Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim uzulmee ama artik yas otuz sen kadinliginin en guzel yaslarindasin gecikiyosun bak parmak egzersizini basla 2 parmagin girdiyi aman artik sirada esin var korkulacak birsey deyil ya bak bende yasadim seni cok iyi anliyorum hemen bugun basla gecmisi sil esinle iliskiyide bol kayganlasdirici ile yapp 5 dakikalik is canim bak garanti veriyorum acitmiycakk cocuk istiyosun obu dogurmakdan korkmuyosun pen..s seni hic korkutmamaliiii hemen basla bu yaz yeniyorum bitdi de artik iyi haberini brkliyoruzzz

Ervaaaa hamilesin galibaaa .. İkinci çizginin silik çıkması hamilelik belirtei kesin sonuç için kan testi yap bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bilmiyorum canim tek tuk leke geliyor ama baska bisey yok.. pazartesiye kadar bekleyimde gidiyim bi doktora hayirlisi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar,

18 mayista evlendim balayimizin ucuncu gunu iki gundur iliskiye girmeye calisiyoruz ama olmuyor ucu girdikten sonra sanki bir duvar varmis gibi ordan sonrasinda hic birsey yapamiyoruz canim cok aciyor. Allahtan esim anlayisli ama ne yapacagimi bilmiyorum... Dun kuveti doldurdum orda deneyelim dedim yine yok. Ben ustte cikiyorum o sekilde daha kolay diye okumustum ama yok yok olmuyor sanki bir duvar var orda ve ilerisi yok gibi ( yanimizdada sadece normal bi yuz kremim ve prezervatif var. Lutfen yardim eder misiniz ne yapmaliyiz? Simdiden tesekkurler...

canım çok şanslısın bu siteyi erken buldun. o duvar gibi dediğin yerde ıkınmayı dene birde. zaman geçtikçe korkular artıyor penisi o kadar bile alamıyorsun. geçiktirme o kısma geldiğinde ıkkın diyorlar başaranlar. tuvalet yapar gibi...ben ilk zamanlar öyleydim şimdi daha kötü oldu keşke ilk zamanlar gözümü yumum halletseydim..

Zaten sorun iki parmakta onu bir yenebilsem allahın izniyle ama yazdıkların beni çok mutlu etti ve teşvik etti.Foruma yazmaya başladığımdan beri kendimi çok mutlu ve umutlu hissediyorum.Şuan regl dönemimdeyim bittiğinde hemen başlayacağım.Desteğin için çok teşekkür ederim bu konuda yanımda birilerini olduğunu bilmek çok ama çok mutlu ediyor beni.Çnkü ben iyice ümitsizlğe ve karamsarlığa kapılmaya başlamıştım...

anladım canım..insanın üstünde gerçekten büyük yük..bende aynanın karsısında 15 adet kulak pamuğunu peçeteye ve jelatine sararak,zeytin yağına yarısından fazlasını batırarak ( zeytinyağ + kulak pamuğu yöntemini yine burada bir arkadaş yazmış) genital bölgemi inceleyerek içeri girmesini sağladım..gayet rahatım kasmadım kendimi az da olsa ilk denememde başardım ertesi gün yine aynı şekilde denedim kasılmam olmadı yine rahattım fakat sonra bıraktım işte (( bende egzersizlere bir başlasam başarıcam,çünkü ben bile sıkıldım artık adam ne yapsın..Emla'yı aldım bende 4-5 ay önce, onu da attım kenara ((
Benim ilişkim oluyor ama tam olmuyor zaten doktora gittiğimde zarımın "saatin 12 yönünde" yırtıldığını söyledi.. (nerede anormallik varsa bende hee,ilk defa duydum böyle bir cümle)

3 günde adetim geçti stres den herhalde 19 unda gelmesi gerekiyordu tık yok ne bir hassasiyet ne bir kasık ağrısı anlamadım vallahiii (((( acaba çok mu stres yaptım ki!

Cnm ya yapcaksin insallah ya yapcaksinnn tamammi senin en iyi psikologun DUALAR VE SENSIN ne yap ne et inan bak bunu kazananlar hepsi anlamis inanmis unatla parmak egzersizini yapmis vajiyi yenmis senin neyin eksik yapacaksinnnnn baska yolun yooikkkkkkkkk

bende 20 nisanda evlendim bir ayı gecti. anlattıklarının aynısını yasadım. eşim anlayıslı davrandı zorlamadı tatilden dönünce krem alırız dedi. balayını öyle atlattık. tatilden dönünce hasta oldum ve stressten hastalıgım 10 gunden fazla surdu. o surecte kendime cok telkinde bulundum bu sefer olucak dedim. kas gevsetici ictim ılık dus aldım emla krem surdum vs. bu defa esim daha yanıma yanasmadan titremeye basladımm kasılmaya basladım daha hiç bir temas olmadan. balayındayken en azından cabalamıstık canım yandıgı için kendimi geri cekiyodum ama simdi o da yok.. ne yapacagımı bılmıyorum lütfen yardım edin ve dua edin....

nasıl aparatlar hazırladığını öğrenebilirmiyim.çünkü 2 parmaktan ve eş denemesinden sonra yine başarısız oldum . ilişki denemesinden önce kendim başarmayı istiyorum. çünkü eş denemesinde başarısız olunca gözümde daha da büyümeye başladı.

Canımm tamamen kafanda biten bi olay bu. 2 ay bekledim bende daha yeni denedim ve oldu.. egzersiz yapamadım ama kendimi tanımaya çalıştım.. ne olur umutsuzluğa düşme.. tekrar tekrar düşün.. bunu herkes yapıyor acımayacak.. dularımız seninle..

kızlar parmak egzersizlerini yaptıktan sonra inanın ACI yok

Mrhb bende egzersiz yapamıyorum siz nasıl yendiniz egzersiz yapmadan yardımcı olurmusunuz banada

canım mumu önce kondoma geçirdim o oldu. sonra havlu kağıda sarıp streçleyip kalınlaştırıp kondoma geçirdim. şimdilik bunlarla uğraşıyorum bugün denemeye devam edecem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…