- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.661
Âmin cnm sağol darısı herkesin basına inşTebrik ederim canım.. Darısı herkesin başına olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmin cnm sağol darısı herkesin basına inşTebrik ederim canım.. Darısı herkesin başına olsun.
Cnm sağol darısı sana inş cnm ben parmakla çalıştım aparat bana gelcekti biraz geç kalınca pende penis denemesi yapym ☺️Herseyde bi hayır vrmış oldu ama aparatla yenen arkadas çok ve işe yarar diye düşünüyrm
Vuslat sen bana ulaşmaya çalış
Ben sana arkadaşlardan ayarlamaya çalışıcam aparat özelden bana açık adres telefon ad soyad gönder ben sana gönderticem inşallah aksilik olmazsa
Hadi ins psikolojik degil de gercektir.ne gibi belirtiler hissediyorsun mesela? Bi de 1 yillikmi evliydinizins olur ervaacim iyice alistin mi gitgellere
merhaba arkadaşlar 26 nisan günü evlendim.. cinsel ilişkiye karşı hiçbir isteksizliğim ve korkum yoktu fakat ilişkiye girmeye karar verdiğimiz anda kendimi çekmeye ve korkmaya başladım. nette durumu biraz araştırınca bende de vajinismus olabileceğini düşündüm. derhal gidip vajinismusla ilgili doğru bilgi edinebileceğim kitaplar aldım ve dün birini bitirdim. bu sayfada bunu cidden çözmüş arkadaşlar olduğunu okudum. yardımınıza ihtiyacım var. çözebileceğime inancım yüksek. eşim de bana çok destek oluyor ve o da çok pozitif..
Canimm doktora gorundunmu hicc yoksa okudujlarindan cikardiguna goremi vajinismus diyosun. Sebebi her neyse daha yeni evlisinn hicc ertelemeden parmak egzersiziyle yenebilirsinn cunku bekledikce erteledikce uzuyo
bunlar biraz psikolojikmis ama gercekten :) gerci bulanti ve kasik agrisi fizyolojik ins hamilesindir bu ay, bi dahaki aya da benve petty:)Git gel de sorun yok canım da baskı var hala.. Belirtilerim yorgunluk şöyle bıraksalar aksama kadar uyuyacagım sabahları zor kalkıyorum. olmadık zamanlarda canım bişeyler cekıyor.. dün gece su böregi sabahın köründe bol salcalı mantı :) geceleri hafif bulantım var ara ara kasık ağrılarım.. Durup duruken keyfim kaçıyor surat asıyorum :)
Ben bi hafta kadar işaret parmağımla egzersiz yaptım canım, ama iki parmak yapamoyordum. En son aparatlar gelmeden de bi kere iki parmağı biraz aldım.
Su aparatlari siraya sokalim kizlar eger yanlissa duzeltin
1.hulya (suan kullaniyor)
2.kubra
3.hrsygzl
4.zencefilimsi (yani ben
Kullanmak isteyenler listeye kendini eklesin kizlar.
CNm sen aparat istyodun acil özümle irtibata geç cnm acillllllllllllllllllll
ben iki parmağımı yarısına kadar rahat alabiliyorum, eş denemesi yapmadım ama henüz. mum denedim çok itici geldi yapamadım. nasıl ilerlesem bilemiyorum
Cnm iki parmakla rahatlayana kdr devam et rahat aldığında es denemesine geç yada aparatla devam et aparat istersen özümle irtibata geç cnm ama es denemesi yapcsksn önce üstte dene ıkın ucunu al sonra alta geç ve öncesinde ön sevişmeyi uzun tut cnm olur inşşşşş
şöyle anlatayım, ilişkiyi yaşarken ön sevişme konusunda hiçbir sıkıntı yok. gayet mutlu oluyoruz. eşimle 6 yıldır birlikteyiz. üniversiteden beri. birbirimizi çok severek evlendik ve çok büyük sıkıntılara göğüs gererek. ilişkiyi ve sevişmeyi istiyorum fakat tam gerçekleşeceği sırada resmen eşimin penisini tutup ilerlemesine izin vermiyorum. bir de bacaklarımı çok kastığımı kapadığımı o nedenle ilerleyemediğini söylüyor. ilk bikaç deneme çok kötü geçti. ben hep kendimi kaçırıyordum. balayıne gittik 4 gün. orda da aynı şeyler olunca geldğimizden beri sadece bir kez denedik. bu arada ilk 3 gün de adetli olduğum için yapamadık. ben balayında ve sonrasında da böyle olunca nette aynı durumdaki kişileri okuyunca bunu bi rahatlasızlık olduğunu anlayıp akşam eşim gelince ona sarılıp hıçkırarak saatlerce ağladım.sonra dolunay kadıoğluna ait vajinismus adlı bi kitabı okudum ve oldukça rahatladım. orda da aynı egzersizleri anlatıyor. ben de kısa zamanda bu egzersizlere başlayacağım.
öyle ki cinsel organıma vajinama bakamıyorum. rahatsız ediyor beni. kadın ve erkek cinsel organlarına ait resimleri inceleyerek ilk aşamayı tamamladım. sıra kendi organımı sevemeye başlamakta. ardından benim için çok zor da olsa o parmak alıştırmalarını yapacağım... benimle tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum..
CNm sen aparat istyodun acil özümle irtibata geç cnm acillllllllllllllllllll[/QUOTE
Tesekkur ederim canim sen de olmasan beni hatirlayan olmayacak
APARAT İSTEYENE ÜCRETSİZ APARAT GÖNDEREBİLİRİM ....İSTEYENE ÜCRETSİZ GÖNDERECEK ARKADAŞLARIM VARRR... Güven konusuna gelince hülyaya gönderdim bütün adres telefon bilgilerini sildim...geçmiş yazılarımı okuyunnnn ne sapığım ne kötü niyetliyimm ...
İSTEYEN VARSA ÖZELDEN GÖRÜŞELİM ADRES TELEFON AD SOYAD BİLGİLERİNİ VERMESİ YETERLİİİİİİİİİ🌹
Ozum ben daha once de yazmistim istiyorum diye.sen bana bos bir msj atar msn ben msj bolumunu goremedim