Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ayy gercekten yendim de farkinda mi degilim acaba:) cesaret edemiyorum eş denemesine iyice alisayim diyorum ama cok iyi geldi bunlari duymak cok tesekkur ederim:) umarim en kisa zamanda hallederim

Canim sakın korkma ayni parmagini kendin icine aliyosan esin de idareyi sana versin sen icine al esin itmesin sabirla yavas yavas icine yonlendir ama bol kayganlasdici ile canim yener yenmez bana yaz burdan yenmeni bekliyorum ki zaten yenmisin iliskiyi de ALLAHA DUA EDEREK HALLET ET CANIM kolay gelsin

Günaydın arkadaşlar yeni bir güne daha başladık benim için yine karanlık bir gün nasıl bir hastalık bu hiçbirşey yapamıyorum çok kötüyüm herkezin yaptığını ben yapamıyorum

Bana yardimci olurmusunn o zamann :)

Günaydın arkadaşlar yeni bir güne daha başladık benim için yine karanlık bir gün nasıl bir hastalık bu hiçbirşey yapamıyorum çok kötüyüm herkezin yaptığını ben yapamıyorum

Canim sende kadinsin hickimseden eksiyin yok bu demekdirki srnde yapabilirsin beynini toparla ilk psikolojini yani.parmak egzersizlerini yap gunde 3 defa esinle iliskiden oncede parmak egzersizini yap kayganlasdirici kullaniyormusun iliski zamani

hiç başlamamış olanlara cem keçe nin vajinismusun üstesinden gelmek kitabını gonderebilirim isteyen yok mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biran önce başlayacağım.. sizde bana destek olursanız çok sevinirim..

arkadşlar lütfen silkelenn ve kendinize gelin nereye kadar böyle gideceksiniz benm bir bucuk senem gitti ama bu işin sonu yok eninde sonunda olacak başka yolu yok o yüzden biran önce herşeyi kafanızda bitirip bişeyler yapmaya başlayın lütfen

vaji 2 hafta önce sonra erdi bende arkadaşlar ne can yanması ne bişey boşuna beklemişim onca zaman..üst pozisyonda yendim ben kendim oturarak yaptım olduktan sonra adet girdi araya 3kere falan ancak oldu..ama diğer pozsyonlarda yapamıyorum kasılmalarım var normalmi bunlar alıştıkçamı olacak diğer pozisyonlar git gel yaparken canım cok yanıyor birde.yani zamanlamı alışacagımm vaji bitti şimdide neden diğer türlü olmuyor diye takıyorum kafama

çok teşeşkkür ederim canım, bana moral oldun. inşallah en kısa zamanda güzel haberi veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…