-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.761
Olmaz diye denemek bile istemiyorum
Ayy gercekten yendim de farkinda mi degilim acaba:) cesaret edemiyorum eş denemesine iyice alisayim diyorum ama cok iyi geldi bunlari duymak cok tesekkur ederim:) umarim en kisa zamanda hallederim
Arkadaşlar sormak istediğiniz bir şey olursa cevaplayabılırım dicem ama kimse bişey sormak istemiyo heralde. Allah hepinizin yardımcısı olsun. İnşallah en kısa zaman da yenenlerden olursunuz. Sırf birilerine yardımcı olabılmek ıcın sureklı sayfaya gırıyorum yenılıyorum bırı bısey sordumu bırıne nasıl yardımcı olabılırım dıye. Allaha emanet olun basarılar kızlar..
Gunaydin.. kendimi topladim olacak dedim yine olmadi.. neden olmuyor anlayamiyorum.. yardim edin lutfen..
bende oraya bile bakamayanlardanim.. 2 ay oldu ewleneli olmuyorr olmuyorrgünaydın nerde takılıyorsun tam olarak giriş mi olmuor
Canim parmak egzersizi yapiyomusunGunaydin.. kendimi topladim olacak dedim yine olmadi.. neden olmuyor anlayamiyorum.. yardim edin lutfen..
bende oraya bile bakamayanlardanim.. 2 ay oldu ewleneli olmuyorr olmuyorrduwar war sanki.. 1 kez girdi onuda anlamadik..
Günaydın arkadaşlar yeni bir güne daha başladık benim için yine karanlık bir gün nasıl bir hastalık bu hiçbirşey yapamıyorum çok kötüyüm herkezin yaptığını ben yapamıyorum
hayır başlamadım hiçCanim onemli olan bikere girmis ya demekki sorun yok bak oluyomus) korkma germe kendini bu zor bisey degil rahat ol parmak egzersizi yapiyomusunnn
günaydın nerde takılıyorsun tam olarak giriş mi olmuor
hayır başlamadım hiç
hayır başlamadım hiç
PArmak egzersizini aksatmadan yapmak lazin canim Korkma korkulacak bisey degil parmak egzersizi yapinca iceriye parmagin girince agrimadigini ve elastik oldugunu anlayacaksinnn SEN YETERKI BASLA ERTELEME VAJINISMUS ERTELENDIKCE SENI YENER UNUTMA ARKADASIM
biran önce başlayacağım.. sizde bana destek olursanız çok sevinirim..
Canim sakın korkma ayni parmagini kendin icine aliyosan esin de idareyi sana versin sen icine al esin itmesin sabirla yavas yavas icine yonlendir ama bol kayganlasdici ile canim yener yenmez bana yaz burdan yenmeni bekliyorum ki zaten yenmisin iliskiyi de ALLAHA DUA EDEREK HALLET ET CANIM kolay gelsin