Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnci12 boşanma davam var demiştin ne oldu.... Eğer istersen sana aparat gönderebiliriz bende senin gibi çocuklu ve vajiliydim seni çok çok iyi anlayabiliyorum çocuk ayrı mesele cinsellik ayrı mesele ... Ben 5 senelik evliyim martta yendim çok şükür artık problem yok istersen sana aparat gönderebilirz....

bu aparatları nerden temin edebiliriz ?

isin puf noktalari sunlar mudahale etmemek ese mudahale ettin mi anlaki yapamicaksin bacaklari iyice ayirip bacaklarini beline dolayip disari dogru kuvvetlice nefes vermek nefes tutmamak nefes tutunca vajinayida sikiyosun ister istemez,nefesi verceksin kuvvetlice kayganlastirici kullanmak cok onemli ve sen nefesi verirken o icine ittircek emin olun ozman ne dilador ne doktor ne bisey bunlari basaran olayi bitirdi demektir

saol cnm inşallah bi çare bulurum yaa çok kötüyüm

Ne demek canım olur mu öyle şey. Git bi uzmana veya cinsel istek artırıcı ürünler kullan ama emın oldugun iyi markalardan kullan zararı olmasın. Bunda utanılıcak bi şey yok hormonlarınla alakalı bı durum soınucta ne dıye cekınıcekmışşin dua et böyle bı soreunun var ya hiç yapamasadın canım daha kötusunu getır aklına sukret halıne bence. İnşallah aşıcaksın sende bu sorununu. Kocanla severek evlendın heralde hani isteksizlikk neden kaynaklanıyo ondan sordum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…