Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

benim duygularımı anlattığın için cevap vermeden geçemedim. bende aynı senin gibi bekledim bekledim veeeee halada bekliyor sayılırım. birkaç kez parmak egzersizi yaptım ama öyle burada yazanlar gibi sık sık değil. cmt işaret parmağımı tamamen aldım o günden beri de bir şey yapmadım. ne yapacağım bilmiyorum eşim benden duyarsız gamsız. bazen onun bu gevşekliği beni daha çok kızdırıyor. bazende şöyle düşünmüyor değilim vajinusmusa yakalanan kadınların eşleri hep anlayışlı, sakin ve sabırlı. onların bu tavırları bizleri ertelemeye sevk ediyor sanki:)

canım seni çok iyi anlıyorum benim eşimde öyleydi. eşinin anlayışlı olmasına sığınma. Ben hep korktum egzersizden asla yapamam dedim. sonra bir baktım etrafımda hep yeni evlenen hepsi mutlu ve sorunsuz hırs yaptım.. Önce esımle yakınlasmamız oldu ve başını alabildim ama devam edemedim. bugun bitecekdedim ve parmaga basladım bı baktım orası zaten esnemıs ve cok rahat aldım parmaklarımı.. o bana bi cesaret ve umut oldu. Aksam denedik zorlandım tabiki ama oraya bıseyın girebilecegini ve sonunun olmadıgınım bildiğim için duydugum acıya katlandım ve aştım. egzersizi bırakmayın canım yeterki iste olacak.

Canim bence de aynen oyle.. Dogru tespit.. Vajinusmus eskiden niye yoktu..ya da koylerde varmiydi acep diye dusunuyorum. Ne o oyle kapida beklemeler falan o is olmadan carsafi gormefen kapidan ayrilmiyolarmis bi de.. O kizlarin da korkulari yokmuydi cNlari tatli degilmiydi diye dusunurum hep..esim höt möt diyeydi ben de de ne korku kalirdi ne bisiy..:)) neyse iyi halli dusunelim.eslerimiz ne kkadar anlayisli bak. Ben de cok tartismisimdir esimle. Sen istemiyosun galiba die.. Ama bu tespitler bos canim.. Bizim bu isi cozmemiz gerek gercek o..kendimiz icin diye dusunelim..sonrasi kosarlar pesimizden merak etme:)) .hem onlarda yiprsniyo bu da gercek

çok haklısın bu işi biran önce halletmeliyiz çünkü hayatı erteliyorum....

Offf İnşAllah bi kaç güne kalmaz bende yendim bnde gelin oldum derim yazarım buraya sevincimi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar yenen kızlarrr nasıl yendiğinizi ayrıntılı şekilde neden özelden yazıorsunuz birbirinize ... Herşeyin en ayrıntısınaa kadar burda yazın gizli okuyan bir sürü vajinusmus olan insanlar var ayrıntıları burda yazın herkes öyle yapamaya çalışıp yensin tecrübe olsun...

evet Özüm dogru soyluyor ben de eski sayfalara bakarsaniz yendigim zaman en detayina kadar yazmistim birine bir ışık olur diye, p...si nasil tutup ustune nasil oturduguma kadar....cunku ben de zamaninda bu forumdaki başarı hikayelerini okuyup hepsinden birkac cümle kaparak başardım

olur tabı...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…