- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #175.021
isin puf noktalari sunlar mudahale etmemek ese mudahale ettin mi anlaki yapamicaksin bacaklari iyice ayirip bacaklarini beline dolayip disari dogru kuvvetlice nefes vermek nefes tutmamak nefes tutunca vajinayida sikiyosun ister istemez,nefesi verceksin kuvvetlice kayganlastirici kullanmak cok onemli ve sen nefesi verirken o icine ittircek emin olun ozman ne dilador ne doktor ne bisey bunlari basaran olayi bitirdi demektir
zor bi sınav bu hastalık maalesef.bende 2 ay oldu yeneliama bu ara sıkıntılıyım..eşim olmadığı için aparatla denemek istedim tekrarlamasın diye aparat girmedi(((
Canım benım esımın seyı de arada gırmıyo kaygan olması lazım sakın umıtsızlıge kapılma ara da olur öyle seyler. Eşininkiyle aparat bır mı soncta zevk ıcın degl sırf deneemk ıcn yapıyosun oda kasılıyo vajına yanı sen esın gelınce dene bak nasıl da gırıcek gor.
bu aparatları nerden temin edebiliriz ?
ankarada yerini tam olarak bilmiyorum esimle birlikte gittik tunustaydi ama sen suleyman eserdag yaz orda hersey yaziyo bide istersen numarasi var ozelden bana msj at sana yazayim numarasini ara konus ben yurt disindayim mrvizmr kalkip geldik cunku artik gercekten hayati hem kendime hem esime zehir etmeye baslamistim herseye aliniyodum herseyi onu yapamadigim icin olduguna bagliyodum surekli agliyodum artik oda en son gidelim hayatim dedi bu subatta gittik suanda coookk mutluyum sana ayrintili anlatabilirim
Merhaba tedavi sürecini paylaşabilir misin? Ben 2 yıllık evliyim 4haftadır psikolojik destek alıyorum..merak ettim tedavi sürecini..2 günde nasıl aştın?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bir kere mantıklı düşünün ... Süleyman eserdağ , murat ulusoy,haydar dümen gibi doktorlar bu tedaviyee 3000-4000 tl para alıorlar 3günlük bi tedavi için ... Bu tedavi nedir .. Ameliyat mı oluyorsun , estetik mi , yaptırıyorsun , anestazimi veriliyor , hayır hiç bir tıbbi ürün almıyorsunuz ama 2-3 günlük için paralar döküyorsunuz ne yapıorlar mucizemi yaratıyorlar haşaaaa, yaptıkları aparat tedavisi senin ceaaret edemediğin aparatı o hızlandırılmış şekilde sana yapıor sende okadar para bayılmışsın oralara kadar gelmişsin mecbur yaptrıyorsun yapıorsun yoksa bi mucize yok senin aparatla yapamadını sen parayla başkasına yaptrıyorsun yüklü bi parayla hemide .... Evet çoğu kişi yaptı o sayende ama yapamayanlarda var benim bi arkadaşım defalarca gitmesine rağmen yapamadı artık doktor bizim yapacağımız birşey yok gerisi sana kalmış dedi gönderdi kızı.... Ben aklınıza gelebilecek her yöntemi yaptım eve anestezici bile çağırdım beni bayıltsında anlamıyayım die ki bana tıbbi ilaçlar bile verdi ona rağmen buuuuu kadarrd para ödemedim ... Aklınızı kullanın heeee çok çok zenginseniz bu yöntemide deneyin derim ... Ama ben 5 sene çektim bunsıkıntıyı 5 dk bile bu vajınusmus hastalağını kullanıp tonlarca para almak isteyen adamlaraaa gitmeyi düşünmedimm
2 parmağı rahatlıklıkla yapıyosan digerinide rahatlıkla yaparsın,beynine hükmetme acımıyo acısa kimse birlikte olmazsana kesinlikle katılıyorum. doktora gitmesinler demiyorum deme hakkımda yok zaten. bence her şey kafada bitiyor. ben 2yıl 11 aylık:) evliyim hala ilişkiye giremedim amaçabalıyorum. çabalayalı da daha bir ay oldu ve bayağı da yol aldım. ilk sene çocuk istemiyorum diye üstüne düşmedim. ikinci senem kursa gittim sınava hazırlanıyorum çocuk yapamam gibi bahanelrim vradı. artık bahanelerim bitince silklendim ve kendime geldim. bu siteyi okuya okuya bişeyler yaptım. ilk zamanlar parmagımı sokamıordum girmiyor diyordum şimdiii iki parmağımı sokabiliyorum. herşey kafada yapmak zorundayım dedim yavaş yavaş eş denemesi inşallah....3 yıla 1 ay herşey kafa kafa o küçücük beynimiz bizi yönetiyorrr
sadece kegel egzersizi yaparak geçiyor mu yani? doktorlar bir günde çzöüyormuş falan nasıl oluyor bilgisi olan?
