşım için teşekkürler.. bu arada tebrik ederim başardığın için ..... geçmiş olsun.... darısı başımıza inşllh......
Yaklaşık 9 aylık ewliyim ve 2 gun oncesine kadar vajinismus hastasıydim bende aylarca burada yazılanları okuyarak hiç bir zaman bu dertten kurtulamayacagimi düşündüm yok Haydar dümen reçetesi yok psikolog yok zeytinyağı inanın hepsi bos ben Dr saygin micozkadioglu na gittim ve tedavisi ile cok şükür bu dertten kurtuldum yaşadıklarınızın aynılarını yasadım hayattan soğudum severek evlendiğim eşimden bu sorun yüzünden ayrılmayı düşündüm inanın hayatınızı bu kadar mahvetmenin bi anlamı yok gidin ve tedavi olun bu is burda bütün gun yazıları okumakla geçmiyor zeytinyağı ile geçmiyor hersey daha da kotu oluyor vaktinizi nolur bosa geçirmeyin bi an once tedavi olun B'nde aynı seyleri okudum yaptım hiçbir faydası olmadı iyi ki Dr saygin micozkadiogluna gittim iyi ki bu Dr var 4 seansta hersey geride kaldı ve ilk denemede eşimle birlikte olduk şimdiki aklım olsaydı ilk farkettigimozde ertesi gun giderdim ne aylarım ne balayım zehir olurdu sorularınıza cvp verebilirim ama inanın okumakla geçmiyor Dr saygin a gidin ve 4 seansta kurtulun
Teşekkür ederim canlarım Rabbim sizide tez zamanda kurtarsın inşaAllah
Her hastaya gore değişiyormuş yani hastalık boyutuna gore ama simdi bunu söyleyip insanları olumsuz etkilemek istemem bn zor bir hasta olabilirim veya baskası benden daha kotu durumdadır ona gore değişir tatlımPeki buna ne kadar para verdin?