- 20 Mart 2014
- 225
- 1
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.961
nasıl yapıcam ki canım ben onu
emla kremle önce parmak egzersizi yap. daha sonra penis egzersizi yap cnm alışırsın tatlımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yapıcam ki canım ben onu
Canim uzulmee ama artik yas otuz sen kadinliginin en guzel yaslarindasin gecikiyosun bak parmak egzersizini basla 2 parmagin girdiyi aman artik sirada esin var korkulacak birsey deyil ya bak bende yasadim seni cok iyi anliyorum hemen bugun basla gecmisi sil esinle iliskiyide bol kayganlasdirici ile yapp 5 dakikalik is canim bak garanti veriyorum acitmiycakk cocuk istiyosun obu dogurmakdan korkmuyosun pen..s seni hic korkutmamaliiii hemen basla bu yaz yeniyorum bitdi de artik iyi haberini brkliyoruzzzArkadaşlar sizlerden destek istiyorum.4 yıllık evliyim ve ne yazık ki vajinismus gibi illet bir problemim var.Evliliğimin 3.yılında bir psikologdan yardım almaya başladık bir süre sonra hem maddi sıkıntılardan dolayı hemde seansların ilerlemesiyle birlikte parmak egzersizlerinden korktuğum için seanslara devam edemedik..aslında parmak egzersizlerinde ilerleme kaydettik ama seanslarımızın ilerleyen safalarında eşli parmak egzersizleri vardı ve ben tamamen korkum yüzünden devam edemedim.Eşimde ilişki esnasında artık eskisi gibi çok kasmadığımı söylüyor ama tam o son anda bağlantı yine kopuyor.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum,yaşım 30 oldu.Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum cesaretim sürekli kırılıyor.Sonuçta akıl akıldan üstündür.Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum.
Ervaaaa hamilesin galibaaa .. İkinci çizginin silik çıkması hamilelik belirtei kesin sonuç için kan testi yap bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba kizlar,
18 mayista evlendim balayimizin ucuncu gunu iki gundur iliskiye girmeye calisiyoruz ama olmuyor ucu girdikten sonra sanki bir duvar varmis gibi ordan sonrasinda hic birsey yapamiyoruz canim cok aciyor. Allahtan esim anlayisli ama ne yapacagimi bilmiyorum... Dun kuveti doldurdum orda deneyelim dedim yine yok. Ben ustte cikiyorum o sekilde daha kolay diye okumustum ama yok yok olmuyor sanki bir duvar var orda ve ilerisi yok gibi ( yanimizdada sadece normal bi yuz kremim ve prezervatif var. Lutfen yardim eder misiniz ne yapmaliyiz? Simdiden tesekkurler...
Zaten sorun iki parmakta onu bir yenebilsem allahın izniyle ama yazdıkların beni çok mutlu etti ve teşvik etti.Foruma yazmaya başladığımdan beri kendimi çok mutlu ve umutlu hissediyorum.Şuan regl dönemimdeyim bittiğinde hemen başlayacağım.Desteğin için çok teşekkür ederim bu konuda yanımda birilerini olduğunu bilmek çok ama çok mutlu ediyor beni.Çnkü ben iyice ümitsizlğe ve karamsarlığa kapılmaya başlamıştım...Canim uzulmee ama artik yas otuz sen kadinliginin en guzel yaslarindasin gecikiyosun bak parmak egzersizini basla 2 parmagin girdiyi aman artik sirada esin var korkulacak birsey deyil ya bak bende yasadim seni cok iyi anliyorum hemen bugun basla gecmisi sil esinle iliskiyide bol kayganlasdirici ile yapp 5 dakikalik is canim bak garanti veriyorum acitmiycakk cocuk istiyosun obu dogurmakdan korkmuyosun pen..s seni hic korkutmamaliiii hemen basla bu yaz yeniyorum bitdi de artik iyi haberini brkliyoruzzz
cnm benim evet ben yendim çok şükür ve gerçekten kafamızda büyüttüğümüz gibi değilmiş... boşuna kendimi onca zaman sıkıntıya sokmuşum.. bak cnm ben nasıl yendiğimi anlatayım sana.. ben egzersizlere başladım 4. gün eş denemesine geçtim ve yendim. benim kısa sürdü ama ben egzersizlerimi ihmal etmedim hergün yaptım.. ilk olarak kulak pamuğuyla başladım. ve 1 taneyle. kulak pamuğunun pamuk kısmına emla sürdüm iyice yedirdim emlayı.. ve içime aldım. daha sonra artırdım onu. egzersize başladııım gün 10 tane kulak pamuğunu içime alabildimm. 2.gün yine en baştan başladım. ve bu sefer kulak pamuuunu 20ye çıkardım. 3 gün de mumdan aparat yaptım. ilk başta çok zorlandım ama bırakmadım. yapcam ve olcak dedim. ve olduda.. 4 gündede tüm egzersizleri baştan yaptım orası açılınca ve kendime güvenim iyice gelince eş denemesine geçtik.. bak cnm ben egzersizlerin başında hep emla kullandım.. egzersiz anında ıkındımm derin derin nefes alıp verdim. çok şükür oldu
Zaten sorun iki parmakta onu bir yenebilsem allahın izniyle ama yazdıkların beni çok mutlu etti ve teşvik etti.Foruma yazmaya başladığımdan beri kendimi çok mutlu ve umutlu hissediyorum.Şuan regl dönemimdeyim bittiğinde hemen başlayacağım.Desteğin için çok teşekkür ederim bu konuda yanımda birilerini olduğunu bilmek çok ama çok mutlu ediyor beni.Çnkü ben iyice ümitsizlğe ve karamsarlığa kapılmaya başlamıştım...
