Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

... sanki bir sihirli değnek varmış da dokununca bu sıkıntı gececekmiş gibi.. öyle bir beklemeye geçtim ben niyeyse.. sanki çözecek kişi ben değilmişim de..:))
..... oturduğum yerden biter inşllh derken buldum da kendimi..moralim bozuldu....silkelenmem gerekiyormuş.. en azından farkettim..

Egzersiz yapmiyor musun

içeride sertleşme olunca kasma oluyor biraz oda alışma ile alakalı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde öyle oluyor canım... benım üstelik kanamam da olmadı tamamen gırdı ama zarım yırtıldımı onu bıle bılmıyorum..... giriyor artık ama pek gel git yapamıyorum maalesef .....dediğin gibi içinde sertleşince yıne kasılıyorum ... o yzden yendım mı bu hastalığı yoksa yenemedımmı bılemıyorum ... o yüzden sordum canım

Egzersiz yapmiyor musun

ya yapıyordum aslında iki gün öncesine kadar..yani baya da ilerledim diyebililirim.. eşimin iki parmağını tamamen alabildim p.başını alabildim.. sonra tamam artık deneyebilirim gerçekten dedim..hangi poziyon nasıl derken nooldu bilmem bi kaldım yani.. haala harekete geçmedim.. öyle bir rehavet hali.. geçer heralde. geçer geçer..:)

herkes çalışsın... çalışmayana köfteyok:))

benimde öyle oluyor canım... benım üstelik kanamam da olmadı tamamen gırdı ama zarım yırtıldımı onu bıle bılmıyorum..... giriyor artık ama pek gel git yapamıyorum maalesef .....dediğin gibi içinde sertleşince yıne kasılıyorum ... o yzden yendım mı bu hastalığı yoksa yenemedımmı bılemıyorum ... o yüzden sordum canım

benim git gel çok rahat ama sona doğru iyice sertleşme olunca değişik. oluyor yendik canım yendik: ))

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar...
bugün hıdırellez gecesiymiş.... dua edin boll boll...güzel güzel... bu dertten kurtulmayı dileyelim hepbirlikte.... benim için de dua edin noolurrrr.. sahile iniyorum sizin için de niyetleri yazarım..

ya yapıyordum aslında iki gün öncesine kadar..yani baya da ilerledim diyebililirim.. eşimin iki parmağını tamamen alabildim p.başını alabildim.. sonra tamam artık deneyebilirim gerçekten dedim..hangi poziyon nasıl derken nooldu bilmem bi kaldım yani.. haala harekete geçmedim.. öyle bir rehavet hali.. geçer heralde. geçer geçer..:)

herkes çalışsın... çalışmayana köfteyok:))

Sen bayagi ilerlemissin sakin birakma kiz devam et

benim git gel çok rahat ama sona doğru iyice sertleşme olunca değişik. oluyor yendik canım yendik: ))

insanlar bunun güzel bişey olduğunu söylüyor ben kasılmadan falan hıc zevk ne almıyorum.acaba bız gıbı vajınısmus hastaları hep mi böyledir... yksa zamanla bızede ıyı bişey miş gıbı görunecekmı

insanlar bunun güzel bişey olduğunu söylüyor ben kasılmadan falan hıc zevk ne almıyorum.acaba bız gıbı vajınısmus hastaları hep mi böyledir... yksa zamanla bızede ıyı bişey miş gıbı görunecekmı

İlk başta bizde sizler gibiydik.düzenli ilişkiye girdiginde herşey yoluna girecek sadece zaman bu arada gözün aydin :)

ilişkiye giremedik. ama hamile kalmak istiyorum. vajinama boşaldı bende tuvaletimi yapar gibi ıkındım açılması için. hamile kalma imkanım varmı? yardımcı olun lütfennnn

Biz vajinismus hastalarii herseyimizle aynimiyiz nee aynilarini bende duşunuyormm :)))) hakkatenn bu insanlar nasil zevk aliyo bundann

Biz vajinismus hastalarii herseyimizle aynimiyiz nee aynilarini bende duşunuyormm :)))) hakkatenn bu insanlar nasil zevk aliyo bundann
bede aynısını düşünüyorum...hiç güzel bişey değil sürekli kasılmalar , sızı, ben bişey anlamadım bundan hıc bızaman normal ınsanlar gıbı yapamayacağımı düşünüyorum... şu filmlerdeki gibi olmayacak sanırım :KK43:((

bede aynısını düşünüyorum...hiç güzel bişey değil sürekli kasılmalar , sızı, ben bişey anlamadım bundan hıc bızaman normal ınsanlar gıbı yapamayacağımı düşünüyorum... şu filmlerdeki gibi olmayacak sanırım :KK43:((

Alisirsiniz kizlar merak etmeyin zamnla alisir yoluna girer hersey yapamam dersinz yaprsiniz alisamam dersinz alisirsinz sadece zaman ve sabir gerekiyo birz argo olucak ayip kacicak ama ornek oldsun diye yaziyorm bna derdi bilen es dost bi olsun sen istiyceksin adamdan falan seklinde oluyo yani rabbim dermensiz dert vermesin cok sukur bu hastaligin dermani var cok basit bi tedavi ama siz bnu smdi anlayamzsaniz yenince anlarsinz

Bugün inşallah deneyeceğim umarım yapabilirim bende terapistin verdiği bi cd vardı vajinismusla ilgili önce onu izleyeceğim egzersiz yapışırken gösteriyoo

Cnm hemen başla egzersize bak ben ilk işaret parmağımla başladım İnan çok rahat girdi boşuna endişe etmişim sende öle olacaksın sonrası geliyo zaten merak etme

X