Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajinismus zaten acima korkusu inan bunu deneyen çok arkadaş oldu burada ama senin isini vajinada değil beyinde bitirmen gerekli illada yaptircam diyosan yaptir ama gene gecmicek çünkü kasilan vajina kaslarin zarın degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar simdi kan verdim gebelik testi icinn dua edin hamile oliyim cok istyrmmm ama doktor henuz erken test icin cikmazsa uzulme dedi haftaya tekrar yapariz dedi sonucu alinca yazarim

Negatif ciksada uzulme adet tarihinin bitmesini bekle geç döllenme olabilir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sen sona yaklaştın sanırım hadi gözün aydın şimdiden:) iki boğumla tam arasında nasıl bir fark var? kasıklarımdaki ağrı hala duruyor regl dönemim haftaya aslında ama korktum kadın doğum uzmanına da gidemiyoruz çünkü hala bakireyiz malum o yüzden ara verdimmm. ağrım geçsin devam edecem..

Canim fito krem yesil pembe bir kutu.ustunde antiseptik-sikatrizan yaziyor.o krem mi?

canım şöyle bir fark var, iki boğumda ben hiç bir engele takılmıyordum yönünü ayarlayınca. herkesin dediği bir nokta var orda sık dişini sonrası rahat noktasını anlayamıyordum hiç. sonuna kadar yaptığımda gerçekten öyle bir yerden geçtiğini hissediyorsun bir daralma oluyo sonrası çok rahat. hiç acı yok sadece parmaklarınla dokunuyor olmanın verdiği garip bir his oluyor, o geçişi hissetmek biraz tuhaf geliyor o kadar. oraya geldiğimi de şöyle anlıyorum ordan önce kegel yaptığında parmaklarda o kasların kasıldığı hissetmiyorsun yani kaslar daha derinde kalıyor ama o noktadan sonra kas-bırak yaptığında parmaklarını tam o kasların ortasında hissediyorsun.

bu arada sıkıntın çoksa doktora gitmeni tavsiye ederim bakarak da anlayabilir enfeksiyon olup olmadığını, ben daha önce öyle muayene olmuştum, hafifçe parmaklarıyla iç dudakları ayırıp bakıyorlar

Canim orta parmakla deniyorum fakat birinci boguma kadar ya giriyomu anlamiyorum kendimimi kandiriyorum ruh saglihum bozuldu

ben de parmak egzersizlerindeyim canım, önce sakin ol, ruh sağlığını bozacak bir şey yok..kararlı ol ve en ufak bir ilerlemeden mutlu olmaya çalış.. ben de çok yavaş ilerliyorum başlarda senin gibiydim şimdi iki parmak sonuna kadar alabiliyorum..sanki her şey bitmiş yenmişim gibi hissetmeye çalışıyorum.. yönü bulmak başlarda biraz zor olabiliyor. ilk boğuma kadar oluyormuş bak dizlerini karnına doğru çek ve hafifçe popoyu yukarı kaldır, parmağını popo yönünde iteceksin bol kayganlaştırıcı sürersen kayıp gidiyor zaten..ben emla da kullanıyorum az da olsa, aslında pek bir uyuşturduğu yok ama onu sürünce bir güven geliyor sanki..bu arada iki parmak da bile hiç bir acı yok inan bana...bir de mutlaka aynayla bak egzersizleri yaparken ittirdiğinde nasıl içeri girdiğini gör, mutlaka derin nefes al kaslarını kas nefesi verirken kasları gevşet ve tam o sırada ittir...hadi bekliyorum gelişmeleri...birbirimize destek olalım ve yenelim bu baş cezası hastalığı

Yardim edermisiniz banada egzersiz yapamiyorum yonunu bulamiyorum ne yapicam

öncelikle merhaba. sana herheyi mhy83 okadar güzel anlatmışkı bana birşey bırakmamış. bende parmak egzrsizindeyim hemde iki parmak. bende senin gibi işaret parmağımı sokamıyordum. şimdi tek parmak hiç birşey geliyorrr. mhy83 ün dediği gibi yatağa yat aynayı karşına al parmağına elidven yada kondom geçir bolca kayganllaştırıcıyı sürrr ıkın gördüğün deliğe parmağını yerleştir yavaş yavaş popo yönüne ittir. poponu yukarı kaldı ve hooop girecek göreceksinn. hadi kolay gelsin:)

Bir ay oldu tam bir ay ama bende tık yok olmuyo sinirlerim bozuldu artik uzuluyorum agliyorum napicam bilemedim artik esimde skldı bu durumdan vmartrsi jinekologa gidicem denemedigim sey kalmadi bebe yagi jel vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…