- 10 Ocak 2014
- 1.317
- 937
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.901
YAptirma bende yaptimak istiyodum zararli o bolgeye zararsiz diyolar ama benim doktor sakın demisdi
ya tam bilmiyorumda biz ilşkiye giriyoruz ama çok zor olarak ben istemeyerek giriyorum ayda 1 yada 2 girerken bazen p.... girmiyo vajinama çok zor oluyo işte ne yapcamı bilmiyorum hiç istek yok bende 1 senelik evliyiz bi gün bile istemedim vajismusmuyum acaba dedim ama burdan okuduğum kadarıyla vajinismus hiç girememekmiş galibaama çok kötü bişey bu yaa
Canım senin sorunun cinsel isteksizlik. Bunun için doktorların önerdiği takvıyeler falan vardır mutlaka. İnternetten de bakabilirsin bayanlara özel istek artırıcı spreyler,jeller falan oluyo. Hatta burda bir arkadaştan duymuştum oda vajınısmus hastasıydı isteğim gelirse belki yapabilirim korkuyla istek falan kalmıyo demişti istek artırıcı damla almış kocası ona ve öyle yenmişti o arkadaşımız. Belki yardımı dokunur dıye soyliyim dedim..
sen vajinismus degilsin cinsel isteksizlik var sende psikolog halledebilir bunu canim jinekologunada soyle bendede isteksizlik var uzulme
Senin adina cok sevindim insallah bende yapabilirim emlayi nasil kullanmaliyiz ne kadar surmeliyiz
canim cocuk icin degil vulvalara zarari olabilirmis ondan cekiniyorumBen komple vucut gidiyorum vajına bolgem de dahı. Bi Sorun yaşamadım cok sukur. Lazere gidip cocuk sahıbı olan bı suru ınsan var eğer bundan dolayı cekınıyosanız. Büyük rahatlık kızlar ağdadan kat be kat daha iyi tavsiye ederim.
inşş. cnm insanda nasıl söyler bilmiyorum ki yaa
Mrhb arkadaşlar 2 haziranda mahkemem var bu hastalık yüzünden yuvam yıkılıyor boşanıyoruz ve ben hiç birşey yapamıyorum kendime çok kızıyorum ama olmuyor işte birde 9 yaşında kızım var çok kötüyüm
kızın varmış ya nasıl vajinusmus sorunun var senin anlamadım ki ben..
Canım bende hamile kaldığımda çok şaşırmıştım ama işte oluyormuş
hani ya bana da olsa öle bir mucize cinsellik çok da önemli değil bana göre
Öyle deme canım bak benim kızım var ama cinsel hayat olmayınca evlilik yürümüyor
boşanma nedenini aileleriniz biliyor mu ?
Boşanma nedenini bırak boşanacağımızı bile bilmiyolar daha
ya tam bilmiyorumda biz ilşkiye giriyoruz ama çok zor olarak ben istemeyerek giriyorum ayda 1 yada 2 girerken bazen p.... girmiyo vajinama çok zor oluyo işte ne yapcamı bilmiyorum hiç istek yok bende 1 senelik evliyiz bi gün bile istemedim vajismusmuyum acaba dedim ama burdan okuduğum kadarıyla vajinismus hiç girememekmiş galibaama çok kötü bişey bu yaa
Canim dun emlayla yaptim iki parmak küs isareti yapip alabildim hatta iceridr makas hareketi bile yaptim:) sonra gaza geldim ve 3 parmak denedim o da oldu ama bir bogum:) ama ben dunyalari basarmis kadar mutlu oldum:) bgn emlasiz yaptim cok vaktim yoktu aceleye geldi biraz egzersiz ama küs isareti yapabildim yine 3ü de bir miktar basardim:) umarim rahatlarim hizlica ve yendimmmm derim ben de:) destekleriniz icin cok sagolunnn
bravo tatlım ya tebrik ederim.. aynı şekilde devam et tamam mı*?? emlayı da kullan.. kendine güvendiğin anda artır aparatı.. çok iyi gidiyorsun. seninde iyi haberlerini yakında alırız artık