Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Son düzenleme:

arkadaşlar ben bır hafta önce yendım sanırım yanı hepsını aldım 3 kez denedım bu şekılde.daha sonra tekrar yaptık bu kez tamamı olmasada çoğu girdi ve (biraz açık oacak ama )bu şekılde boşalma oldu....ben bekledim o şekılde ....bız bunu cok kez yaptım....hamıle kalabılırmıyım ..bebek ıstıyoruz ılla taamının sonuna kadar gırmesı şartmı...girsede tamamen kasıldgım için yarısından fazalsı gırıyor ve boşalma oluyor bende bekliyorum...yanı hamıle kalmak iiçn bu kadarı yeretlı değil mi.... nasıl hamıle kalıcam ben biri bana akıl versın lütfen

Rabbim nasip ederse ol derse olur‼️
Ben penis yarısında belkide yarısından da az almışken hamile kaldım olmucak birşey değil... Ama dediğim gibi nasibinde varsa olur ... B

kızlar egzersiz yapan arkadaşlar bu egzersizleri kaç dk yapıyorsunuz. ben az önce işaret ve orta parmağımı aldım. çok basit oluyormuş gerçekten sanki başarmış gibi seviniyorum. çok azıcık yanma olduğu için zorlamak da istemedim daha.şimdi nasıl devam edeyim. aparat mı hazırlasam acaba bilemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…