Merhaba,
Yazılanları okuyunca yalnız olmadığımi hissedip biraz da olsa rahatladim. Buna sevinmeli mi yoksa uzulmeli mi muamma elbette.. bugun evliligimin 1. Ayi henuz. Birlikte olamadik. Tabi aranizda bu durumla seneler gecirmis olan arkadaslari gorunce benim durumum icin cok erken mi acaba diyorum.. Fakat giderek hicbir asama kaydedemezsek diye de korkuyorum.
Iliskiye girmeyi denemeyi birakin, artik dokunmasina bile izin vermiyorum. Bahanelerle uzaklaşıyorum. Hepinizin soz ettigi kasilmalar, itmeler vs.. neden boyle oluyor diye uzuluyorum cok.
Bankaciyim, iyi bir egitimim var, severek evlendim. Ozel hayatimda yada sosyal yasantimda beni psikolojik olarak bu duruma iten hicbir sey olmadi. Okuduklarimdan yola cikarak sebep ne olabilir diye dusunuyorum. bugune degin bu durum hakkinda cokca sey duydum fakat onemsemedim. Cunku karsilasacagim aklima gelmezdi.
hepinize tesekkur ederim ki ortak dertlerin sahibi insanlar olarak en paylasarak bir seyleri asabilmemiz icin moral oluyorsunuz. En azindan bende boyle oldu. Yoksa benim icin icimi bu denli dokebilmek zor is :) Dilerim bu durum sona erer.
Onerilerinizi, yaptiklarinizi takip edecegim, tavsiyeleriniz benim icin altin degerinde.
Sevgiler
hoşgeldin. bak daha yenisin. bende senin gibi yaptım bahaneler vss diyerek ertele ertele 3 yıl oldu. zaman çooook hızlı geçiyor. erteleme bişeyler yap. ben vajinama dokunamıyordum. bir parmağımı sokamıyorumdum. şimdi bir parmağmı dibine kadar sokabiliyorum iki parmaktayım. o tek parmak kadar kolay olmasa o da giriyor. bir ay kadar zamanda bu kadar ilerledim. hemde egzersizi öle hergün yapmıyrum. hergün ypsam daha iyi ilerlerim. önce ayna karşısında vajinanı incele. tuvalet yapar gibi ıkın. ıkınınca orasııın açıldığını göreceksin. sonra yavaş yavaş parmak egzersizine geç. ben işaret parmağımla başladım direk ama sen serçe parmağınla da başlayabilirsin sonra orta parmak ve şimdi iki parmakla devam ediyorum. inan hiçbir şey yapmamaktan iyidir. insanı psikolojik olarak rahatlatıyor. oraya birşeyler girdiğini anlıyorsun. kapalı değil orası. hep beraber en kısa zamanda başarmak umidiyle. sana tavsiyem sakın ERTELEME!
hoşgeldin. bak daha yenisin. bende senin gibi yaptım bahaneler vss diyerek ertele ertele 3 yıl oldu. zaman çooook hızlı geçiyor. erteleme bişeyler yap. ben vajinama dokunamıyordum. bir parmağımı sokamıyorumdum. şimdi bir parmağmı dibine kadar sokabiliyorum iki parmaktayım. o tek parmak kadar kolay olmasa o da giriyor. bir ay kadar zamanda bu kadar ilerledim. hemde egzersizi öle hergün yapmıyrum. hergün ypsam daha iyi ilerlerim. önce ayna karşısında vajinanı incele. tuvalet yapar gibi ıkın. ıkınınca orasııın açıldığını göreceksin. sonra yavaş yavaş parmak egzersizine geç. ben işaret parmağımla başladım direk ama sen serçe parmağınla da başlayabilirsin sonra orta parmak ve şimdi iki parmakla devam ediyorum. inan hiçbir şey yapmamaktan iyidir. insanı psikolojik olarak rahatlatıyor. oraya birşeyler girdiğini anlıyorsun. kapalı değil orası. hep beraber en kısa zamanda başarmak umidiyle. sana tavsiyem sakın ERTELEME!