- 8 Mayıs 2014
- 2.766
- 2.294
- 36
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.781
çok teşeşkkür ederim canım, bana moral oldun. inşallah en kısa zamanda güzel haberi veririm
Günaydın arkadaşlar yeni bir güne daha başladık benim için yine karanlık bir gün nasıl bir hastalık bu hiçbirşey yapamıyorum çok kötüyüm herkezin yaptığını ben yapamıyorum
Haber bekliyorum canim korkma gece basaramadiysan yarin yine ayni deme yarin yeni gun RABBIMIN BIZLERE VERDIYI YENI BI SANS 24 SAAT YAPARSIN DUA ET ALLAHA SANA YEMIN EDIYORUM BEN DEGIL RABBIM IZIn VERDI AGLAYARAK OKADAR DUA ETDIMKI BIDE BEN YABANCIYIM TURKIYEDE SADECE ESIM VAR YANIMDA AILEM MEMLEKETDE YALNIZLIK PSIKOLOJISI ARTI VAJINISMUS ARTI BISURU SORUN ESIMIN AILESIYLE
eşimle biraz limoniyiz o yüzden de denemiyoruz aslında, belki de olacak hemen bilmiyorum. ne kadar doğru söylüyorsun ben de her gün dua ediyorum Allah'a bana güç ver diye, haziranda evlilik yıldönümümüz ve tek isteğim o zamana kadar yenmiş olmak. Sen de zor günler geçirmişsin umarım bundan sonraki günlerin onları unutturacak güzellikte geçer
Canim benim ya insallah yenersin uzme yaparsin hemen barisin halledin)))canim erteleme bol kayganlasdirici +sabir+parmak egzersizi+ikinmak parmagi ve ya esini alirken ikinmayi nefes egzersizini unutma bol kayganlasdirici esin de sende kullanin 5 dakikalik is yapcaksin canim haber bekliyorum senden canim iyi bi profesor kadin doktoru duyarsan bildiyin lutfen bana haber et ))iyi bi doktor ariyorum da
tamam canım aklımda olsun olmadı özelden yazışırız. tekrar çok teşekkürler desteklerin için, haberleşiriz tekrar
eşimle biraz limoniyiz o yüzden de denemiyoruz aslında, belki de olacak hemen bilmiyorum. ne kadar doğru söylüyorsun ben de her gün dua ediyorum Allah'a bana güç ver diye, haziranda evlilik yıldönümümüz ve tek isteğim o zamana kadar yenmiş olmak. Sen de zor günler geçirmişsin umarım bundan sonraki günlerin onları unutturacak güzellikte geçer
cnm istersen yardımcı olabilirim seve seve
çokk teşekkür ederim canım, durumum şu: iki parmağımı yarıya kadar alabiliyorum, geçen gün muma iki kat peçete sardım biraz alabildim ama yönümü bulamıyorum mumla, sanki parmak çok daha kolay kayıp gidiyor. eşimle deneme yapmadık uzun zamandır, aramız biraz limoni. ben de bu zamanı egzersizle geçiriyorum ama her gün yapamıyorum genelde gün aşırı filan. senin önerilerin var mı bana?
cnm benim aslında iyi durumdasın bak. ama bence hemen eş denemesine de geçme. mumla aparatı ilerlettikten sonra eş denemesine geç. en önemli unsur zaten yön olayı. bak cnm sana bi örnek vercem en güzeli bu. belki saçma gelebilir sana. kaykayı bilirsin. kaykayın en başına çıkar otururuz demi. peniside kendin olarak düşün. kaykayın kayan yerini de vajinan. daha sonra naparız. hafif aşağı doğru kayar gideriz demi. vajinanın yönüde öle cnm. hafif aşağı doğru eğdirceksin zaten içi bomboş o kayar giderrrrr
sağol canım, ben biraz daha çalışayım o zaman eş denemesine geçmeden, ilerlemeleri paylaşırım, teşekkürler desteğin için:)
sağol canım, ben biraz daha çalışayım o zaman eş denemesine geçmeden, ilerlemeleri paylaşırım, teşekkürler desteğin için:)
arkdaşlar nisan sonu evlendim ben. hiç yapamadık. denemelerimizde sadece penisi vajinama değdi ilerlemesine hiç izin vermedim. bi sefer birazcık penisin başının girdiğini hissettiğini söyledi eşim ama ben bir şey hissetmedim. ama birazdan acıyacak diye düşünerek acıyor diyordum ona farkında olmadan ve devam edemiyordu..
sonra bu forumu takip etmeye başladım makaleler okudum kitap okudum. parmak egzersizi yapmak istiyorum ama ne zaman kendimi buna hazır hissederim. bi sefer denedim ama başaramadım. gene ucunda kaldı. sizler nasıl cesaret ediyorsunuz. dün nefes egzersizi ve kas egzersizi yaptım yarım saat ve 15 dakika vajinamı cinsel organımı inceledim ayna karşısında. bu 3. incelemem. önceden hiç bakamıyordum.. ama parmak egzersizine bi türlü hazır olamıyorum..
Canim ama unutma ben sana demisdim kendim hakkinda iki parmagimin ucu sadece girdiyi zaman esimi aldim geciktirmeeeee
Tabiki canim herseyi sorabilirsin ama senden istediyim en onemli sey beyninde buyutme ve parmak egzersizini acilll basla canim senden basladim diye haber bekliyorumm