Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bacakları ıyıce ayırmak mı ben bunu hıc bı zaman yapamadım vajınusmusken arkadaşlarımın da yapıcagını sanmıyorum canım.. Ben üst pozisyonda yenmiştim bunu. Eşimin üstüne cıkmıştım popom eşime dogruydu yuzum dıger tarafa oyle alabılmıstım ıcıme. Ikınma falan yapmadım ama tabı yaparsanız daha ıyı olur tam acılıyo vajına. Sadece zevk almaya odaklanın sankı gırıcekmıs gıbı degılde zrvk alıcakmış gibi başlayın o işe gerisi yavasca gelır. Aklınızda yırtılma parcalanıcak off acıycak falan olursa hiç bi şekşlde girmez otomatıkmen vajen kasları kasılıcak ve oraya isteseniz de hiç bı sey gıremez o an. Çok kuvvetlı kaslara sahıp vajına bolgesı. Benım gıbı ustte yenemezsenız eger bacaklarınızı hafıf acın oyle deneyın ama usttekı pozisyonlar daha kolay gelıyo bence. hakımıyet sızde olsun..

zor bi sınav bu hastalık maalesef.bende 2 ay oldu yeneliama bu ara sıkıntılıyım..eşim olmadığı için aparatla denemek istedim tekrarlamasın diye aparat girmedi(((

zor bi sınav bu hastalık maalesef.bende 2 ay oldu yeneliama bu ara sıkıntılıyım..eşim olmadığı için aparatla denemek istedim tekrarlamasın diye aparat girmedi(((

Canım benım esımın seyı de arada gırmıyo kaygan olması lazım sakın umıtsızlıge kapılma ara da olur öyle seyler. Eşininkiyle aparat bır mı soncta zevk ıcın degl sırf deneemk ıcn yapıyosun oda kasılıyo vajına yanı sen esın gelınce dene bak nasıl da gırıcek gor.

inşallah canım ya ne güzel demişsin inşallah dediğin gibi olur

Bir kere mantıklı düşünün ... Süleyman eserdağ , murat ulusoy,haydar dümen gibi doktorlar bu tedaviyee 3000-4000 tl para alıorlar 3günlük bi tedavi için ... Bu tedavi nedir .. Ameliyat mı oluyorsun , estetik mi , yaptırıyorsun , anestazimi veriliyor , hayır hiç bir tıbbi ürün almıyorsunuz ama 2-3 günlük için paralar döküyorsunuz ne yapıorlar mucizemi yaratıyorlar haşaaaa, yaptıkları aparat tedavisi senin ceaaret edemediğin aparatı o hızlandırılmış şekilde sana yapıor sende okadar para bayılmışsın oralara kadar gelmişsin mecbur yaptrıyorsun yapıorsun yoksa bi mucize yok senin aparatla yapamadını sen parayla başkasına yaptrıyorsun yüklü bi parayla hemide .... Evet çoğu kişi yaptı o sayende ama yapamayanlarda var benim bi arkadaşım defalarca gitmesine rağmen yapamadı artık doktor bizim yapacağımız birşey yok gerisi sana kalmış dedi gönderdi kızı.... Ben aklınıza gelebilecek her yöntemi yaptım eve anestezici bile çağırdım beni bayıltsında anlamıyayım die ki bana tıbbi ilaçlar bile verdi ona rağmen buuuuu kadarrd para ödemedim ... Aklınızı kullanın heeee çok çok zenginseniz bu yöntemide deneyin derim ... Ama ben 5 sene çektim bunsıkıntıyı 5 dk bile bu vajınusmus hastalağını kullanıp tonlarca para almak isteyen adamlaraaa gitmeyi düşünmedimm