Merhaba kizlar,
18 mayista evlendim balayimizin ucuncu gunu iki gundur iliskiye girmeye calisiyoruz ama olmuyor ucu girdikten sonra sanki bir duvar varmis gibi ordan sonrasinda hic birsey yapamiyoruz canim cok aciyor. Allahtan esim anlayisli ama ne yapacagimi bilmiyorum... Dun kuveti doldurdum orda deneyelim dedim yine yok. Ben ustte cikiyorum o sekilde daha kolay diye okumustum ama yok yok olmuyor sanki bir duvar var orda ve ilerisi yok gibi ( yanimizdada sadece normal bi yuz kremim ve prezervatif var. Lutfen yardim eder misiniz ne yapmaliyiz? Simdiden tesekkurler...
onu yapmadım yapmayı şimdilik düşünmüyorum. ona gerek yok diye de düşünüyorum burada birçoğu iki parmaktan sonra eş denemesine geçtiler. burada asıl amaç oranın boş olduğunu beyne kabul ettirmek. benim beynim biraz kabul etti artık. eş denemesine yavaş yavaş geçmeyi düşüyorum. amaç ıkınmakkk penisi yerleştirmek gerisi inşallah olacak eskisi kadar korkmuyorum galiba ama aparatlar hazırladım kendime onlarala başaramayınca moralim bozuluyor sadece.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=630108&page=343burcuuuu arada buraya da gelcnmmm merhaba daha yok gibi cnm ya.. bakalımm haziran sonunda belli olacak.. o dediğin topik nerde ben anlamıorum da pek
Tabiki olurum. Ne sormak ıstıyosan sor canım cekınmeden bende yasadım bu duyguyu ne demek oldugunu cok ıyı bılıyorum [/
kafamda bitirdim ve şükür oldu artık :) çok sürekliliği yok ama olsun buna bile şükür :)
bende 20 nisanda evlendim bir ayı gecti. anlattıklarının aynısını yasadım. eşim anlayıslı davrandı zorlamadı tatilden dönünce krem alırız dedi. balayını öyle atlattık. tatilden dönünce hasta oldum ve stressten hastalıgım 10 gunden fazla surdu. o surecte kendime cok telkinde bulundum bu sefer olucak dedim. kas gevsetici ictim ılık dus aldım emla krem surdum vs. bu defa esim daha yanıma yanasmadan titremeye basladımm kasılmaya basladım daha hiç bir temas olmadan. balayındayken en azından cabalamıstık canım yandıgı için kendimi geri cekiyodum ama simdi o da yok.. ne yapacagımı bılmıyorum lütfen yardım edin ve dua edin....
kızlar parmak egzersizlerini yaptıktan sonra inanın ACI yokCanımm tamamen kafanda biten bi olay bu. 2 ay bekledim bende daha yeni denedim ve oldu.. egzersiz yapamadım ama kendimi tanımaya çalıştım.. ne olur umutsuzluğa düşme.. tekrar tekrar düşün.. bunu herkes yapıyor acımayacak.. dularımız seninle..
kızlar parmak egzersizlerini yaptıktan sonra inanın ACI yok
Canımm tamamen kafanda biten bi olay bu. 2 ay bekledim bende daha yeni denedim ve oldu.. egzersiz yapamadım ama kendimi tanımaya çalıştım.. ne olur umutsuzluğa düşme.. tekrar tekrar düşün.. bunu herkes yapıyor acımayacak.. dularımız seninle..
nasıl aparatlar hazırladığını öğrenebilirmiyim.çünkü 2 parmaktan ve eş denemesinden sonra yine başarısız oldum . ilişki denemesinden önce kendim başarmayı istiyorum. çünkü eş denemesinde başarısız olunca gözümde daha da büyümeye başladı.
2 parmak denedim 3 parmak bir iki kez denedim,artık bi ise yaramadigini düşünüp doktora gitcektim ki neyse gerek kalmadı çok şükürsadece parmak egzersizi mi yaptın anlatırmısın? kaç parmak denedin
2 parmak denedim 3 parmak bir iki kez denedim,artık bi ise yaramadigini düşünüp doktora gitcektim ki neyse gerek kalmadı çok şükür