Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar beni burada tanıyanlar vardır ..eşim iş eğitiminde 1.5 ay önce 2 günlüğüne izine gelmişti o zamn olmuştu giriş çok şükür fakar sadece 2 gece deneyebildik eşim tekrar gitti..geçenlerde gene geldi hasta oldum deneyemedik :KK43:(((( bugün banyodayken apatratımla deneyim dedim girmedi :KK43:(((( ve çok acı verdi ilk defa da kanadı...bundan önceki egzersizlerimde hiç kanamamıştı...2 parmak girdi ama aparat girmedi:KK43:(( bende bıraktım başka bir gün denemek için..neden böyle oldu ama başa mı dönüyorum yoksa arkadaşlar:KK43:((( 20 gün sonra eşim temelli gelecek birdaha gitmeyecek o zamana kadar olsun istiyorum genemi başlamalıyım ya egzersizlere gerçekten çok kötü oldum....:KK43:(((((

Gunaydiinn canlar.. ne durumdasiniz yenen oldumu yoklugumda?? Adetim 5 gun gecikti dun test yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti.. heralde olmadi dedim ama hala tik yok, hamile belirtiside yok, bi kac gun bekleyip tekrar yapicam yine negatif olursa doktor yoku gorundu bana :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ervaaaa hamilesin galibaaa .. İkinci çizginin silik çıkması hamilelik belirtei kesin sonuç için kan testi yap bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bravo tatlım ya tebrik ederim.. aynı şekilde devam et tamam mı*?? emlayı da kullan.. kendine güvendiğin anda artır aparatı.. çok iyi gidiyorsun. seninde iyi haberlerini yakında alırız artık
burcuuu nereledesin kiz ne zamandir yoktun merak ettik seni var mi bebis haberi :) biz petty ile mayis ve haziran ayinda hamile kalmak isteyenler topicindeyiz bu aralar sem de gel istersen

arkadaşlar beni burada tanıyanlar vardır ..eşim iş eğitiminde 1.5 ay önce 2 günlüğüne izine gelmişti o zamn olmuştu giriş çok şükür fakar sadece 2 gece deneyebildik eşim tekrar gitti..geçenlerde gene geldi hasta oldum deneyemedik :KK43:(((( bugün banyodayken apatratımla deneyim dedim girmedi :KK43:(((( ve çok acı verdi ilk defa da kanadı...bundan önceki egzersizlerimde hiç kanamamıştı...2 parmak girdi ama aparat girmedi:KK43:(( bende bıraktım başka bir gün denemek için..neden böyle oldu ama başa mı dönüyorum yoksa arkadaşlar:KK43:((( 20 gün sonra eşim temelli gelecek birdaha gitmeyecek o zamana kadar olsun istiyorum genemi başlamalıyım ya egzersizlere gerçekten çok kötü oldum....:KK43:(((((

Canım beni hatirladin di mi ? Ben seni cok iyi hatirliyorum ve nasil yendigini de biliyorum ama sen yener yenmez hemen strese basladin ya esim gelince yapamassak diye.bence beynin sana oyun oynuyor kesinlikle basa donmessin eminim sadece gerginken soktuysan ondan kanamistir.ara ara yatar pozisyonda kayganlastirici ile sakin kafayla dene yapacaksin angel _girl:)

Canım beni hatirladin di mi ? Ben seni cok iyi hatirliyorum ve nasil yendigini de biliyorum ama sen yener yenmez hemen strese basladin ya esim gelince yapamassak diye.bence beynin sana oyun oynuyor kesinlikle basa donmessin eminim sadece gerginken soktuysan ondan kanamistir.ara ara yatar pozisyonda kayganlastirici ile sakin kafayla dene yapacaksin angel _girl:)

evet canım hatırlıyorum seni..bende öyle düşünüyorum inşallah ta öyledir ..yatar pozisyonda değildim oturmuştum belki ondan olmuştur bilmiyorum ama çok korkuyorum.eşime demeyeceğim zaten olmadı diye oda etkileniyr çünkü.bu izinde hasta olmam çok kötü denk geldi zaten :KK43:( bir daha deneyeceğim inşallah rabbim bir daha beni bununla sınamaz

ben egzersiz yaptım az iki parmak falan çok rahat yapıyorum da hatta popoyu yukarı kaldırınca çok daha rahat oluyor tavsiye ederim egzersiz yapan herkese..... ancak şöyle bir sorunum var parmaklarım ince geldi bana ve aparat hazırlayayım dedim. muma dört kat peçete sardım streçledim ve kondoma geçirdim ama olmadı mumu ilerletemedim. parmakla çok kolay oluyorda neden mumla ilerletemedim fikri olanlara sesleniyorum.

