Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba ben yedi aylik evliyim ilk gecem kabus gibiydi esim inanilmaz anlayisli ve beni sevip zarar gelmesini istemediginden surekli telkin etmesine ragmen ben hala bakireyim parmak egzersizi vs hicbirini yapamiyorum insanlar cocuk dusunmuyomusunuz sordugunda yalan soyluyorum istemiyoruz diye sonra odama gidip agliyorum kocamin hayatina ceza gibi geldigimi dusunuyorum artik depresyona giriyorum sanirim bu konuda inanilmaz yardima ihtiyacim var ....

Bence öyle düşünme doktora gittin mi

Bir doktora danistim inanilmaz ucretlerden bahsediyorlar .. Korkularimin nedenini de biliyorum ama ustune gidemiyorum ben muayene olurken bile kendimi inanilmaz kastim . Sanirim boyle yaslanicam boyle olucem olan hayatima giren adama olucak gozumun icine baka baka senle olduktan sonra cocuk olmasada olur diyo ya yazik dilmi ona resmen artik bu konuyu konusurken degil yazarken bile agliyorum :banghead: nefret ediyorum kendimden

Üzülme bende burda ki yazılarla proplemimi çözmeye çalışıyorumm

Merhaba kızlar..yazdıklarınızın bir bölümünü okudum ve o sıkıntılı günlerim geldi aklıma.evleneli 10 ay olmuştu biz vaji tedavisine başladığımızda.tedaviye devlet hastanesinde psikiyatride başladık.tedavi yaklaşık 2 ay sürdü bu esnada cinsel ilişki yasaktı tabi yani biz evlendikten 1 yıl sonra bu illetten kurtulduk :) parmak egzersizlerini günde 2 defa yaparak(lateks eldiven+kayganlaştırıcı) üstesinden geldim. Parmak egzersizlerinde çok iyi olmama rağmen p..se geçtiğimizde zorlanmıştım .psikolojik bi durum tabi yoksa iki parmağı sonuna kadar alıyosun da p..s mi zor geliyor? Sonrasında yavaş yavaş kaslarımı kontrol etmeyi öğrendim.kadının üstte olduğu pozisyon (oturarak değil uzanır vaziyette) en uygunu bence.ama vücudunu tamamen serbest bırakman gerekiyor sanki elin ayağın tutmuyomuş da onun üstüne yığılmışsın gibi.kayganlaştırıcı kullanmanız en önemli husus bu arada. İnş yardımcı olmuşumdur :)

Merhaba sana özelden bi sayfa yazdım ama site kabul etmedi yeterli puanım mı ne yokmuş söyle anlatiyim 8 ay çektim bu derdi 3 gun once çözdüm Dr saygin micozkadioglu na gittim tedavi oldum Allah ondan razı olsun ne diyebilirim bi anlamda hayatımı kurtardı asla cozemeyecegimi düşünürken... Parmak egzersizi diil zaten bn yapamazdim tedavi olmadan parmak egz kolay uygulanan bir çeşit aparatla egzersiz yapıyorsun ve 4 seansta bitiyor sormam istediğin bisey varsa burdan sor tatlım cunku msj atma hakkım yok
Beklemenin zeytinyağının falan bi faydası yok konuşmayla cizuldugune de asla inanmıyorum bosa vakit de kaybetme kocanı da kendinden uzaklaştırma bizim resmen çözdükten sonra hayatımız değişti

Teşekkür yazın için peki devlet hastanesinde ücret alıyorlar mı?

Arkadaşım geçmiş olsun, gözün aydın. Fakat neden söylemiyorsun fiyatını, sana ne kadara mal oldu???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

parmak ekzersizlerini ilk başlarda yapamıyordum.resmen orda duvar oluşuyordu.eşim bebe yağı ile masaj yaparak parmak ekzersizi yapıyor.ancak sadece tek parmakla oluyor.iki parmakta yine olmuyor.

parmak ekzersizlerini ilk başlarda yapamıyordum.resmen orda duvar oluşuyordu.eşim bebe yağı ile masaj yaparak parmak ekzersizi yapıyor.ancak sadece tek parmakla oluyor.iki parmakta yine olmuyor.

doğum ve cinsellikle ilgili ne zaman bir konuşma duysam ben hemen ordan uzaklaşıyorum.yoksa tansiyonum düşüyor.bayılcak gibi oluyorum ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…