- 26 Mart 2014
- 474
- 8
-
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #174.441
yumurtlama donemin yakin mi canim:) ya ben de yendikten sonra 2 ay ilac kullandigim icin korunmak zorunda kaldimOy kuzum Allah razı olsun.. Bebişin sonucunu ögrenmem 1 ayımı alır.. hadi sende yen ve beraber bekliyelim bebişlerimizi yanlız bırakma beni :)bugun okulda anneler gunu programi vardi ve dusundum de keske bu ay hamile olmus olsaydim da anneme soyle deseydim "ANNE BU ANNELER GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GÜZEL HEDIYE ANNELIKTEN ANNEANNELIGE TERFI EDECEGIN(ALLAHIN IZNIYLE) MUJDESINI VERMEK...."
hadi kizlar gayret ins hazirana Rabbim nasip eder de hamile kalirsak babalarimiza soyle deriz "BABA BU BABALAR GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GUZEL HEDIYE BABALIKTAN DEDELIGE TERFI EDECEGIN MUJDESI":)
Daha 3 aylik evli oldugumuz icin henuz Bana soylemiyolar ama icten ice torun cok istiyorlar hissediyorum...Rabbim tez zamanda ins isteyen herkese HAYIRLI VE SAĞLIKLI , MUTLU, HUZURLU, GUZEL bebisler nasip etsin ins
yumurtlama donemin yakin mi canim:) ya ben de yendikten sonra 2 ay ilac kullandigim icin korunmak zorunda kaldimbugun okulda anneler gunu programi vardi ve dusundum de keske bu ay hamile olmus olsaydim da anneme soyle deseydim "ANNE BU ANNELER GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GÜZEL HEDIYE ANNELIKTEN ANNEANNELIGE TERFI EDECEGIN(ALLAHIN IZNIYLE) MUJDESINI VERMEK...."
hadi kizlar gayret ins hazirana Rabbim nasip eder de hamile kalirsak babalarimiza soyle deriz "BABA BU BABALAR GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GUZEL HEDIYE BABALIKTAN DEDELIGE TERFI EDECEGIN MUJDESI":)
Daha 3 aylik evli oldugumuz icin henuz Bana soylemiyolar ama icten ice torun cok istiyorlar hissediyorum...Rabbim tez zamanda ins isteyen herkese HAYIRLI VE SAĞLIKLI , MUTLU, HUZURLU, GUZEL bebisler nasip etsin ins
Sen gercekten tazeymissin kis:) insaallah amin bu ay cok istiyorum ben Allah buyukk isteyen herkese su mubarek ay yuzu hurmetine nasib et Allahim.amin
tam hesaplamadım ama daha var canım :) ınsallah rabbım nasıp eder yolunu gözleyen herkeseyumurtlama donemin yakin mi canim:) ya ben de yendikten sonra 2 ay ilac kullandigim icin korunmak zorunda kaldimbugun okulda anneler gunu programi vardi ve dusundum de keske bu ay hamile olmus olsaydim da anneme soyle deseydim "ANNE BU ANNELER GUNUNDE SANA VEREBILECEGIM EN GÜZEL HEDIYE ANNELIKTEN ANNEANNELIGE TERFI EDECEGIN(ALLAHIN IZNIYLE) MUJDESINI VERMEK...."
Insaallah yavrum ya. Yumurtlama gununu kacirma bu ay.
Erva rica etsem nasıl yendiğini daha açık anlatır mısın. Sen altta mıydın hangi pızisyonla, yastık koydun mu, zeytinyağı sayesinde mi bu kadar kolay oldu. Yani 1,5 yıl bunları denemedin mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tam hesaplamadım ama daha var canım :) ınsallah rabbım nasıp eder yolunu gözleyen herkese
Üsttekini sana yaZdım
Erva rica etsem nasıl yendiğini daha açık anlatır mısın. Sen altta mıydın hangi pızisyonla, yastık koydun mu, zeytinyağı sayesinde mi bu kadar kolay oldu. Yani 1,5 yıl bunları denemedin mi
canım suan calışıyorum aksam ayrıntıyla yazarım olur mu
canım vajili olunca adet gunlerine hiç dikkat etmedim nasıl olsa hamilelik durumu yok diye . 3 haftadan 3 haftaya oluyorum 21 mı 28 gun mü bilemedim :)Insaallah yavrum ya. Yumurtlama gununu kacirma bu ay.
Cnm hemen başla egzersize bak ben ilk işaret parmağımla başladım İnan çok rahat girdi boşuna endişe etmişim sende öle olacaksın sonrası geliyo zaten merak etme
canım suan calışıyorum aksam ayrıntıyla yazarım olur mu
Tamam canım iyi olur bende okuldayım
Alintilarda tuaflik mi var
arkadaşlar ben bır hafta önce yendım sanırım yanı hepsını aldım 3 kez denedım bu şekılde.daha sonra tekrar yaptık bu kez tamamı olmasada çoğu girdi ve (biraz açık oacak ama )bu şekılde boşalma oldu....ben bekledim o şekılde ....bız bunu cok kez yaptım....hamıle kalabılırmıyım ..bebek ıstıyoruz ılla taamının sonuna kadar gırmesı şartmı...girsede tamamen kasıldgım için yarısından fazalsı gırıyor ve boşalma oluyor bende bekliyorum...yanı hamıle kalmak iiçn bu kadarı yeretlı değil mi.... nasıl hamıle kalıcam ben biri bana akıl versın lütfen
gerçektn mı ..yanı girişteyken mı hamile kaldın.... ayy ınşallah bende olurum ....Rabbim nasip ederse ol derse olur‼️
Ben penis yarısında belkide yarısından da az almışken hamile kaldım olmucak birşey değil... Ama dediğim gibi nasibinde varsa olur ... B
Bacaklarini aciyacak korkusuylami acamiyorsun . Egzersiz denedin mi?
aslında ilk gece oldu o kadar acımadıda ne için korktğmuda bilmyrmm istemsiz kasılıyo bacaklarım rahatlamaya çalşyrm olmuyoegzersiz asla asla yapamyrm
Eşin bacaklarına masaj yapmayı denedı mı canım
yok hiç denemedik canım.hangi aşamada yapmalıyız ?
yok hiç denemedik canım.hangi aşamada yapmalıyız ?
Bence ilk onunla baslamalısınız bacaklarına ellemesınden rahatsızlık duymadıgında parmak egzersizlerine baslarsın
Tamam canım iyi olur bende okuldayım
Hülyaa sen ne yaptın nasıl gidiyor 4 e geçebildin mi canım