sana kesinlikle katılıyorum. doktora gitmesinler demiyorum deme hakkımda yok zaten. bence her şey kafada bitiyor. ben 2yıl 11 aylık:) evliyim hala ilişkiye giremedim amaçabalıyorum. çabalayalı da daha bir ay oldu ve bayağı da yol aldım. ilk sene çocuk istemiyorum diye üstüne düşmedim. ikinci senem kursa gittim sınava hazırlanıyorum çocuk yapamam gibi bahanelrim vradı. artık bahanelerim bitince silklendim ve kendime geldim. bu siteyi okuya okuya bişeyler yaptım. ilk zamanlar parmagımı sokamıordum girmiyor diyordum şimdiii iki parmağımı sokabiliyorum. herşey kafada yapmak zorundayım dedim yavaş yavaş eş denemesi inşallah....3 yıla 1 ay herşey kafa kafa o küçücük beynimiz bizi yönetiyorrr

2 parmağı rahatlıklıkla yapıyosan digerinide rahatlıkla yaparsın,beynine hükmetme acımıyo acısa kimse birlikte olmaz

Kizlar...biraz destek verin noolur. Bugun cok karliyim bugun bitcek insllhh.. Ya yazarkende korkmuyo degilim..ne zaman tamam hazirim desem bi aksilik cikiyodu..en son iki hafta once iki parmak sonrada p.birazini alabilmisken bi misafirler falan filan kaldi oyle..dun denedim yine..esimin iki parmagini rahat alabildim sonra birazda p. İle denedim ama kasildim galiba. Hangi pozisyon ust mu altmi yastik olsun mu olmasinmi derken yorulduk ya.a. Bu is bu kadar strateji istiyomuydu bilmiyom:)) neyse bugun kararliyim. Yarin haftasonu hem de misafirde yok.. Tek sikintim suan p nin birazini alinca napcam bilmiyom..ikininca cikacakk gibi oluyo..nefesle daha rahat gibi ama bilemedim bi yardim

sadece kegel egzersizi yaparak geçiyor mu yani? doktorlar bir günde çzöüyormuş falan nasıl oluyor bilgisi olan?

Canim benim bildigim kadariyla doktorlarin bazilari kegel ve parmak egzersizi veriyorlar zaten asamali oldugu icin uzun surebiliyo bu..bazilarida aparati seninle birlikte yapiyo..onlar da bir iki gunde bitiyo..hem muayene ortami doktor falan daha bi yapmak zorunda hissediyosun onun etkisi oluyo mutlaka yoksa yontem ayni aparati alabildiginde zaten penisi de alabiliyosun. Mantik boyle

kızlar iki parmağınızıda dibine kadar mı sokuyosunuz bende bu sorunla uğaşanlardanım 3 yıllık evliyim ve daha birlikte olamadım artık bende kurtulmak istiyorum bana da yardım edinnn. bir de eskişehirde nerede tedavi olabilirim? TEŞEKKÜRLER

Merhaba,
Yazılanları okuyunca yalnız olmadığımi hissedip biraz da olsa rahatladim. Buna sevinmeli mi yoksa uzulmeli mi muamma elbette.. bugun evliligimin 1. Ayi henuz. Birlikte olamadik. Tabi aranizda bu durumla seneler gecirmis olan arkadaslari gorunce benim durumum icin cok erken mi acaba diyorum.. Fakat giderek hicbir asama kaydedemezsek diye de korkuyorum.
Iliskiye girmeyi denemeyi birakin, artik dokunmasina bile izin vermiyorum. Bahanelerle uzaklaşıyorum. Hepinizin soz ettigi kasilmalar, itmeler vs.. neden boyle oluyor diye uzuluyorum cok.
Bankaciyim, iyi bir egitimim var, severek evlendim. Ozel hayatimda yada sosyal yasantimda beni psikolojik olarak bu duruma iten hicbir sey olmadi. Okuduklarimdan yola cikarak sebep ne olabilir diye dusunuyorum. bugune degin bu durum hakkinda cokca sey duydum fakat onemsemedim. Cunku karsilasacagim aklima gelmezdi.
hepinize tesekkur ederim ki ortak dertlerin sahibi insanlar olarak en paylasarak bir seyleri asabilmemiz icin moral oluyorsunuz. En azindan bende boyle oldu. Yoksa benim icin icimi bu denli dokebilmek zor is :) Dilerim bu durum sona erer.
Onerilerinizi, yaptiklarinizi takip edecegim, tavsiyeleriniz benim icin altin degerinde.
Sevgiler

