Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay özüm yaptın mı bunları cidden. Büyük konuşmiyim yine de ama yenmeden onu düşünmek doğru gelmiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay özüm yaptın mı bunları cidden. Büyük konuşmiyim yine de ama yenmeden onu düşünmek doğru gelmiyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahhh hülyaaa ahhhh bu sadece özetiii neler yaptım neler.... Her ay bide hamilelik beklerdim sanki normal bi ilişkim vamış gibi.. Adet oluncaa hayal kırıklığı üzüntü ağlamalar... Gerçektn çok kötü günler geçirdim Rabbim kimseye yaşatmasın ...
Vajiyi yenmeden alışmadan hamile kalmamak en mantıklısı

ozaman sizde bir sorun var şırıngayla çekilirmi hiç spermleri öldürürsün. Akıntılar vajinaya giderse hamile kalma şansı vardır. çünkü içine akıyor. tabiki yumurtalıklarımızda sorun olmadığı sürece...

Beni sorunlu bulduğun için teşekkür ederim 😊 ama şuanki psikolojini benden iyi anlayacak yoktur burda😊 seni çok çok iyi anlayabiliyorum😊Rabbime sonsuz şükürler olsunki bana bi evlat verdi inşllah hepinizede vajiyi yendikten sonra nasip eder 😊 burda eski zamandan arkadaşlarımız var 20-30 kişi hala daha görüşürüz hepimizin evlatları oldu😊 sizde birgün yenecek anne olacaksınız...

Bu sizin imtihanınızzz... Rabbim sevdiği kulu imtihan eder sınar... Sakın şeytana yenik düşmeyin düştükçe ayağı kalkınn güçlenin ... Unutmayın ki başımıza ne gelirse hayırda şerde Allahtan , gelene razı olun dua edin mücadele edin çalışın kazanın.... Bir sınav gibi bir imtihan gibi ...

Kızlar bayadır parmak egzersisine ara vermiştim bgn başladm ara verince insan unutuyor cidden tuhaf oldm.işaret parmağı sonuna kadar yaptm hamd olsn.yönü bulmakda zorlandm ama buldm.içi çok dar nsl genişlicek bilmiyrm.acaba Kas gevşetici kullansam fark edermi?iki parmak deneyim dedim yapamadm akşama bidaha denicem tekrar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

[/INDENT Merhabalar ben henüz 10 günlük evliyim, eşim yurt disinda çalıştığı için iki ayda bir geliyor Turkiyeye. Tahmin edeceğiniz üzere ilk denemelerimiz başarısızlıkla sonuçlandı. aslinda korkduğum söylenemez ama istemsiz bir şekilde kaslarım kapamisdi yolu. Eşim parmağıyla alıştırmaya calisti ama cok terledim ve titredim diye bıraktı. O bidaha gelene kadar kendi kendime yenebilir miyim aceba bunu? Bugün parmak denenedim olmadi ince doğum günü mumuyla denedim hepsini aldım ama çıkarırken canım yandı. Yani böyle eşim olmadan denemek de olumsuzluğa yol acar mi diye de korkuyorum

banada aynı kremi verdi ama internetten okudum.hani dikkatli olun diyorlar.kana karışmaması gerekiyormuş ölüm tehlikesi varmış.bende korktum.bide dudak kısmınamı sürücem içincemi off araştırdıkça kafam allak bullak oluyor

Canim bise sorcam yendiginde penisle nasil ilerlediniz buraz anlatabilirmisin yardima ihtiyacim var da

Ben çalışma safhasını tamamladım ilişki safhasına geçemiyorum diyen arkadaşlara......
Öncelikle kendinizi zihnen hazırlamalısınız. Eşinizle önceden sabırlı olması gerektiği konusunda anlaşın. Çünkü ilk denemede olmayabiliyor. Arka arkaya birkaç kez denemeniz gerekebilir. Sertleşme burada ciddi bir mesele. eğer sıkıntı oluyorsa uzun süre sertlik için internetten ürün arayabiliyorsunuz. Eşinizin psikolojisi önemli. Kendine güven yitimi erkekler için ileriki hayatında sorun teşkil edebilir.
Eşiniz ve siz hazırlıkları yapın. İlişkiden hemen önce aparatlarla çalışın ve çalışırken aparatın üzerine oturma hareketi yapın. Çünkü
doktor bana üstte olduğum pozisyonu önerdi.Yalnız ilk girişte sadece başı girsin demişti. Ben gece gündüz yaklaşık üç hafta çalışma yapmıştım ama bir türlü üstte olmama rağmen içime alamıyordum. Sıkıntımın sebebi tamamen doğrultu sorunuymuş. popoya doğru ittirme hareketi yapmam gerekiyormuş. Bu pozisyon aslında hareket için uygun değildir. Sadece giriş çıkışta güven sağlamak için bu pozisyonu kullanın. çünkü kotrolün elinizde olması başarınız ve korkunuzu yenmeniz için çok önemli. Birkaç kez böyle giriş çıkış hareketleri deneyin. Eşiniz hareket etmemeli en başlarda.
Sizin üstte olduğunuz ve tam girişi bir kaç kez yapabildiginiz an kadının altta olup bacaklarını iyice açtığı pozisyona geçin. Bu giriş aslında çok daha kolay. Hiç bir şey anlamadan giriş olacaktır. Bu esnada ıkınarak kendinizi açmaya çalışın. Üstte olduğunuz pozisyondaki çalışmalarınızdan daha kolay olacağını iddia ediyorum. İlerleyen safhalarda günden güne alışıyor ve daha da rahatlıyorsunuz.
Ben yapamam diyen arkadaşlar. Paranız varsa doktoru ihmal etmeyin. En azından yöntem öğreniyorsunuz. Ancak doktorların da bu yontemleri kullanarak tedavi ettiğini unutmayın. kararlı ve azimli olmak zorundasınız. Meseleyi kimsenin bilmemesine rağmen kayınvalidemin ve eşimin akrabalarının yanında tam bir buçuk yıl güvensiz ve zavallı gibi hissetttim. Bu mesele çözülünce kendime güvenimin ne kadar arttığını sizlere tarif edemem. Bu hastalıktan muzdarip olan kişiler zaten hassas tabiatlı insanlar oluyor. Eşimin bana çok destek olmasına rağmen çok ciddi sıkıntılar yaşadım. Eşimi çok sevmeme rağmen ve Onun istememesine rağmen olmasaydı bu mayısta ayrılmayı düşünüyordum, benim yüzümden çocuk sahibi olamadığı için.
Evlendiğim bir buçuk yıl içinde kilo aldım. Hiç bir şey yapmak istemedim. Arkadaşlarımla görüşmek topluma girmek istemedim. Eşimle her tartışmamızda eksik olduğum için bunların olduğunu düşündüm. Çok şükür hepsi geçiyor. Şimdi çok şükür iyiyim. Allah nasip ederse şimdi çocuk istiyoruz. Darısı tüm sıkıntılı arkadaşların başına.......

Canım daha çok yenisin ve burayı bu kadar erken bulman en büyük şansın. Tabiki eşin olmadan da aşabilirsin. Yani parmak egzersizlerini kolayca yaptıktan sonra eşin geldiğinde eş denemesine geçebilirsiniz.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…