- 27 Ocak 2011
- 2.446
- 12
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.601
Kübra özüm aparat bulmuş beni beklemene gerek kalmaz. Hemen adres ver bence. Ona güvenenilirsin bak bana da o gönderdi. Bütün bilgişerimi verdim ben ona. Hemen dön özüm e
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kübraaaa adres telefon ad soyad bekliom senden aparat göndertircem sana 😊
Yaaa güldürme beni yaa😄 bak benim saçma salak yaptığım şeyler gelior aklıma offff Allahıma ağlanacak halime gülüyorım😛
Ben ne yaptım bilionmu ben vajiyi yenemiorum bari hamile kalayım dedim aynı senin gibi hamile kalma umuyylaa ki sen üstüne boşaldı dion ben ne yaptım bilionmu şırıngayla içime sperm boşalttık ayaklarımı 1 saat havaya diktim amuda kalktım öyleye bekledim aylarca bunu yaptım aylarcaaa yumurta günlerini takip ettim ogünler yaptım çooook yaptım hızlı hızlı spermleri şırıngya çekip hızlı hızlı içime şırıngayla boşaltırdık ne günlerdi Allahım ne kadar kötü günlerdi offf Rabbim kimseye yaşatmasın ... Ama hiç belli olmaz Rabbim ol derse. Olur ama deidğim gibbi %1 ihtimal oda seni bulursaa ..
Ay özüm yaptın mı bunları cidden. Büyük konuşmiyim yine de ama yenmeden onu düşünmek doğru gelmiyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kübraaaa adres telefon ad soyad bekliom senden aparat göndertircem sana 😊
Özümm mesaj gönderiyorum sana ama ulaşmıyor mu anlamadımm
Yaaa güldürme beni yaa😄 bak benim saçma salak yaptığım şeyler gelior aklıma offff Allahıma ağlanacak halime gülüyorım😛
Ben ne yaptım bilionmu ben vajiyi yenemiorum bari hamile kalayım dedim aynı senin gibi hamile kalma umuyylaa ki sen üstüne boşaldı dion ben ne yaptım bilionmu şırıngayla içime sperm boşalttık ayaklarımı 1 saat havaya diktim amuda kalktım öyleye bekledim aylarca bunu yaptım aylarcaaa yumurta günlerini takip ettim ogünler yaptım çooook yaptım hızlı hızlı spermleri şırıngya çekip hızlı hızlı içime şırıngayla boşaltırdık ne günlerdi Allahım ne kadar kötü günlerdi offf Rabbim kimseye yaşatmasın ... Ama hiç belli olmaz Rabbim ol derse. Olur ama deidğim gibbi %1 ihtimal oda seni bulursaa ..
Özümm mesaj gönderiyorum sana ama ulaşmıyor mu anlamadımm
Geldi geldi bende yazdım
Geldi geldi bende yazdım
Canım göndercem de mesaj atamıyorm şu an 5 dk dolsn yollıcam hemen inş
Canım göndercem de mesaj atamıyorm şu an 5 dk dolsn yollıcam hemen inş
Tamama bekliyorum adın soyadın telefonun 😊
Tamama bekliyorum adın soyadın telefonun 😊
Tamamdır😊
Hayırlısıyla eline ulaşır
Hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun inşallah
ozaman sizde bir sorun var şırıngayla çekilirmi hiç spermleri öldürürsün. Akıntılar vajinaya giderse hamile kalma şansı vardır. çünkü içine akıyor. tabiki yumurtalıklarımızda sorun olmadığı sürece...
Tamamdır😊
Hayırlısıyla eline ulaşır
Hayırlısıyla tez zamanda kurtulursun inşallah
aminnnnnn inşallah hazirana kadar bu işi bitrmek istiyorum Allahın izniyleeeeinşallah bari bunu yapabilirim bu da olmazsa artık boşa gitsin beni artık derim kocama napim
aminnnnnn inşallah hazirana kadar bu işi bitrmek istiyorum Allahın izniyleeeeinşallah bari bunu yapabilirim bu da olmazsa artık boşa gitsin beni artık derim kocama napim
Halledersin halledersin Allahın izniyleeee facedende yardım edecez sana halledicen😊
Iste buuu bak gördünmü.. orası boş canım yaptıkca ilerledıkçe buna inanacaksın.. ilk denemedi parmagın 1 bogumunu alabildiysen inşallah 1 haftaya kadar eş denemesine gecersin :))[
İNŞALLAH CANIMMÇOK MUTLUYDUM BU GÜNN ÇOKK BÜYÜK BİŞEY YAPMIŞ GİBİ
canım doktor bana da anestol pomad verdi o da uyuşturan bi krem az miktarda vajinanın içine sürülüyor hafif bi sızı oluyo ama dayanılamayacak kadar değil gel gör ki bana fayda etmedi hiç bi şekilde uyuşma filan olmadı
rta parmagının tamamını aldıysan kızlık zarından da geçmişsin demektir canım çünkü kızlık zarı vajinanın 1-2 cm içerisinde..buyuk ihtimal zedelenmen olmuş ilişkiye girdiğinde de olan bu olcak yani acımıcak bende senın gibi orta parmagımı almıstım en son ve yendim...parmaklarının küçük olması kızlıgını bozmucagın anlamına gelmez kızlıgın onlardan da küçük cünkü :)
[/INDENT Merhabalar ben henüz 10 günlük evliyim, eşim yurt disinda çalıştığı için iki ayda bir geliyor Turkiyeye. Tahmin edeceğiniz üzere ilk denemelerimiz başarısızlıkla sonuçlandı. aslinda korkduğum söylenemez ama istemsiz bir şekilde kaslarım kapamisdi yolu. Eşim parmağıyla alıştırmaya calisti ama cok terledim ve titredim diye bıraktı. O bidaha gelene kadar kendi kendime yenebilir miyim aceba bunu? Bugün parmak denenedim olmadi ince doğum günü mumuyla denedim hepsini aldım ama çıkarırken canım yandı. Yani böyle eşim olmadan denemek de olumsuzluğa yol acar mi diye de korkuyorum