Canlarr gunaydinnn sizlere guzel haberlerim varrr dun gece oldu sonunda 9 aylik ewliym hic yapamamistim ama bir iki ay once emla kremle olmustu bir kez ama sadece icime almistm git gel yoktu yendim dedim sewindim ama o gnden sonra bidaha yapamadik ama dun gece degisik bi pozisyon denedim ve oldu hep soyluyorlardi ama bana tuaf geliyodu yapmiyodum iyiki yapmisim inanin hic hiseetmedim nasil girdi ve inanmicaksiniz ama git gel bile yaptim ama kan leke falan gelmedi hala olsun onemli degil..anlatayim nasil oldu on sewisme once sonra herzamanki gibi ustte bndim ıkınmama ragmen girmedi sonra pozisyon degistirdim yine ustteyken sirtim esime donuk pozisyonda oturdum ve hic ikinmadan girdi acida ypktu inanamadim ve hic bsy surmedim yavas yavas hareket ettim uzernde git gel yaptim oldu kizlar olduuuuu cok sukur allahim herkese yardim etsn ama lutfen bu pozsyonu deneyin

Kizlar bsy danismak istiyorum cvp verin lutfrn.dedim ya dun gece oldu diye tam icimdeyken esim bosaldi acaba hamile kalirmiyimki ama adet olmam gerekiyordu bi iki gun gecikti dun gecede yaptik iste tam adet usth hamile kalinirmi acaba ?biraz baktimda netten yumurtlama donemi olmadigi icin olmaz diyor oylemi gercekten cok istiyrm hamike kalmak

hoşgeldin. bak daha yenisin. bende senin gibi yaptım bahaneler vss diyerek ertele ertele 3 yıl oldu. zaman çooook hızlı geçiyor. erteleme bişeyler yap. ben vajinama dokunamıyordum. bir parmağımı sokamıyorumdum. şimdi bir parmağmı dibine kadar sokabiliyorum iki parmaktayım. o tek parmak kadar kolay olmasa o da giriyor. bir ay kadar zamanda bu kadar ilerledim. hemde egzersizi öle hergün yapmıyrum. hergün ypsam daha iyi ilerlerim. önce ayna karşısında vajinanı incele. tuvalet yapar gibi ıkın. ıkınınca orasııın açıldığını göreceksin. sonra yavaş yavaş parmak egzersizine geç. ben işaret parmağımla başladım direk ama sen serçe parmağınla da başlayabilirsin sonra orta parmak ve şimdi iki parmakla devam ediyorum. inan hiçbir şey yapmamaktan iyidir. insanı psikolojik olarak rahatlatıyor. oraya birşeyler girdiğini anlıyorsun. kapalı değil orası. hep beraber en kısa zamanda başarmak umidiyle. sana tavsiyem sakın ERTELEME!

Kızlar hepinize söylüyorum parmak egzersizini yapinca basarmis oluyosunuz.P. girince hic bisey hissetmiyosunuz parmagin girmesi daha zor ama ötekisi daha kolay.sürekli yaziyorum çünkü sizinde kurtulmanizi istiyorum artik....bak bi kez yapsaniz göreceksiniz ne kadar kolay olduğunu....acı yok hem de bir gr yokk

Cok tesekkur ederim dumurdumur, cok.
Evet soyledigin gibi ertelememek lazim.
Vajinama ben de dokunamiyorum ama Bi sekilde ustesinden gelmeliyim. Denemem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…