- 14 Şubat 2014
- 1.600
- 116
- 34
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.141
Bugün kadin doktorum bana birsey önerdi. Narkosla beni bayiltip kizlik zarini alicak. Ben hic bi sekilde kendim parmak egsersizi yapamam hic cesaretim yok orayi elliyemiyorum bile. Sizce onu yapsam sonrasinda iliskiye rahat girebilirmiyim. Bendeki sorun aciyacak korkusu cünkü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cevap verende yok artıkım(
Kizlar simdi kan verdim gebelik testi icinn dua edin hamile oliyim cok istyrmmmama doktor henuz erken test icin cikmazsa uzulme dedi haftaya tekrar yapariz dedi sonucu alinca yazarim
Negatif ciksada uzulme adet tarihinin bitmesini bekle geç döllenme olabilir
ben de iki parmaktayım hala, aynen aparat denemedim hiç. ama iki parmakta şöyle bir ilerlemem oldu ilk kez sonuna kadar yapabildim. üç gündür öyle çalışıyorum ve kegel yapıyorum parmaklar içerideyken. daha önce ikinci boğuma kadar oluyordu gerçekten iki boğumla sonuna kadar arasında çok fark varmış ben bunu daha yeni keşfedebildim. neden enfeksiyon kapmış olabilirsin acaba? benim de kasıklarımda ağrı ve baskı oluyor egzersizlerde yarım saat sonra filan geçiyor. Regl dönemin yakınsa ondan da olabilir belki
Rabbim sanada nasip eder inş tesekkur ederim :)
Kizlar ben bu illeti 4,5yıl çektim...dr la atlattım. şimdide 4,5aylık hamileyim...ins hepiniz atlatirsiniz.öncelikle şunu soyleyim hiç düşündüğümüz gibi değil orayı bi tünel olarak düşünün ve onun bi yapılış sistemi var onu öğrenince çok kolay oluyo.parmak egzersizi yapmadim ama ona benzer bi sistemdi yaparken kalcanizin altına biraz yükseltici birşey koyun ve fito krem kullanin onunla çok kolay oluyo.ins tez zamanda halledersiniz...
sen sona yaklaştın sanırım hadi gözün aydın şimdiden:) iki boğumla tam arasında nasıl bir fark var? kasıklarımdaki ağrı hala duruyor regl dönemim haftaya aslında ama korktum kadın doğum uzmanına da gidemiyoruz çünkü hala bakireyiz malum o yüzden ara verdimmm. ağrım geçsin devam edecem..
canım şöyle bir fark var, iki boğumda ben hiç bir engele takılmıyordum yönünü ayarlayınca. herkesin dediği bir nokta var orda sık dişini sonrası rahat noktasını anlayamıyordum hiç. sonuna kadar yaptığımda gerçekten öyle bir yerden geçtiğini hissediyorsun bir daralma oluyo sonrası çok rahat. hiç acı yok sadece parmaklarınla dokunuyor olmanın verdiği garip bir his oluyor, o geçişi hissetmek biraz tuhaf geliyor o kadar. oraya geldiğimi de şöyle anlıyorum ordan önce kegel yaptığında parmaklarda o kasların kasıldığı hissetmiyorsun yani kaslar daha derinde kalıyor ama o noktadan sonra kas-bırak yaptığında parmaklarını tam o kasların ortasında hissediyorsun.
bu arada sıkıntın çoksa doktora gitmeni tavsiye ederim bakarak da anlayabilir enfeksiyon olup olmadığını, ben daha önce öyle muayene olmuştum, hafifçe parmaklarıyla iç dudakları ayırıp bakıyorlar[/QUOTE
eş denemesine geçmeyi düşünüyor musun artık? egzersiz insana moral veriyor yaa. parmak egzersizi yapınca rahatlıyormusum. şimdilerde biraz karamsarım yine bazen bir umut doğuyor şimdilerde depresif takılıyorum. hiç yapamayacakmışım gibi geliyor
canım şöyle bir fark var, iki boğumda ben hiç bir engele takılmıyordum yönünü ayarlayınca. herkesin dediği bir nokta var orda sık dişini sonrası rahat noktasını anlayamıyordum hiç. sonuna kadar yaptığımda gerçekten öyle bir yerden geçtiğini hissediyorsun bir daralma oluyo sonrası çok rahat. hiç acı yok sadece parmaklarınla dokunuyor olmanın verdiği garip bir his oluyor, o geçişi hissetmek biraz tuhaf geliyor o kadar. oraya geldiğimi de şöyle anlıyorum ordan önce kegel yaptığında parmaklarda o kasların kasıldığı hissetmiyorsun yani kaslar daha derinde kalıyor ama o noktadan sonra kas-bırak yaptığında parmaklarını tam o kasların ortasında hissediyorsun.
bu arada sıkıntın çoksa doktora gitmeni tavsiye ederim bakarak da anlayabilir enfeksiyon olup olmadığını, ben daha önce öyle muayene olmuştum, hafifçe parmaklarıyla iç dudakları ayırıp bakıyorlar[/QUOTE
eş denemesine geçmeyi düşünüyor musun artık? egzersiz insana moral veriyor yaa. parmak egzersizi yapınca rahatlıyormusum. şimdilerde biraz karamsarım yine bazen bir umut doğuyor şimdilerde depresif takılıyorum. hiç yapamayacakmışım gibi geliyor
yok canım karamsarlığa kapılma sakın, bana da oluyor ama hemen kendimi toparlamaya çalışıyorum..başa dönmememiz gerek, en ufak bir ilerlemeden mutlu olmaya çalışıyorum yoksa çok ince bir çizgi bıraksam hooop hepsi boşa gidecek gibi...eş denemesi düşündürüyor beni ya olmazsa diye korkuyorum, biraz daha çalışmayı düşünüyorum en azından genişler belki parmaklarla...şu sıkıntın geçsin hemen başla çalışmalara arayı çok açma lütfennn depresyon yokkk:)
Merhaba yardimci olabilir misin;(
Yardim edermisiniz banada egzersiz yapamiyorum yonunu bulamiyorum ne yapicamTabiki Sorunuzu söyleyin. Hepimiz yardımcı oluruz inş.
Yardim edermisiniz banada egzersiz yapamiyorum yonunu bulamiyorum ne yapicam
Canim orta parmakla deniyorum fakat birinci boguma kadar ya giriyomu anlamiyorum kendimimi kandiriyorum ruh saglihum bozulduhangi aşamadasın?
Canim orta parmakla deniyorum fakat birinci boguma kadar ya giriyomu anlamiyorum kendimimi kandiriyorum ruh saglihum bozuldu
Yardim edermisiniz banada egzersiz yapamiyorum yonunu bulamiyorum ne yapicam