ben de aynıyım parmak çok kolay ama mumla olmuyor bir türlü, çünkü hissedemiyoruz yönünü. çok kalınlaştırmışsın sen galiba ben tek kat peçete ile deniyorum dün sadece 3-4 cm alabildim, ama haklısın çok zorlanıyorum ben de, parmaklarımın üçünü bile alabiliyorum birinci boğumlarına kadar halbuki

Sagol canim ben en buyuk sorunum bu iste mumla bir turlu yapamiyorum 3-4 cm anca alabiliyorum parmak kalinligindaki bir mumu. Cok sert hissediyorum ve yonunu ayarlayamiyorum bir turlu ama parmaklar kolay geliyo yonunu bulduktan sonra nefesle cok kolay ittiriyorum

canım bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. ben parmakla çook çook kolay yapıyorum ama velakin mum hakiketen çok sert geliyor.mumu tek denedim o oldu ama peçeteye sarıp kalınlastırnca olmuyor. öle oluncada penis denemekten korkuyorum... sen ne durumdasın

canım bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. ben parmakla çook çook kolay yapıyorum ama velakin mum hakiketen çok sert geliyor.mumu tek denedim o oldu ama peçeteye sarıp kalınlastırnca olmuyor. öle oluncada penis denemekten korkuyorum... sen ne durumdasın

ben penis denedim çok çok az oldu ama zorla, parmaklarda rahatım iki parmak küs işareti yapıp içerde aç diyorlar ya onu yapabiliyorum hatta üç parmak da bir miktar oluyor, ama mum o kadar zor geliyor ki, dün azıcık ilerletebildim işte 3-4 cm anca olmuştur o kadar, nefes verirken itiyorum ıkınıyorum yok mümkün değil gitmiyor fazla

ben penis denedim çok çok az oldu ama zorla, parmaklarda rahatım iki parmak küs işareti yapıp içerde aç diyorlar ya onu yapabiliyorum hatta üç parmak da bir miktar oluyor, ama mum o kadar zor geliyor ki, dün azıcık ilerletebildim işte 3-4 cm anca olmuştur o kadar, nefes verirken itiyorum ıkınıyorum yok mümkün değil gitmiyor fazla

kulak çöpüyle aparat yapanlar varmıs acaba o daha mı kolay olur? daha esnek ya obakımdan birde onunla deneyeceğim.

ben de aynıyım parmak çok kolay ama mumla olmuyor bir türlü, çünkü hissedemiyoruz yönünü. çok kalınlaştırmışsın sen galiba ben tek kat peçete ile deniyorum dün sadece 3-4 cm alabildim, ama haklısın çok zorlanıyorum ben de, parmaklarımın üçünü bile alabiliyorum birinci boğumlarına kadar halbuki

Oha ben mi yanlis anliyorum ????

Arkadaşlar sizlerden destek istiyorum.4 yıllık evliyim ve ne yazık ki vajinismus gibi illet bir problemim var.Evliliğimin 3.yılında bir psikologdan yardım almaya başladık bir süre sonra hem maddi sıkıntılardan dolayı hemde seansların ilerlemesiyle birlikte parmak egzersizlerinden korktuğum için seanslara devam edemedik..aslında parmak egzersizlerinde ilerleme kaydettik ama seanslarımızın ilerleyen safalarında eşli parmak egzersizleri vardı ve ben tamamen korkum yüzünden devam edemedim.Eşimde ilişki esnasında artık eskisi gibi çok kasmadığımı söylüyor ama tam o son anda bağlantı yine kopuyor.Artık çocuk sahibi olmak istiyorum,yaşım 30 oldu.Nasıl bir yol izleyeceğim bilmiyorum cesaretim sürekli kırılıyor.Sonuçta akıl akıldan üstündür.Yardımlarınızı desteklerinizi bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar. Pek çoğunuzun haberi olabilir ama yinede duyurmakta fayda var. KK olarak Soma için yardım kampanyası başlatılmış durumda. Desteklerinizi esirgemeyin.

Hayir degilim ama dogru mu anladim tam olarak iliskiye girme korkusumu bu

X