-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.161
Nasil yendin canim asamalarini yazabilir misin;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir ay oldu tam bir ay ama bende tık yok olmuyo sinirlerim bozuldu artik uzuluyorum agliyorum napicam bilemedim artik esimde skldı bu durumdan vmartrsi jinekologa gidicem denemedigim sey kalmadi bebe yagi jel vs vs vs
Tabiki Sorunuzu söyleyin. Hepimiz yardımcı oluruz inş.
Kızlar bende daha düne kadar vajinusmustum parmak egzersizleriyle bunuyendim inanın hic acımadı 2 yılımı bos yere harap etmisim boşuna ağlayıp kendimi üzmüsüm.hepiniz yapabilirsiniz allah yardımcınız olsun.bol bol dua edin ve parmak egzersizi yapin sonrada hic acı yok gerçekten bana inanın...
Canim fito krem yesil pembe bir kutu.ustunde antiseptik-sikatrizan yaziyor.o krem mi?
merhaba arkadaşlar.Ben bu illetle 1,5 yıl ugraştım. Çözümü var bu hastalığın sakın umutsuzluğa kapılmayın.Vajiyi yendim birde üstüne normal doğum yaptım.Şimdide ikiz bebişlerime hamileğim.Rabbim bu hastalığı yaşayanlara şifa versin biran önce.
Nasil yendin canim???
Kizlar ben bu illeti 4,5yıl çektim...dr la atlattım. şimdide 4,5aylık hamileyim...ins hepiniz atlatirsiniz.öncelikle şunu soyleyim hiç düşündüğümüz gibi değil orayı bi tünel olarak düşünün ve onun bi yapılış sistemi var onu öğrenince çok kolay oluyo.parmak egzersizi yapmadim ama ona benzer bi sistemdi yaparken kalcanizin altına biraz yükseltici birşey koyun ve fito krem kullanin onunla çok kolay oluyo.ins tez zamanda halledersiniz...
Kızlar ben yaklasik 2 bucuk ay once yendim bayadir buraya giremiyorum ama bazi arkadaslar beni tanir eski sayfalari takip edenler. Sorunuz varsa sorabilirsin bi parca fikir verip ışık tutabilirsem ne mutlu bana....ben de yener yenmez bebek istiyordum mutlugelin8181 ayni senin gibi ama burdak tecrubeli arkaaslar biraz alis oyle demisti sonra bitakim sebeplerden dolayi 2 ay korunduk ve gercekten de 2 ay iyice alistim iliskiye cok sukur :) bu ay korunmuyorum umarım hamis kalabilirm
Nasil yendin canim???
Gecmis sayfalari biraz okursan fikir sahibi olabilirsin canim bi de ne kadarlik evlisin hic mi iliskiye giremedin egzersiz yaptin mi bunlardan bahset ona göre sana yardimci olalim.ben parmak egzersileriyle 6 gunde yendim cok şükürBana yardimci olabilir msn bastan sona nasil astin ;(
canım ben Murat Ulusoy a gittim.Bir buçuk günde yendim Rabbime şükürler olsun.Ama ablamda 6 yıllık evli ve aynı sorun onda da vardı.Kızlık zarı operasyonuda geçirdik ama yinede olmadı.Ben başarınca ablamada yardımcı oldum.Doktorun verdiği aparatları ona verdim.Bana tarif ettiği sekilde ablama anlattım.O da yendi çok şükür.Allah hepinizin yardımcısı olsun çok zor yaşayan bilir.Ben her gece ağlıyordum eşimle aramızda inanılmaz uçurumlar açıldı o dönemde.imkanınız varsa murat ulusoyu tavsiye ederim ama dediğim gibi yöntem aynı aparat yada parmak egzersizi.Tek çare bunları yapmak.Acımadığını beynimize böyle kabul ettirebiliyoruz.
Gecmis sayfalari biraz okursan fikir sahibi olabilirsin canim bi de ne kadarlik evlisin hic mi iliskiye giremedin egzersiz yaptin mi bunlardan bahset ona göre sana yardimci olalim.ben parmak egzersileriyle 6 gunde yendim cok şükür
ben de parmak egzersizlerindeyim canım, önce sakin ol, ruh sağlığını bozacak bir şey yok..kararlı ol ve en ufak bir ilerlemeden mutlu olmaya çalış.. ben de çok yavaş ilerliyorum başlarda senin gibiydim şimdi iki parmak sonuna kadar alabiliyorum..sanki her şey bitmiş yenmişim gibi hissetmeye çalışıyorum.. yönü bulmak başlarda biraz zor olabiliyor. ilk boğuma kadar oluyormuş bak dizlerini karnına doğru çek ve hafifçe popoyu yukarı kaldır, parmağını popo yönünde iteceksin bol kayganlaştırıcı sürersen kayıp gidiyor zaten..ben emla da kullanıyorum az da olsa, aslında pek bir uyuşturduğu yok ama onu sürünce bir güven geliyor sanki..bu arada iki parmak da bile hiç bir acı yok inan bana...bir de mutlaka aynayla bak egzersizleri yaparken ittirdiğinde nasıl içeri girdiğini gör, mutlaka derin nefes al kaslarını kas nefesi verirken kasları gevşet ve tam o sırada ittir...hadi bekliyorum gelişmeleri...birbirimize destek olalım ve yenelim bu baş cezası hastalığı
ben de parmak egzersizlerindeyim canım, önce sakin ol, ruh sağlığını bozacak bir şey yok..kararlı ol ve en ufak bir ilerlemeden mutlu olmaya çalış.. ben de çok yavaş ilerliyorum başlarda senin gibiydim şimdi iki parmak sonuna kadar alabiliyorum..sanki her şey bitmiş yenmişim gibi hissetmeye çalışıyorum.. yönü bulmak başlarda biraz zor olabiliyor. ilk boğuma kadar oluyormuş bak dizlerini karnına doğru çek ve hafifçe popoyu yukarı kaldır, parmağını popo yönünde iteceksin bol kayganlaştırıcı sürersen kayıp gidiyor zaten..ben emla da kullanıyorum az da olsa, aslında pek bir uyuşturduğu yok ama onu sürünce bir güven geliyor sanki..bu arada iki parmak da bile hiç bir acı yok inan bana...bir de mutlaka aynayla bak egzersizleri yaparken ittirdiğinde nasıl içeri girdiğini gör, mutlaka derin nefes al kaslarını kas nefesi verirken kasları gevşet ve tam o sırada ittir...hadi bekliyorum gelişmeleri...birbirimize destek olalım ve yenelim bu baş cezası hastalığı
öncelikle merhaba. sana herheyi mhy83 okadar güzel anlatmışkı bana birşey bırakmamış. bende parmak egzrsizindeyim hemde iki parmak. bende senin gibi işaret parmağımı sokamıyordum. şimdi tek parmak hiç birşey geliyorrr. mhy83 ün dediği gibi yatağa yat aynayı karşına al parmağına elidven yada kondom geçir bolca kayganllaştırıcıyı sürrr ıkın gördüğün deliğe parmağını yerleştir yavaş yavaş popo yönüne ittir. poponu yukarı kaldı ve hooop girecek göreceksinn. hadi kolay gelsin:)
Biri bana yardımcı olursa çok sevinecem artık yaaaa
Biri emrnize amade :)) Elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım..
Çok sagol canımmm yaa öncellikle :) bende eşimle ilişkiye giremiyorum yoruldum artıkk
Ne kadarlık evllisin ve egzersiz denedin mi hiç