Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sanki beni anlattın. bende aynı şeyleri yaşadım yşamaya da devam ediyorum. sakın erteleyip benim halme düşme ertleledikçe daha kötü şeyler oluyor. egzersize başla ben bayağı yol katettim...

Ben sadece parmak egzersizleriyle yendim ne krem ne mum hic bisey denemedim okadar üzülüyorum ki 2 yılımı zehir etmisim bosu boşuna ağladım.sen benim gibi yapma Cnm inan yaparsın

ah ahh sen iki yılını yemişsin ben senden daha kötüyüm haziranda 3 yıl olacak kendimi yedim bitirdim resmen.. bana bende krem kullanmıyorum çünkü acı duymuyorum ben egzersiz falan yaparken. benim kendi korkum sadece. tam girince çok acıyacak ertesi günü hiç birşey yapamıyacakmışım gibi geliyorrr. birde ilişkiye girerken kayganlaştırıcı falan kullandın mı

Olsun sende geç kalmış sayılmazsın,inan bu günlerin geçsin ne kadar basitmis diceksin.Kayganlastirici aldim ama kullanmadim gerek kalmadı.Bu arada ben evlendiğinde ilk birlikte oldgmda cok az kan geldi çok hafiften sızı oldu,sonra bende senin gibi acicak korkusu oluyordu,ama 19 mayista demedim inan bana aci hic olmadi nede baskı oldu,yani hic bisey olmuyor ertesi günde normal hayatına devam ediyosunn

merhaba arkadasar gecen haziranda falandi sanirim buraya uye oldum vajinismustum bir turlu yenemedim ozman 10 aydir evliydim simdi yendim tabiiki doktor yardimiyla burdan parmak egzersizleri mumu strecle sarmalar ve daha bir cok sey denedim ama bi turlu olmadi is oraya gelince asiyodum busra 55 vardi bir ayda yenmisti benim hala olmadi olmadi diye depresyona girmekten saclarim dokulmustuyeniden cikti cok sukur kisa surede suleyman eserdag diye bi doktora gittim doktorun kendisi seminerdeydi yardimci asistanlari vardi onlar sayesinde bitti cok sukur allahima ruh sagligim cok bozulmustu sunu dicem egerki maddi imkaniniz varsa hayati zehir etmeyin kendinize iki gunde bitti iki gun sonra ben esimle iliskiye girdim suanda acisiz agrisiz iliski yasiyorum ve bebek istiyorum bi gun bu sayfalara bunlari yazcami dusunemezdim bile biraz pahali evet ama gercekten sonucu gorunce ruh saliginizida dikkate alarak umrunuzda bile olmuyo

canım mumu önce kondoma geçirdim o oldu. sonra havlu kağıda sarıp streçleyip kalınlaştırıp kondoma geçirdim. şimdilik bunlarla uğraşıyorum bugün denemeye devam edecem..

bende yaptim aynilarini ama bu sorun cogunlukla psikolojik oldugu icin tam o ana gelince olmadigini hissedince dahada cokus yasiyo insan eger haliniz vaktiniz varsa gidin doktora yoksada esse ya da emla krem alin ve bide bepanten bunlarla yapin zeytinyagi falan denemistim ben ne var ne yok yaptim ama zeytin yagi sonradan kasinti yapiyo arkadaslar

[MENTION][/MENTION]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…