-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.941
Oha ben mi yanlis anliyorum ????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen vajinusmuslu değilsin sanırım
Ve sanırsam bekarsındaaa
Umarım ohaaa die şaşırdın hastalık başına gelmezzz
Iliskiye girme korkusu mu bu
sen vajinismuslu musun arkadaşım?? eğer öyleysen hiç bir sayfayı okumadın galiba, eğer değilsen bu topic sana uygun değil
Hayir degilim ama dogru mu anladim tam olarak iliskiye girme korkusumu bu
Umarim gelmez ama biraz bilgilendirirmisiniz nedir bu rahatsuzlik
Arkadaşlar sizlerden destek istiyorum.4 yıllık evliyim ve ne yazık ki vajinismus gibi illet bir problemim var.Evliliğimin 3.yılında bir psikologdan yardım almaya başladık bir süre sonra hem maddi sıkıntılardan dolayı hemde seansların ilerlemesiyle birlikte parmak egzersizlerinden korktuğum için seanslara devam edemedik..aslında parmak egzersizlerinde ilerleme kaydettik ama seanslarımızın ilerleyen safalarında eşli parmak egzersizleri vardı ve ben tamamen korkum yüzünden devam edemedim.Eşimde ilişki esnasında artık eskisi gibi çok kasmadığımı söylüyor ama tam o son anda bağlantı yine kopuyor.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum,yaşım 30 oldu.Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum cesaretim sürekli kırılıyor.Sonuçta akıl akıldan üstündür.Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum.
ben hala kendi iki parmak olanıda yapamıyorum bilinç altıma öyle bir yerleşmişki bu illet psikoloğumun dediği eşli egzersiz vardı yani eşime parmaklarıyla aynı denemeyi yapacak sen onu yapabiliyormusun.ah ahh keşke yenmiş olsaydım sana da yardımcı olsaydım. ama parmak egzersizi inankı insanı rahatlatıyor. başla egzersize bak ben iki parmğımı sokabiliyorum artık. bunun başak çözümü yok sanırım. birde ben altta daha rahat gibiyim popoyu hafif yukarı kaldırınca okadar rahat giriyor ki parmak denemelisin...
ben hala kendi iki parmak olanıda yapamıyorum bilinç altıma öyle bir yerleşmişki bu illet psikoloğumun dediği eşli egzersiz vardı yani eşime parmaklarıyla aynı denemeyi yapacak sen onu yapabiliyormusun.
cnm o zaman sende yavaş yavaş penis egzersizi yap... bu şekilde olmazki.. sonuçta nereye kadar yani.
Hmm bende iki parmağı tamamlayabilirsem o zaman eş denemesine geçeyim.Benim beynim oranın boş olduğunu hala kabullenemiyoronu yapmadım yapmayı şimdilik düşünmüyorum. ona gerek yok diye de düşünüyorum burada birçoğu iki parmaktan sonra eş denemesine geçtiler. burada asıl amaç oranın boş olduğunu beyne kabul ettirmek. benim beynim biraz kabul etti artık. eş denemesine yavaş yavaş geçmeyi düşüyorum. amaç ıkınmakkk penisi yerleştirmek gerisi inşallah olacak eskisi kadar korkmuyorum galiba ama aparatlar hazırladım kendime onlarala başaramayınca moralim bozuluyor sadece.
Arkadaşlar sizlerden destek istiyorum.4 yıllık evliyim ve ne yazık ki vajinismus gibi illet bir problemim var.Evliliğimin 3.yılında bir psikologdan yardım almaya başladık bir süre sonra hem maddi sıkıntılardan dolayı hemde seansların ilerlemesiyle birlikte parmak egzersizlerinden korktuğum için seanslara devam edemedik..aslında parmak egzersizlerinde ilerleme kaydettik ama seanslarımızın ilerleyen safalarında eşli parmak egzersizleri vardı ve ben tamamen korkum yüzünden devam edemedim.Eşimde ilişki esnasında artık eskisi gibi çok kasmadığımı söylüyor ama tam o son anda bağlantı yine kopuyor.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum,yaşım 30 oldu.Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum cesaretim sürekli kırılıyor.Sonuçta akıl akıldan üstündür.Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum.
İnşallah kısa zamanda hepimiz sonuca ulaşırızbence parmak egzersizlerine devam et, hatta mumla filan dene, ben de daha yenemedim ama egzersizleri düzenli yapmak çok fayda sağlıyor, moralimizi bozmamamız lazım..kimseye anlatamıyoruz ama burda aynı sıkıntıyı yaşayanlarla paylaşımlarda bulunmak ve birbirimize yol göstermek psikolojik olarak da çok iyi geliyor arkadaşım, burayı takip et ve düzenli egzersiz. Allah'ın izniyle hepimiz yeneceğiz inşallah
Hmm bende iki parmağı tamamlayabilirsem o zaman eş denemesine geçeyim.Benim beynim oranın boş olduğunu hala kabullenemiyornasıl ıkınmak onu anlamadım.Aparat derken ne aparatı onuda anlatırsan sevinirim.Ya bu konuyu kimseye anlatamıyordum ve içten içe sıkıntılar üzüntüler bitiriyoru beni burda benim gibi sorun yaşayanlarla konuşmak çok güzel ve rahatlatıyor.Çok teşekkür ederim sana...
İnşallah kısa zamanda hepimiz sonuca ulaşırızegzersizlere devam edicem de mum kısımını anlamadım o nasıl oluyor ?
burcuuu nereledesin kiz ne zamandir yoktun merak ettik seni var mi bebis haberi :) biz petty ile mayis ve haziran ayinda hamile kalmak isteyenler topicindeyiz bu aralar sem de gel istersen