Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Umarim gelmez ama biraz bilgilendirirmisiniz nedir bu rahatsuzlik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana tavsiyem sakın okumaaa hiç okuma daa başına gelmesin ... Feci bir illetttt okudunmu beyninin kenarında kalırrr seni yer bitirir musallat olur bırakmaz ... Bu bir hastalıktır vajinusmus hastalığı bu kadarını bil yeter

ah ahh keşke yenmiş olsaydım sana da yardımcı olsaydım. ama parmak egzersizi inankı insanı rahatlatıyor. başla egzersize bak ben iki parmğımı sokabiliyorum artık. bunun başak çözümü yok sanırım. birde ben altta daha rahat gibiyim popoyu hafif yukarı kaldırınca okadar rahat giriyor ki parmak denemelisin...

ben hala kendi iki parmak olanıda yapamıyorum bilinç altıma öyle bir yerleşmişki bu illet psikoloğumun dediği eşli egzersiz vardı yani eşime parmaklarıyla aynı denemeyi yapacak sen onu yapabiliyormusun.

ben hala kendi iki parmak olanıda yapamıyorum bilinç altıma öyle bir yerleşmişki bu illet psikoloğumun dediği eşli egzersiz vardı yani eşime parmaklarıyla aynı denemeyi yapacak sen onu yapabiliyormusun.

onu yapmadım yapmayı şimdilik düşünmüyorum. ona gerek yok diye de düşünüyorum burada birçoğu iki parmaktan sonra eş denemesine geçtiler. burada asıl amaç oranın boş olduğunu beyne kabul ettirmek. benim beynim biraz kabul etti artık. eş denemesine yavaş yavaş geçmeyi düşüyorum. amaç ıkınmakkk penisi yerleştirmek gerisi inşallah olacak eskisi kadar korkmuyorum galiba ama aparatlar hazırladım kendime onlarala başaramayınca moralim bozuluyor sadece.

Hmm bende iki parmağı tamamlayabilirsem o zaman eş denemesine geçeyim.Benim beynim oranın boş olduğunu hala kabullenemiyor nasıl ıkınmak onu anlamadım.Aparat derken ne aparatı onuda anlatırsan sevinirim.Ya bu konuyu kimseye anlatamıyordum ve içten içe sıkıntılar üzüntüler bitiriyoru beni burda benim gibi sorun yaşayanlarla konuşmak çok güzel ve rahatlatıyor.Çok teşekkür ederim sana...

bence parmak egzersizlerine devam et, hatta mumla filan dene, ben de daha yenemedim ama egzersizleri düzenli yapmak çok fayda sağlıyor, moralimizi bozmamamız lazım..kimseye anlatamıyoruz ama burda aynı sıkıntıyı yaşayanlarla paylaşımlarda bulunmak ve birbirimize yol göstermek psikolojik olarak da çok iyi geliyor arkadaşım, burayı takip et ve düzenli egzersiz. Allah'ın izniyle hepimiz yeneceğiz inşallah

İnşallah kısa zamanda hepimiz sonuca ulaşırız egzersizlere devam edicem de mum kısımını anlamadım o nasıl oluyor ?

ıkınınca vajina deliği büyüyor ayna karşısında deneyebilirsin. tuvalet yapar gibi ıkın işte. aparat konusuna gelince bildiğin beyaz bakkal mumunu kondoma geçirerek dene zamanla peçeteye sararak kalınlaştırarak deniyorlar (bu kısmı bende yapamadım henüz). yada kulak çöplerini birleştir bir şekilde penise benzer herhangi bişeyi sokuyorlar ...

İnşallah kısa zamanda hepimiz sonuca ulaşırız egzersizlere devam edicem de mum kısımını anlamadım o nasıl oluyor ?

mumu peçete ve streç filme sararak aparat hazırlıyorsun canım bildiğin bakkal mumu parmak kalınlığında olanlardan.. gerçi ben de başaramıyorum onu pek..zamanla etrafına peçete sararak kalınlaştırıyorsun, eski sayfalarda sözü geçiyor çok bir ara bak istersen kimilerine kolay geliyor ama ben biraz zorlanıyorum. bazıları da kulak çöplerini birleştirerek yapıyorlar amaç kalınlaştırmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…