Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

YAptirma bende yaptimak istiyodum zararli o bolgeye zararsiz diyolar ama benim doktor sakın demisdi

Ben komple vucut gidiyorum vajına bolgem de dahı. Bi Sorun yaşamadım cok sukur. Lazere gidip cocuk sahıbı olan bı suru ınsan var eğer bundan dolayı cekınıyosanız. Büyük rahatlık kızlar ağdadan kat be kat daha iyi tavsiye ederim.

Canım senin sorunun cinsel isteksizlik. Bunun için doktorların önerdiği takvıyeler falan vardır mutlaka. İnternetten de bakabilirsin bayanlara özel istek artırıcı spreyler,jeller falan oluyo. Hatta burda bir arkadaştan duymuştum oda vajınısmus hastasıydı isteğim gelirse belki yapabilirim korkuyla istek falan kalmıyo demişti istek artırıcı damla almış kocası ona ve öyle yenmişti o arkadaşımız. Belki yardımı dokunur dıye soyliyim dedim..

saol cnm inşallah bi çare bulurum yaa çok kötüyüm

Mrhb arkadaşlar 2 haziranda mahkemem var bu hastalık yüzünden yuvam yıkılıyor boşanıyoruz ve ben hiç birşey yapamıyorum kendime çok kızıyorum ama olmuyor işte birde 9 yaşında kızım var çok kötüyüm

Senin adina cok sevindim insallah bende yapabilirim emlayi nasil kullanmaliyiz ne kadar surmeliyiz

teşekkürler canım öncelikle ! canım hiç kasma kendini ben yaptıysam diyorum herkes yapar. sadece erteleme gerçekten. emlayı ben nohut tanesinden fazla sürdüm. ilk etapta biraz dışına sürdüm uyuşunca parmağımın gittiği yere kadar yine sürdüm yarım saat sonra epey uyuşuyo sıcak su püskürttükten sonra tekrar içine doğru sürdüm ve 2 dk da oldu bitti.. inan bana anlamıyosun bana güven hiç korkulacak bişey yokmuş. ben o an tüm gücümle sıkmama rağmen p.. girdi ve anlamadım acısını.. kan bulaşmıştı çarşafa ve p..e bi kaç gün kanadı ama ne acıma ne bişey.. yok bir hafta oturamazsın yok şöyle yok böle laflara bakmayın inanın acımıyo..

cnm o zaman sende yavaş yavaş penis egzersizi yap... bu şekilde olmazki.. sonuçta nereye kadar yani.

bravo tatlım ya tebrik ederim.. aynı şekilde devam et tamam mı*?? emlayı da kullan.. kendine güvendiğin anda artır aparatı.. çok iyi gidiyorsun. seninde iyi haberlerini yakında alırız artık

ben egzersiz yaptım az iki parmak falan çok rahat yapıyorum da hatta popoyu yukarı kaldırınca çok daha rahat oluyor tavsiye ederim egzersiz yapan herkese..... ancak şöyle bir sorunum var parmaklarım ince geldi bana ve aparat hazırlayayım dedim. muma dört kat peçete sardım streçledim ve kondoma geçirdim ama olmadı mumu ilerletemedim. parmakla çok kolay oluyorda neden mumla ilerletemedim fikri olanlara sesleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…